• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Dip og dressing » Nem opskrift på hjemmelavet aioli
billede med hjemmelavet aioli
En skøn og hjemmelavet aioli kan blandt andet bruges som dip til fritter, men den er også god som dressing til en burger. Foto: iStock.com.

Nem opskrift på hjemmelavet aioli

Del gerne opskriften:
Facebook1PinterestMessengerEmailPrintSMS
1
SHARE
Gå til opskrift

Her får du en nem opskrift på hjemmelavet aioli. Det er en lækker hvidløgsmayonnaise, der bla. er god som dressing i en burger.

Aioli er en lækker hvidløgsmayonnaise, og den er heldigvis meget nem at lave selv.

Kunsten er blot at piske olien forsigtigt i, og her fortsætter du indtil din aioli har den rette konsistens.

Ønskes en meget markant smag af hvidløg, kan du tilsætte et fed hvidløg mere i opskriften.

Opskrift på hjemmelavet aioli

billede med hjemmelavet aioli

Hjemmelavet aioli

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Dip og dressing
Køkken: Dansk
Tid: 5 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 2 bægre pasteuriserede æggeblommer
  • 2 fed hvidløg knust og finthakket
  • Lidt salt
  • Lidt citronsaft
  • olivenolie
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Kom æggeblommer, hvidløg, salt og lidt citronsaft i en skål.
  • Sæt el-mikseren på laveste hastighed og tilsæt olivenolie dråbevis til at starte med, mens der piskes hele tiden.
  • Derefter kan olien tilsættes i en tynd stråle under stadig piskning, indtil din hvidløgsmayonnaise har den ønskede konsistens.
  • Smag din hjemmelavede aioli til med salt og friskkværnet peber.

Næringsindhold

Hjemmelavet aioli
Mængde pr. portion
Kalorier
300
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den hjemmelavede aioli er nu klar til brug, eller du kan opbevare den på køl i en lukket beholder.

Se flere gode opskrifter:

Sådan laver du en græsk tzatziki

Mormorsalat med ægte mormordressing

Opskrift på guacamole - en lækker avocado dip

Se disse opskrifter:

  • Verdens bedste dressing med balsamico
  • Gem opskrifter til senere brug
  • Fastelavnsboller med creme og chokolade
  • Pasta a la creme med porre og laks
  • Newyorker gryde med oksekød og perleløg
  • Verdens bedste havregrynskugler med kaffe

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med rosenkålssalat

Rosenkålssalat med æble og avocado

billede med kanelsnegle med lækkert remoncefyld

Verdens bedste kanelsnegle med lækker remonce

billede til stuvet spinat med parmesan

Stuvet spinat med parmesan

Frikadeller med sprød kartoffelsalat

Frikadeller med sprød kartoffelsalat

billede til hakkebøffer med bløde løg

Hakkebøffer med bløde løg og pandesovs

Lækker nougatkonfekt med saltede peanuts

Lækker nougatkonfekt med saltede peanuts

billede med lørdagskylling a la butterflied

Lækker lørdagskylling a la butterflied

billede til hjemmelavet mørdej

Sådan laver du mørdej - nem opskrift

billede med farserede porrer

Farserede porrer - opskrift på indbagt porre

glaserede perleløg

Glaserede perleløg - nem opskrift

billede med sojamarineret svinekød med grønsager

Sojamarineret svinekød med grøntsager

kålbudding med hvidkål og hakket kød

Kålbudding med hvidkål og hakket kød

Italiensk lammesteg a la Elsebeth Gerner Nielsen, rødvins-:flødesauce og rosenkålssalat

Italiensk lammesteg med rødvinssauce og rosenkålssalat

billede med trøfler

Trøfler med kokos lavet af kagerester

billede med sprøde kartoffelchips i mikroovn

Sprøde kartoffelchips i mikroovn

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required