• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Dip og dressing » Nem opskrift på hjemmelavet aioli
billede med hjemmelavet aioli
En skøn og hjemmelavet aioli kan blandt andet bruges som dip til fritter, men den er også god som dressing til en burger. Foto: iStock.com.

Nem opskrift på hjemmelavet aioli

Del gerne opskriften:
Facebook1PinterestMessengerEmailPrintSMS
1
SHARE
Gå til opskrift

Her får du en nem opskrift på hjemmelavet aioli. Det er en lækker hvidløgsmayonnaise, der bla. er god som dressing i en burger.

Aioli er en lækker hvidløgsmayonnaise, og den er heldigvis meget nem at lave selv.

Kunsten er blot at piske olien forsigtigt i, og her fortsætter du indtil din aioli har den rette konsistens.

Ønskes en meget markant smag af hvidløg, kan du tilsætte et fed hvidløg mere i opskriften.

Opskrift på hjemmelavet aioli

billede med hjemmelavet aioli

Hjemmelavet aioli

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Dip og dressing
Køkken: Dansk
Tid: 5 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 2 bægre pasteuriserede æggeblommer
  • 2 fed hvidløg knust og finthakket
  • Lidt salt
  • Lidt citronsaft
  • olivenolie
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Kom æggeblommer, hvidløg, salt og lidt citronsaft i en skål.
  • Sæt el-mikseren på laveste hastighed og tilsæt olivenolie dråbevis til at starte med, mens der piskes hele tiden.
  • Derefter kan olien tilsættes i en tynd stråle under stadig piskning, indtil din hvidløgsmayonnaise har den ønskede konsistens.
  • Smag din hjemmelavede aioli til med salt og friskkværnet peber.

Næringsindhold

Hjemmelavet aioli
Mængde pr. portion
Kalorier
300
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den hjemmelavede aioli er nu klar til brug, eller du kan opbevare den på køl i en lukket beholder.

Se flere gode opskrifter:

Sådan laver du en græsk tzatziki

Mormorsalat med ægte mormordressing

Opskrift på guacamole - en lækker avocado dip

Se disse opskrifter:

  • Verdens bedste dressing med balsamico
  • Gem opskrifter til senere brug
  • Fastelavnsboller med creme og chokolade
  • Pasta a la creme med porre og laks
  • Newyorker gryde med oksekød og perleløg
  • Verdens bedste havregrynskugler med kaffe

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med squashpandekager

Squashpandekager - sunde pandekager med squash

billede med sweet potato fritter

Sweet potato fritter - sprøde og ovnbagte

pasta med squash og bacon

Pasta med squash og bacon

billede med gin hass

Gin Hass - opskrift på lækker mango cocktail

billede med aspargessalat

Nem aspargessalat med grønne asparges

billede til risalamande med kirsebærsauce

Risalamande

billede med squashkage

Nem squashkage - hvad kan man bruge squash til?

Italiensk lammesteg a la Elsebeth Gerner Nielsen, rødvins-:flødesauce og rosenkålssalat

Italiensk lammesteg med rødvinssauce og rosenkålssalat

billede med italienske kødboller i tomatsauce

Italienske kødboller i tomatsauce

newyorker gryde med oksekød og perleløg

Newyorker gryde med oksekød og perleløg

billede til langtidsbagte tomater

Opskrift på langtidsbagte tomater i ovn

suppe med tomater og champignon

Suppe med tomater og champignon

billede med chili con carne chiligryde

Chili con carne - lækker livret med hakket oksekød

Rosenkål med bacon

Rosenkål med bacon - nemt og lækkert tilbehør

billede med karrysuppe

Karrysuppe med blomkål, broccoli, og peberfrugt

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required