• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Ovnbagt svinemørbrad med grønsager
billede med ovnbagt svinemørbrad med grønsager
Ovnbagt svinemørbrad med grønsager er skøn ret i mad, som du nemt laver i ovnen. Med en delikat hvidvinssovs. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Ovnbagt svinemørbrad med grønsager

Del gerne opskriften:
Facebook6PinterestMessengerEmailPrintSMS
6
SHARES
Gå til opskrift

Ovnbagt svinemørbrad med grønsager er en dejlig opskrift på mad i fad, hvor du laver mørbrad i fadet sammen med en lækker hvidvinssovs.

Lav en lækker og velsmagende ovnbagt svinemørbrad i fad.

Her får mørbraden selskab af forskellige grøntsager og en virkelig dejlig hvidvinssovs med fløde.

Retten er nem at lave, og opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på ovnbagt svinemørbrad

billede med ovnbagt svinemørbrad med grønsager

Ovnbagt svinemørbrad med grønsager

5 fra 3 brugere
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 45 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad afpudset og skåret i 2 cm. tykke skiver
  • salt og friskkværnet peber
  • Lidt olie
  • 1 rød peberfrugt i strimler
  • 1 grøn peberfrugt i strimler
  • 3 fed hvidløg knust og finthakket
  • 1 håndfuld champignon i skiver
  • ½ broccoli i små buketter
  • 4 tomater blommetomater i grove stykker
  • 1 dl hvidvin tør
  • 1½ dl madlavningsfløde
  • ost revet
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Ovnbagt svinemørbrad: Bank skiver af svinemørbrad let ud med håndroden.
  • Varm lidt olie op på en pande, krydr mørbradsskiverne med salt og friskkværnet peber (på begge sider) og brun dem i den varme olie.
  • Når de er brunet på begge sider, tages de af og ligges i et ovnfast fad.
  • Kom tomaterne henover (rå).
  • Kom evt. lidt mere olie på den samme pande som kødet har stegt på og kom broccoli og champignon på, lad det svitse et par minutter under omrøring, krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Tilsæt peberfrugt og hvidløg, lad det stege med i et par minutter under omrøring.
  • Hæld vin ved og lad det lige koge i ½ minut.
  • Tilsæt så madlavningfløde, lad det koge op og smag til med salt og friskkværnet peber.
  • Hæld over mørbrad og tomater.
  • Drys med revet ost og sæt i ovnen ved 180 grader i ca. 20 minutter, eller til osten er smeltet og gylden.

Næringsindhold

Ovnbagt svinemørbrad med grønsager
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Ovnbagt svinemørbrad med grøntsager og den lækre hvidvinssovs serveres straks.

Retten kan serveres til en let kartoffelmos eller kogt pasta.

Se flere lækre opskrifter med mørbrad:

Svinemørbrad i fad med bacon og peberfrugt

Luksus mørbradgryde med pølser og champignon

Mørbradbøffer med svampe og kartoffelmos

Se disse opskrifter:

  • Sennepskylling med bacon, svampe og mandelgremolata
  • Tunfrikadeller lavet af dåsetun i vand
  • Græsk gyros med kylling og tzatziki
  • Wok med skinke og mangochutney
  • Langtidsstegt ribbensteg stegt i 6-7 timer
  • Hakkebøffer med bløde løg og pandesovs

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede til Æbletærte med mazarin, karamel og mandler

Æbletærte med mazarin, karamel og mandler

billede til braiseret kylling med skummende sauce

Braiseret kylling med skummende sauce

billede med fiskefrikadeller med broccolimos

Fiskefrikadeller med broccolimos

billede med grillede kartofler

Sådan laver du grillede kartofler

Stegt blomkål med parmesan og bacon

Stegt blomkål med parmesan og bacon

billede med hjemmelavet andefond

Hjemmelavet andefond - nem opskrift

kartoffelsalat med kylling, bacon og karrydressing

Kartoffelsalat med kylling, bacon og karrydressing

billede med parisertoast og croque monsieur

Parisertoast - Croque Monsieur

beignetdej nem frituredej med øl

Beignetdej - nem frituredej med øl

et billede til kalkungryde med grønne peberkorn

Kalkungryde med grønne peberkorn

billede med koldhævede grovboller

Koldhævede grovboller - nemme at bage

Oksekødspie med pastasalat

Oksekødspie med pastasalat

billede med grillet kyllingebryst

Grillet kyllingebryst med paprika marinade

billede til gryderetter

Gryderetter - de bedste opskrifter på mad i gryde

billede med gremolata

Gremolata - italiensk grøn sauce

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required