Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Nougathorn
[the_ad id="1609"]
5
fra
2
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Kager
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
30
minutter
min
Servings:
20
stk.
Ingredienser
▢
50
g
smør
▢
100
g
blød nougat
▢
0,5
æg
▢
1
tsk.
vaniljesukker
▢
2,5
dl
hvedemel
▢
100
g
chokolade
til pynt
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Pisk blød nougat og smør godt sammen i en skål med en el-mikser.
Pisk så vaniljesukker og det halve æg i.
Drys melet i og rør rundt med en ske, for til sidst at samle det med hænderne, til det er en ensartet dej.
Stil i køleskab i 1 times tid.
Rul i pølser, ca. fingertykke, skær dem i 6 cm. lange stykker og sæt dem på bageplade.
De lækre nougathorn bages midt i ovnen ved 200 grader i ca. 8-10 minutter. Afkøles på en rist.
Smelt chokolade (hvid- eller mælkechokolade) og dyp enderne i det, lad det tørre helt, inden de serveres.
Næringsindhold
Nougathorn
Mængde pr. portion
Kalorier
116
% Daglig værdi*
Fedt
4
g
6
%
Mættet fedt
3
g
19
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
0.2
g
Enkelumættet fedt
1
g
Kolesterol
10
mg
3
%
Natrium
21
mg
1
%
Kalium
56
mg
2
%
Kulhydrater
17
g
6
%
Kostfibre
1
g
4
%
Sukker
4
g
4
%
Protein
2
g
4
%
Vitamin A
70
IU
1
%
Vitamin C
0.01
mg
0
%
Calcium
8
mg
1
%
Jern
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]