• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Newyorkerbyheart.dk
  • Forside
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Forside
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Forside
  • Opskrifter
  • Aftensmad
  • Kager
  • Om
×

Forside » Opskrifter » Brød

billede med pølsehorn
Pølsehorn er altid et hit, og disse er både nemme at bage, bløde og luftige. Bages uden sukker. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Pølsehorn - nemme, bløde og luftige uden sukker

Udgivet af Newyorker By Heart. Opdat.: 22. juni 2022

Gå til opskrift Udskriv

Hop ned i opskrift

  1. Opskrift på hjemmelavede pølsehorn, der bages uden sukker. Det er lette og luftige pølsehorn, som børn og voksne elsker dem.
  2. Opskrift på pølsehorn
  3. Pølsehorn
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter

Opskrift på hjemmelavede pølsehorn, der bages uden sukker. Det er lette og luftige pølsehorn, som børn og voksne elsker dem.

Hjemmelavede pølsehorn er altid et hit, og her er en virkelig god opskrift på de eftertragtede pølsehorn.

Sno dejen om brunchpølser af en god kvalitet, og bag dem ca. 15 minutter i ovnen.

Du får her en pølsehornsdej, der er nem at arbejde med, og pølsehornene kan sagtens fryses ned. Så bage bare rigeligt.

Du kan anvende brunchpølser, eller blot dele almindelige wienerpølser i mindre stykker.

Opskriften giver 20 pølsehorn.

Opskrift på pølsehorn

billede med pølsehorn

Pølsehorn

5 fra 1 bruger
Opskrift: Newyorker By Heart
Udskriv Pin Bedøm
Ret: Brød
Køkken: Dansk
Samlet tid: 2 t
Antal: 20 stk.

Ingredienser

Pølsehornsdej

  • 3 dl vand lunkent
  • 30 g gær
  • 3 spsk. olivenolie
  • 1 æg
  • 400 g hvedemel
  • 1 tsk. salt
  • 20 brunchpølser eller 10 alm. pølser, der deles på midten

Pynt

  • 1 æg
  • 50 g sesamfrø

Sådan gør du
 

  • Gær røres ud i lunkent vand, hvorefter olivenolie og æg røres i.
  • Bland hvedemel og salt, og rør det i dejen. Hæld dejen ud på køkkenbordet, og ælt den godt igennem. Du kan også bruge en røremaskine.
  • Mængden af mel er vejledende, men det plejer at passe med 400 gram.
  • Lad nu dejen hvile tildækket i en time.
  • Ælt dejen let igennem, og del den i 20 lige stykker. Tril dem til aflange stænger, som snoes om pølserne. Læg dem på en bageplade med bagepapir, men hold lidt afstand, da pølsehorn vokser en del under bagningen. Brug eventuelt to bageplader.
  • Lad dem efterhæve i 30 minutter, hvorefter de pensles med sammenpisket æg og drysses med sesamfrø.
  • Bag de hjemmelavede pølsehorn i 200 grader forvarmet ovn, hvor de skal bages i cirka 15 minutter. Men hold øje med, så de ikke bliver for mørke.
Følg på FacebookFølg @newyorkerbyheart og få mere inspiration

Næringsindhold

Næringsindhold
Pølsehorn
Mængde pr. portion
Kalorier
157
% Daglig værdi*
Fedt
 
7
g
11
%
Mættet fedt
 
2
g
13
%
Transfedt
 
0.003
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
3
g
Kolesterol
 
29
mg
10
%
Natrium
 
329
mg
14
%
Kalium
 
83
mg
2
%
Kulhydrater
 
17
g
6
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
0.4
g
0
%
Protein
 
6
g
12
%
Vitamin A
 
24
IU
0
%
Vitamin C
 
0.002
mg
0
%
Calcium
 
33
mg
3
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De færdigbagte pølsehorn køles af på en rist, hvorefter de kan nydes.

Brug dem gerne i madpakken.

Pølsehornene kan i øvrigt sagtens fryses ned, og så blot tages op efterhånden. De kan lægges frosne i en madkasse, og så tø op der om formiddagen.

Se flere lækre pølseopskrifter:

Svensk pølseret med kartofler, pølser og løg

Pølsemix med kartoffelmos

Medister: Kogetid og stegetid på medisterpølse

« Trøfler med kokos lavet af kagerester
Havregrynsboller - nemme morgenboller »

Flere opskrifter

billede med wokret med kylling og masser af grøntsager

Wokret med kylling og masser af grøntsager

flæskesteg med sprød svær

Flæskesteg i ovn med lækker sovs

billede med brownie bagt i kop

Brownie bagt i kop - lækker kageopskrift på 1 minut

scones med eller uden chokolade

Scones - opskrift med og uden chokolade

mormorsalat mormordressing

Mormorsalat med ægte mormordressing

billede med grillede kartofler

Sådan laver du grillede kartofler

Læserinteraktioner

Har du noget på hjerte om opskriften? Så skriv det her: Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Giv opskriften din stemme




Primær Sidebar

Søg opskrift

Senest tilføjet

  • Sådan laver du Aperol Spritz med smag af sommer
  • Grillet flæsk - sådan laver du stegt flæsk i grillen
  • Ciabatta - sådan bager du det italienske brød
  • Lækker sandkage med revet citronskal
  • Lækker hindbærroulade på 20 minutter
  • Bananmuffins med chokolade og kokos
  • Havregrynsboller - nemme morgenboller
  • Pølsehorn - nemme, bløde og luftige uden sukker
  • Trøfler med kokos lavet af kagerester
  • Hindbærsnitter - hjemmelavet kage med hindbær

Savner du en bestemt opskrift?

Er du på jagt efter en konkret opskrift fra Newyorker By Heart? Så send en mail til os på hej@newyorkerbyheart.dk - så finder vi hurtigt opskriften frem til dig her på siden.

Om denne side

newyorker by heart logoPå denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.