Sådan laver du stegt spidskål med sprød bacon. En god og nem opskrift på spidskål med bacon, som du kan serveres som tilbehør.
Stegt spidskål med bacon er lækkert tilbehør, som passer til virkelig mange retter.
Samtidig er det altså utroligt nemt at lave, og kål er jo altid sundt.
Opskriften her er beregnet til fire personer.
Opskrift på spidskål med bacon

Ingredienser
- 1 spidskål
- 200 g bacon i tern
- salt og friskkværnet peber
Fremgangsmåde
- Snit spidskål nogenlunde fint (halver den først og skær den lille stok væk).
- Rist bacontern ved høj varme. Når det er sprødt, lægges det på fedtsugende papir.
- Kom spidskålen på panden til baconfedtet og rist også det ved høj varme - krydr med salt og friskkværnet peber.
- Når det er lidt sprød skrues der ned til svag varme. Læg låg på og lad det simre i 8-10 minutter.
- Til sidst tilsættes det sprøde bacon og stegt spidskål med bacon er klar til servering.
Næringsindhold
Noter
Stegt spidskål med bacon serveres straks, og du kan bruge det som tilbehør til kylling, koteletter og meget andet.
Se flere lækre madopskrifter:
Stuvet spidskål i en lidt mere sund opskrift
Kom med din kommentar