• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Kager » Nemme nougathorn dyppet i chokolade
billede med nougathorn
De lækre nougathorn, hvor enderne er dyppet i en smeltet hvid chokolade. De smager altså fantastisk godt. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Nemme nougathorn dyppet i chokolade

Opdateret: 23. feb 2023 · Udgivet: 23. feb 2023 af Newyorker By Heart ·

billede med nougathorn

Nougathorn

5 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 20 stk.

Ingredienser

  • 50 g smør
  • 100 g blød nougat
  • 0,5 æg
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 2,5 dl hvedemel
  • 100 g chokolade til pynt
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Pisk blød nougat og smør godt sammen i en skål med en el-mikser.
  • Pisk så vaniljesukker og det halve æg i.
  • Drys melet i og rør rundt med en ske, for til sidst at samle det med hænderne, til det er en ensartet dej.
  • Stil i køleskab i 1 times tid.
  • Rul i pølser, ca. fingertykke, skær dem i 6 cm. lange stykker og sæt dem på bageplade.
  • De lækre nougathorn bages midt i ovnen ved 200 grader i ca. 8-10 minutter. Afkøles på en rist.
  • Smelt chokolade (hvid- eller mælkechokolade) og dyp enderne i det, lad det tørre helt, inden de serveres.

Næringsindhold

Nougathorn
Mængde pr. portion
Kalorier
116
% Daglig værdi*
Fedt
 
4
g
6
%
Mættet fedt
 
3
g
19
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
0.2
g
Enkelumættet fedt
 
1
g
Kolesterol
 
10
mg
3
%
Natrium
 
21
mg
1
%
Kalium
 
56
mg
2
%
Kulhydrater
 
17
g
6
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
4
g
4
%
Protein
 
2
g
4
%
Vitamin A
 
70
IU
1
%
Vitamin C
 
0.01
mg
0
%
Calcium
 
8
mg
1
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Del gerne opskriften:
Facebook17PinterestMessengerEmailPrintSMS
17
SHARES
Gå til opskrift

Få den bedste opskrift på nemme nougathorn, der bages med blød nougat. De færdigbagte horn dyppes i smeltet chokolade, og det er mums.

Du skal prøve disse nemme nougathorn, der bages med blød nougat, og de smager altså himmelsk godt.

Opskriften er god, hvis du har en rest nougat i overskud, og her kommer den rigtig til sin ret.

De bagte horn dyppes gerne i lidt smeltet chokolade, og det kan være hvid chokolade eller mælkechokolade.

Du får ca. 20 stk. ud af denne opskrift.

Se også: Kan du lide denne chokoladekage?

Opskrift på nougathorn

billede med nougathorn

Nougathorn

5 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 20 stk.

Ingredienser

  • 50 g smør
  • 100 g blød nougat
  • 0,5 æg
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 2,5 dl hvedemel
  • 100 g chokolade til pynt
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Pisk blød nougat og smør godt sammen i en skål med en el-mikser.
  • Pisk så vaniljesukker og det halve æg i.
  • Drys melet i og rør rundt med en ske, for til sidst at samle det med hænderne, til det er en ensartet dej.
  • Stil i køleskab i 1 times tid.
  • Rul i pølser, ca. fingertykke, skær dem i 6 cm. lange stykker og sæt dem på bageplade.
  • De lækre nougathorn bages midt i ovnen ved 200 grader i ca. 8-10 minutter. Afkøles på en rist.
  • Smelt chokolade (hvid- eller mælkechokolade) og dyp enderne i det, lad det tørre helt, inden de serveres.

Næringsindhold

Nougathorn
Mængde pr. portion
Kalorier
116
% Daglig værdi*
Fedt
 
4
g
6
%
Mættet fedt
 
3
g
19
%
Transfedt
 
0.1
g
Flerumættet fedt
 
0.2
g
Enkelumættet fedt
 
1
g
Kolesterol
 
10
mg
3
%
Natrium
 
21
mg
1
%
Kalium
 
56
mg
2
%
Kulhydrater
 
17
g
6
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
4
g
4
%
Protein
 
2
g
4
%
Vitamin A
 
70
IU
1
%
Vitamin C
 
0.01
mg
0
%
Calcium
 
8
mg
1
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Så har du lækre nougathorn, der passer perfekt til en god kop kaffe.

Se også: Mazarintærte med nougat

Se disse opskrifter:

  • Orangesnegle med appelsin og nougat
  • Madeleine - opskrift på franske småkager
  • Jødekager - lækre småkager til jul
  • Giftkage opskrift (grøn kage og bladankage)
  • Peachmelba bradepandekage med fersken og hindbær
  • Store Daim muffins med banan

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med æbleflæsk

Sådan laver du æbleflæsk - den bedste opskrift

et billede med svensk pølseret med pølser og kartofler

Svensk pølseret med kartofler, pølser og løg

billede med syltede rødløg

Syltede rødløg - sådan sylter du løg

billede til blomkålssuppe med ristet blomkål

Blomkålssuppe med ristet blomkål

billede med hummus

Hummus - nem og hjemmelavet med kikærter

Spicy kyllingesuppe med mangotopping

Spicy kyllingesuppe med mango topping

billede med grillet oksecuvette

Grillet oksecuvette med citron- og hvidløgsmarinade

et billede til opskrifter med bacon

Opskrifter med bacon - lækre baconretter

billede til spaghetti bolognese

Spaghetti bolognese - pasta med kødsovs

billede med hjemmelavet is

Hjemmelavet is - verdens bedste og nemmeste opskrift

ovnbagte rodfrugter

Nemme ovnbagte rodfrugter

billede til spaghetti med kødboller

Spaghetti med kødboller og tomatsovs

verdens bedste kokostoppe med chokolade

Verdens bedste kokostoppe med chokolade

billede til opskrifter med blomkål

Opskrifter med blomkål - lækre blomkålsretter

billede med koge og dampe grønne asparges

Grønne asparges - sådan skal de koges og dampes

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required