• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Kager » Nutella cookies - lækre kager med Nutella
Nutella cookies
Nutella cookies er store småkager, der naturligvis laves med masser af Nutella. De er super lækre. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Nutella cookies - lækre kager med Nutella

Opdateret: 12. apr 2022 · Udgivet: 12. apr 2022 af Newyorker By Heart ·

Nutella cookies

Nutella cookies

5 fra 3 brugere
Print Pin
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 25 stk.

Ingredienser

  • 2,6 dl hvedemel
  • ¼ tsk. bagepulver
  • ¼ tsk. natron
  • ½ tsk. salt
  • 125 g smør blødt
  • ¾ dl brun farin
  • ½ dl rørsukker eller. alm. sukker
  • 275 g Nutella måske lidt mere
  • 1 dl hasselnødder hakket
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 1 æg
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Bland hvedemel, bagepulver, natron og salt i en skål.
  • I en anden skål kommes smør, rørsukker og brun farin - pisk det med en el-mikser til det er luftigt og let.
  • Tilsæt ægget og pisk godt.
  • Tilsæt vaniljesukker og nutella, pisk godt, til det er blandet godt ind i cookies dejen.
  • Vend nødderne i med en dejskraber. Vend til sidst melblandingen i ad tre omgange, sørg for at melet er blandet helt ind i dejen, inden det næste tilsættes.
    Dejen til de skønne cookies
  • Sæt dejen på bageplader, tryk dem lidt flade. men hold god afstand, da dine cookies flyder en del ud.
    Dejen sættes på plader med rigtig god afstand
  • Bag Nutella cookies ved 190 grader (ikke varmluft) i ca. 8-10 minutter, til de er bagte.
    cookies med Nutella klar til servering

Næringsindhold

Nutella cookies
Mængde pr. portion
Kalorier
275
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Del gerne opskriften:
Facebook11PinterestMessengerEmailPrintSMS
11
SHARES
Gå til opskrift

Her får du en fantastisk opskrift på Nutella cookies. Store og sprøde kager med masser af Nutella, og så er de meget nemme at bage.

De her Nutella cookies er til dig, der knuselsker Nutella - og samtidig sætter pris på en sprød cookie.

Det er super nemme og lækre cookies, der er fyldt med masser af Nutella, og de smager fremragende.

Opskriften giver ca. 25 cookies, men det afhænger selvfølgelig af hvor store du laver dem.

Opskrift på Nutella cookies

Nutella cookies

Nutella cookies

5 fra 3 brugere
Print Pin
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 25 stk.

Ingredienser

  • 2,6 dl hvedemel
  • ¼ tsk. bagepulver
  • ¼ tsk. natron
  • ½ tsk. salt
  • 125 g smør blødt
  • ¾ dl brun farin
  • ½ dl rørsukker eller. alm. sukker
  • 275 g Nutella måske lidt mere
  • 1 dl hasselnødder hakket
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 1 æg
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Bland hvedemel, bagepulver, natron og salt i en skål.
  • I en anden skål kommes smør, rørsukker og brun farin - pisk det med en el-mikser til det er luftigt og let.
  • Tilsæt ægget og pisk godt.
  • Tilsæt vaniljesukker og nutella, pisk godt, til det er blandet godt ind i cookies dejen.
  • Vend nødderne i med en dejskraber. Vend til sidst melblandingen i ad tre omgange, sørg for at melet er blandet helt ind i dejen, inden det næste tilsættes.
    Dejen til de skønne cookies
  • Sæt dejen på bageplader, tryk dem lidt flade. men hold god afstand, da dine cookies flyder en del ud.
    Dejen sættes på plader med rigtig god afstand
  • Bag Nutella cookies ved 190 grader (ikke varmluft) i ca. 8-10 minutter, til de er bagte.
    cookies med Nutella klar til servering

Næringsindhold

Nutella cookies
Mængde pr. portion
Kalorier
275
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Lad de nybagte Nutella cookies sætte sig lidt på bagepladen, inden de flyttes over på en bagerist.

Her køles kagerne helt af, inden de puttes i en lufttæt beholder/kagedåse.

Se flere lækre kageopskrifter:

Drømmekage fra Brovst med lækker kokostopping

Opskrift på den bedste chokoladekage

Opskrift på Lagkagehusets kanelstang

Se disse opskrifter:

  • Bradepandekage med banan og karamelglasur
  • Småkager med lakrids og tranebær
  • Sådan laver du frosting til dine kager
  • Herregårds smørkage med vaniljecreme
  • Klejner - den bedste klejne opskrift til jul
  • Orangesnegle med appelsin og nougat

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

et billede med gulerodskage

Gulerodskage

billede med verdens bedste dressing

Verdens bedste dressing med balsamico

Philly cheese steak sandwich

Philly cheese steak sandwich opskrift

svinemørbrad i fad

Svinemørbrad i fad med bacon og peberfrugt

billede med Kyllingebryst i pebersovs med courgetter og kartoffelskiver

Kyllingebryst i pebersovs med squash og kartoffelskiver

kylling i fad med bacon

Kylling i fad med bacon, maste kartofler og spinat i fløde

chokoladetærte med karamel og marcipan

Chokoladetærte med karamel og marcipan

billede med gastrik

Gastrik

billede med nye kartofler i gryde

Kogning af nye kartofler - her er den rigtige kogetid

billede med lun kartoffelsalat

Lun kartoffelsalat med bacon og purløg

billede med ristede havregryn

Ristede havregryn med smør og sukker

knuste kartofler med hvidløgssmør

Knuste kartofler med hvidløgssmør

billede til lammekoteletter med chili og sorte oliven

Lammekoteletter med chili og sorte oliven

kartoffel porre suppe opskrift

Kartoffel porre suppe med bacon og purløg

billede med brownie bagt i kop

Brownie bagt i kop - lækker kageopskrift på 1 minut

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required