• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Kager

billede med nougathorn
De lækre nougathorn, hvor enderne er dyppet i en smeltet hvid chokolade. De smager altså fantastisk godt. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Nemme nougathorn dyppet i chokolade

Newyorker By Heart - Senest opdateret: 23. feb, 2023

Oversigt over indhold

  1. Få den bedste opskrift på nemme nougathorn, der bages med blød nougat. De færdigbagte horn dyppes i smeltet chokolade, og det er mums.
  2. Opskrift på nougathorn
  3. Nougathorn
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
5 fra 2 brugere

Få den bedste opskrift på nemme nougathorn, der bages med blød nougat. De færdigbagte horn dyppes i smeltet chokolade, og det er mums.

Du skal prøve disse nemme nougathorn, der bages med blød nougat, og de smager altså himmelsk godt.

Opskriften er god, hvis du har en rest nougat i overskud, og her kommer den rigtig til sin ret.

De bagte horn dyppes gerne i lidt smeltet chokolade, og det kan være hvid chokolade eller mælkechokolade.

Du får ca. 20 stk. ud af denne opskrift.

Se også: Kan du lide denne chokoladekage?

Opskrift på nougathorn

billede med nougathorn

Nougathorn

5 fra 2 brugere
Opskrift: Newyorker By Heart
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Tid: 30 min
Antal: 20 stk.

Ingredienser

  • 50 g smør
  • 100 g blød nougat
  • 0,5 æg
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 2,5 dl hvedemel
  • 100 g chokolade til pynt
Holder skærmen tændt mens du laver mad

Sådan gør du 

  • Pisk blød nougat og smør godt sammen i en skål med en el-mikser.
  • Pisk så vaniljesukker og det halve æg i.
  • Drys melet i og rør rundt med en ske, for til sidst at samle det med hænderne, til det er en ensartet dej.
  • Stil i køleskab i 1 times tid.
  • Rul i pølser, ca. fingertykke, skær dem i 6 cm. lange stykker og sæt dem på bageplade.
  • De lækre nougathorn bages midt i ovnen ved 200 grader i ca. 8-10 minutter. Afkøles på en rist.
  • Smelt chokolade (hvid- eller mælkechokolade) og dyp enderne i det, lad det tørre helt, inden de serveres.

Næringsindhold

Nougathorn
Mængde pr. portion
Kalorier
116
% Daglig værdi*
Fedt
 
4
g
6
%
Mættet fedt
 
3
g
19
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
0.2
g
Enkelumættet fedt
 
1
g
Kolesterol
 
10
mg
3
%
Natrium
 
21
mg
1
%
Kalium
 
56
mg
2
%
Kulhydrater
 
17
g
6
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
4
g
4
%
Protein
 
2
g
4
%
Vitamin A
 
70
IU
1
%
Vitamin C
 
0.01
mg
0
%
Calcium
 
8
mg
1
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Så har du lækre nougathorn, der passer perfekt til en god kop kaffe.

Se også: Mazarintærte med nougat

« Ovnbagt torsk på porrebund med sennepsauce
Belgiske vafler - den bedste opskrift »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Pastafad med champignon, kylling og spinat 
  • Hjemmebagte knækbrød med masser af kerner
  • Oksekødspie med pastasalat
  • Rabarbermuffins - opskrift på muffins med rabarber
  • Ølbraiserede svinekæber med polenta
  • Gammeldags æggekage med bacon
  • Fyldte svinekoteletter med æble og timian
  • Belgiske vafler - den bedste opskrift
  • Nemme nougathorn dyppet i chokolade
  • Ovnbagt torsk på porrebund med sennepsauce

Inspiration til aftensmad

gammeldags kylling med agurkesalat

Grydestegt kylling med kartofler og agurkesalat

billede til butterdejspakker med kylling og æg

Butterdejspakker med kylling og æg

billede med hvidkålsrouletter

Nemme hvidkålsrouletter i ovn (kåldolmer)

billede med kartoffelæggekage

Kartoffelæggekage - opskrift på billig aftensmad

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.