Makronmuffins med chokolade er virkelige lækre muffins. Her får du en nem og god opskrift på 16 vidunderlige muffins med knuste makroner.
Prøv de fantastiske makronmuffins med chokolade og knuste makroner - du kommer til at elske dem.
Kagerne er ret nemme at bage, og muffins tager jo ikke lang tid at lave.
Du får 16 lækre muffins med makron ud af opskriften, og du kan sagtens fryse dem ned. God bagelyst.
Opskrift på makronmuffins med chokolade

Ingredienser
- 3 æg
- 150 g sukker
- 125 g hvedemel
- 100 g makroner knuste
- 125 g smør smeltes
- 100 g mørk chokolade hakket
- Lidt mandelessens efter smag
Fremgangsmåde
- Pisk æg og sukker godt - og længe - til de bliver luftige, brug gerne en el-mikser.
- Tilsæt hvedemel, knuste makroner og hakket chokolade, rør det i med en ske og prøv at undgå at slå al luften ud af dejen.
- Til sidst røres det smeltede smør forsigtigt i.
- Fyld muffinsforme ¾ op. Hvis der bruges papirsforme, så sæt to oveni hinanden, for at de bliver mere stabile.
- Bag dine makronmuffins med chokolade ved 210 grader - ikke varmluft - i 10-15 minutter.
- Tjek om de er nok, og lad dem så afkøle på en bagerist.
Næringsindhold
Noter
Lad de færdigbagte makronmuffins med chokolade køle af, og derefter er de klar til at blive nydt.
Du spiser dem sikkert hurtigt, men er der alligevel flere tilbage kan du bare smide dem i fryseren.
Se flere lækre kageopskrifter:
Chokolademuffins med kakao og chokolade
Kom med din kommentar