• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Mexicansk fad med oksekød og tortillachips
billede med mexicansk fad med oksekød og tortillachips
Et lækkert mexicansk fad, der blandt andet laves med hakket oksekød og tortillachips. Foto: Newyorkerbbyheart.dk.

Mexicansk fad med oksekød og tortillachips

Opdateret: 18. apr 2022 · Udgivet: 17. apr 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook8PinterestMessengerEmailPrintSMS
8
SHARES
Gå til opskrift

Her får du en opskrift på mexicansk fad med hakket oksekød. I fadet kommes også tortillachips, salsa, majs, tomater med mere. God som aftensmad.

Mexicansk fad er skøn aftensmad med smag fra Mexico.

Det er en lækker opskrift på mad i fad, der her er lavet lagvis med blandt andet tortillachips og hakket oksekød.

Det smager super godt, og opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på mexicansk fad

billede med mexicansk fad med oksekød og tortillachips

Mexicansk fad

4.67 fra 3 brugere
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Mexikansk
Tid: 1 time t
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 400 g hakket oksekød
  • 1 pose tacomix eller lav din egen
  • 1 dl vand
  • 2 dl salsa
  • 1 håndfuld cheddar ost revet
  • 2 dl majs fra frost, optøede
  • 1 glas sorte oliven skåret i skiver
  • 1-2 håndfuld cheddar ost
  • 1 tomat skåret i tern
  • Lidt olie
  • ½ pose tortillachips måske lidt mere

Refried Beans

  • 1 dåse kidneybønner
  • 1 løg finthakket
  • 2 fed hvidløg knust og finthakket
  • Lidt olie til stegning
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Varm olie op i en gryde og svits det hakkede kød.
  • Når kødet er brunet og grynet, tilsættes tacokrydderi og den mængde vand som står på posen (her var det 1 dl vand).
  • Lad det simre lidt, og tag det så af varmen.
  • Til refried beans: Hæld bønnerne i en sigte og skyl dem godt. Kom dem i en blender og kør et par gange, til de er moste, men ikke helt fint.
  • Varm lidt olie op på en pande og sauter løg, til det bliver blødt.
  • Tilsæt bønnerne og bland det godt sammen.
    De let knuste bønner tilsættes
  • Tilsæt hvidløg, vend rundt og lad det stege med i et par minutter.
  • Tilsæt salsa, bland godt og tilsidst tilsættes 1 håndfuld cheddarost.
  • Tag refried beans af varmen og bland det hele godt sammen, smag til.
    de færdige refried beans til dit tacofad
  • Smør et ovnfast fad let og kom letknuste tortillachips i bunden, så bunden er godt dækket.
    Tortillachips knuses til dit tacofad
  • Fordel bønne-blandingen ovenpå chipsene, og nu er du godt i gang med at lave et mexicansk fad.
    Refried beans puttes ovenpå chipsene
  • Derefter tilsættes kødet og så drysses med ost. Majs og oliven fordeles ovenpå.
    Til sidst majs og oliven, så skal dit mexicanske fad i ovnen
  • Mexicansk fad sættes i ovnen ved 175 grader (varmluft) i ca. 20-25 minutter.
  • Tag fadet ud og fordel tomaterne ovenpå.

Næringsindhold

Mexicansk fad
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Mexicansk fad serveres med creme fraiche (9%). Også gerne en god salat. Eller en lækker guacamole.

Hvis du har noget baconfedt, er det også godt at stege bønnerne i det i stedet for i olie.

Se flere lækre madopskrifter:

Chili con carne - lækker livret med hakket oksekød

Hollandsk biksemad med spaghetti

Koteletter i fad med grønsager og ris

Se disse opskrifter:

  • Chicken parmesan - klassisk italiensk ret
  • Kyllingeinderfilet med bacon og sød chilisauce
  • Forårsmad med svinekød og grøntsager i sennepssauce
  • Frikadeller med sprød kartoffelsalat
  • Lasagne med spidskål og fisk
  • Oksekødsfad med kartofler

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med hjemmelbagt drømmekage fra brovst

Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift

tærte med bacon og broccoli

Tærte med bacon og broccoli

billede med Kyllingebryst i pebersovs med courgetter og kartoffelskiver

Kyllingebryst i pebersovs med squash og kartoffelskiver

figensalat salat med friske figner

Figensalat - lækker salat med friske figner

billede med pizzasauce pizzasovs

Pizzasauce - hjemmelavet tomatsovs til pizza

butterdejssnegle med oliventapenade

Butterdejssnegle med oliventapenade

billede gammeldags æggekage i pande

Gammeldags æggekage med bacon

billede til hjemmelavede kødboller

Hjemmelavede kødboller til suppe

Chokoladefondant - nem og lækker lava kage

Chokoladefondant - nem og lækker lava kage

hjemmelavet fish 'n' chips

Hjemmelavet fish 'n' chips - den bedste opskrift

billede med langtidsstegt kylling

Langtidsstegt kylling med kartofler

billede til pasta med laks og grøntsager

Pasta med laks og grøntsager

billede til langtidsbagte tomater

Opskrift på langtidsbagte tomater i ovn

Lækker spinatburger med hjemmelavede grovfritter

Spinatburger med hjemmelavede grovfritter og chilimayo

billede til forloren hare med vildtsovs

Forloren hare

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required