• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Fisk og skaldyr » Torsk i fad med flødeost, parmesan og æble
billede med torsk i fad
En lækker ret med torsk i fad, der bla. laves med flødeost, parmesan og æble i tynde skiver. God som både hverdagsret og gæstemad. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Torsk i fad med flødeost, parmesan og æble

Opdateret: 12. jul 2022 · Udgivet: 12. jul 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook1PinterestMessengerEmailPrintSMS
1
SHARE
Gå til opskrift

Torsk i fad med flødeost, parmesan og æble er en lækker fiskeret i fad, der virkelig smager godt. Torskefadet er også god som gæstemad.

Torsk i fad er nem aftensmad, og en skøn måde at spise mere fisk på.

Kombinationen af den milde torsk, blandet med flødeost med den lidt skarpe smag af parmesan, sødmen fra æblerne og crunch fra valnødderne er helt perfekt.

Virkelig, virkelig lækkert og du kan sagtens også servere det som gæstemad.

Bemærk, at opskriften er beregnet til to personer, men brug knapperne under mængde i opskriftsboksen til at lave en større portion.

Opskrift på torsk i fad

billede med torsk i fad

Torsk i fad med flødeost, parmesan og æble

5 fra 3 brugere
Print Pin
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 2 personer

Ingredienser

  • 300 g torsk torskefilet
  • 50 g flødeost naturel
  • 50 g parmesan rives fint
  • ½ tsk. estragon tørret
  • 2 spsk. smør smeltes
  • ¼ æble skåret i meget tynde skiver
  • ½ håndfuld valnødder grofthakket
  • salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Rør flødeost med parmesan, estragon, lidt salt og friskkværnet peber.
  • Dup torskefileter tørre og læg dem i et smurt ovnfast fad, krydr let med salt og friskkværnet peber.
  • Smør flødeost-blandingen ovenpå og læg så de tynde skiver af æble øverst, taglagt.
  • Torsk i fad dryppes med lidt smeltet smør og sæt i ovnen ved 200 grader i 8 minutter.
  • Tag dem ud, drys med valnødder og giv dem yderligere 6 minutter i ovnen.

Næringsindhold

Torsk i fad med flødeost, parmesan og æble
Mængde pr. portion
Kalorier
459
% Daglig værdi*
Fedt
 
32
g
49
%
Mættet fedt
 
17
g
106
%
Transfedt
 
0.5
g
Flerumættet fedt
 
5
g
Enkelumættet fedt
 
8
g
Kolesterol
 
137
mg
46
%
Natrium
 
1813
mg
79
%
Kalium
 
727
mg
21
%
Kulhydrater
 
3
g
1
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
1
g
1
%
Protein
 
39
g
78
%
Vitamin A
 
963
IU
19
%
Vitamin C
 
2
mg
2
%
Calcium
 
361
mg
36
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Torsk i fad serveres straks sammen med ovnbagte kartofler. En god broccolisalat passer også godt til torskefadet.

Se flere lækre retter med fisk:

Laks i ovn - så nemt laver du perfekt ovnbagt laks

Fiskefrikadeller med broccolimos

Salat med varmrøget laks og lækker dressing

Se disse opskrifter:

  • Tunfrikadeller lavet af dåsetun i vand
  • Ovnbagt torsk på porrebund med sennepsauce
  • Rugbrød med varmrøget laks og urtecreme
  • Bagt laksefilet med creme fraiche og dild
  • Laksepakker med spinat, hvidløg og tomater
  • Perlespeltsalat med varmrøget laks

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med wokret med kylling og masser af grøntsager

Wokret med kylling og masser af grøntsager

billede med hjemmelbagt drømmekage fra brovst

Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift

gammeldags oksesteg

Gammeldags oksesteg med bagte rodfrugter

billede med varm chokolade og kakao med flødeskum

Varm chokolade med flødeskum

chicken parmesan med pasta

Chicken parmesan - klassisk italiensk ret

billede med chili con carne chiligryde

Chili con carne - lækker livret med hakket oksekød

billede med nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande

Nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande

billede med brownie bagt i kop

Brownie bagt i kop - lækker kageopskrift på 1 minut

billede med kyllingekroketter som restemad

Kyllingekroketter - nem restemad

pasta med kantareller og skinke

Pasta med kantareller og skinke

billede til spaghetti bolognese

Spaghetti bolognese - pasta med kødsovs

billede til pasta med tigerrejer og tomater

Pasta med tigerrejer og tomater

billede med jødekager

Jødekager - lækre småkager til jul

billede med pizzasnegle

Pizzasnegle - nem opskrift til madpakken

billede med gremolata

Gremolata - italiensk grøn sauce

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required