• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Tilbehør » Syltede rødløg - sådan sylter du løg
billede med syltede rødløg
Syltede rødløg er lækkert tilbehør til mange ting, og du kan bla. bruge syltet rødløg til burger, smørrebrød og meget andet. Foto: iStock.com.

Syltede rødløg - sådan sylter du løg

Del gerne opskriften:
Facebook7PinterestMessengerEmailPrintSMS
7
SHARES
Gå til opskrift

Få den bedste opskrift på syltede rødløg, som du eks. kan bruge til din burger, smørrebrød og meget andet. Her er den klassiske grundopskrift.

Syltede rødløg er et must i en god burger eller på lækre stykker smørrebrød, men faktisk syltet rødløg god til mange ting.

Samtidig er de røde løg nemme at sylte, så det er bare med at komme i gang.

Løg og lage kommes i skoldede patentglas, og du kan allerede nyde dem efter nogle timer, men lad dem gerne stå lidt længere.

Opskrift på syltede rødløg

billede med syltede rødløg

Syltede rødløg - sådan sylter du løg

5 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Tid: 20 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 150 g vand
  • 150 g eddike
  • 150 g sukker
  • 15 peberkorn
  • 1 kvist rosmarin
  • 4 mellemstore rødløg
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Kom vand i en lille gryde sammen med eddike og sukker. Du kan bruge en alm. lagereddike til syltede rødløg.
  • Varm lagen op mens du rører sukkeret ud, så det er helt opløst. Tag eddikelagen af kogepladen, og lad det køle lidt ned.
  • Rødløg pilles, halveres og skæres i tynde skiver.
  • Kom rødløg i passende glas sammen med rosmarin og peberkorn, og hæld eddikelagen over.
  • Lad de syltede rødløg trække i mindst tre timer, men gerne et par dage,

Næringsindhold

Syltede rødløg - sådan sylter du løg
Mængde pr. portion
Kalorier
196
% Daglig værdi*
Fedt
 
0.2
g
0
%
Mættet fedt
 
0.1
g
1
%
Flerumættet fedt
 
0.02
g
Enkelumættet fedt
 
0.02
g
Natrium
 
7
mg
0
%
Kalium
 
167
mg
5
%
Kulhydrater
 
48
g
16
%
Kostfibre
 
2
g
8
%
Sukker
 
42
g
47
%
Protein
 
1
g
2
%
Vitamin A
 
5
IU
0
%
Vitamin C
 
8
mg
10
%
Calcium
 
31
mg
3
%
Jern
 
0.3
mg
2
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De syltede rødløg kan opbevares i patentglas, og her kan de holde sig et par uger i køleskabet.

Ønskes længere holdbarhed kan der tilsættes lidt Atamon, men syltet rødløg mister lidt farve efter noget tid, så spis dem gerne inden for en uge eller to.

Se flere opskrifter med løg:

Løgsuppe med krydrede kødboller

Svensk pølseret med kartofler, pølser og løg

Hakkebøf med fyld af rødbeder og løg

Se disse opskrifter:

  • Blomkålskarry med gulerødder og spinat
  • Majs i mikroovn - den nemme guide
  • Tilbehør til steg: Kartofler med rosenkål og bacon
  • Knuste kartofler med hvidløgssmør
  • Ovnbagt græskar med bacon
  • Stegt rødkål med valnødder og tranebær

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med andesovs

Andesovs - nem opskrift på lækker andesauce

billede til lasagneruller med spinat og ricotta

Lasagneruller med spinat og ricotta

Pitaburger med kylling, hummus og dressing

Pitaburger med kylling, hummus og dressing

billede med peachmelba bradepandekage

Peachmelba bradepandekage med fersken og hindbær

billede med whiskey sour cocktail

Whiskey sour cocktail opskrift

gulerodssalat med bolsjebeder

Gulerodssalat med bolsjebeder

rodfrugt biksemad med halloumi

Rodfrugt biksemad med halloumi

hjemmelavet tzatziki

Sådan laver du en græsk tzatziki

et billede med et stykke fynsk brunsviger kage

Fynsk brunsviger - opskrift på snasket brunsvigerkage

billede med brunede kartofler

Brunede kartofler - brune sukkerkartofler

et billede til opskrifter med bacon

Opskrifter med bacon - lækre baconretter

billede med frikadeller

Frikadeller

billede med aspargessalat

Nem aspargessalat med grønne asparges

billede med nemme og pandebagte fladbrød

Nemme og pandebagte fladbrød med yoghurt

billede med tunsalat med æg og rejer

Tunsalat med æg og rejer til forret eller frokost

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required