• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Kager » Makronmuffins med chokolade
billede med makronmuffins med chokolade
De lækre makronsmuffins med chokolade laves blandt andet med knuste makroner, og de smager himmelsk godt. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Makronmuffins med chokolade

Opdateret: 9. jun 2022 · Udgivet: 9. jun 2022 af Newyorker By Heart ·

billede med makronmuffins med chokolade

Makronmuffins med chokolade

5 fra 3 brugere
Print Pin
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 16 stk.

Ingredienser

  • 3 æg
  • 150 g sukker
  • 125 g hvedemel
  • 100 g makroner knuste
  • 125 g smør smeltes
  • 100 g mørk chokolade hakket
  • Lidt mandelessens efter smag
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Pisk æg og sukker godt - og længe - til de bliver luftige, brug gerne en el-mikser.
  • Tilsæt hvedemel, knuste makroner og hakket chokolade, rør det i med en ske og prøv at undgå at slå al luften ud af dejen.
  • Til sidst røres det smeltede smør forsigtigt i.
  • Fyld muffinsforme 3/4 op. Hvis der bruges papirsforme, så sæt to oveni hinanden, for at de bliver mere stabile.
  • Bag dine makronmuffins med chokolade ved 210 grader - ikke varmluft - i 10-15 minutter.
  • Tjek om de er nok, og lad dem så afkøle på en bagerist.

Næringsindhold

Makronmuffins med chokolade
Mængde pr. portion
Kalorier
250
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Del gerne opskriften:
Facebook5PinterestMessengerEmailPrintSMS
5
SHARES
Gå til opskrift

Makronmuffins med chokolade er virkelige lækre muffins. Her får du en nem og god opskrift på 16 vidunderlige muffins med knuste makroner.

Prøv de fantastiske makronmuffins med chokolade og knuste makroner - du kommer til at elske dem.

Kagerne er ret nemme at bage, og muffins tager jo ikke lang tid at lave.

Du får 16 lækre muffins med makron ud af opskriften, og du kan sagtens fryse dem ned. God bagelyst.

Opskrift på makronmuffins med chokolade

billede med makronmuffins med chokolade

Makronmuffins med chokolade

5 fra 3 brugere
Print Pin
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 16 stk.

Ingredienser

  • 3 æg
  • 150 g sukker
  • 125 g hvedemel
  • 100 g makroner knuste
  • 125 g smør smeltes
  • 100 g mørk chokolade hakket
  • Lidt mandelessens efter smag
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Pisk æg og sukker godt - og længe - til de bliver luftige, brug gerne en el-mikser.
  • Tilsæt hvedemel, knuste makroner og hakket chokolade, rør det i med en ske og prøv at undgå at slå al luften ud af dejen.
  • Til sidst røres det smeltede smør forsigtigt i.
  • Fyld muffinsforme ¾ op. Hvis der bruges papirsforme, så sæt to oveni hinanden, for at de bliver mere stabile.
  • Bag dine makronmuffins med chokolade ved 210 grader - ikke varmluft - i 10-15 minutter.
  • Tjek om de er nok, og lad dem så afkøle på en bagerist.

Næringsindhold

Makronmuffins med chokolade
Mængde pr. portion
Kalorier
250
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Lad de færdigbagte makronmuffins med chokolade køle af, og derefter er de klar til at blive nydt.

Du spiser dem sikkert hurtigt, men er der alligevel flere tilbage kan du bare smide dem i fryseren.

Se flere lækre kageopskrifter:

Chokolademuffins med kakao og chokolade

Lækker lagkage med hindbær, makron og flødeskum

Brownie bagt i kop - lækker kageopskrift på 1 minut

Se disse opskrifter:

  • Verdens bedste kokostoppe med chokolade
  • Klejner - den bedste klejne opskrift til jul
  • Herregårds smørkage med vaniljecreme
  • Blommekage - Lagkagehusets kage med blommer
  • Jødekager - lækre småkager til jul
  • Chokoladetærte med karamel og marcipan

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med andesteg - langtidsstegt and

Andesteg - opskrift på langtidsstegt and

billede til belgiske vafler

Belgiske vafler - den bedste opskrift

billede til kanelbrød med rosiner

Kanelbrød med rosiner (julebrød)

billede med ristede havregryn

Ristede havregryn med smør og sukker

Kringle med pistacie og kanel-:marcipanfyld

Kringle med pistacie, kanel og marcipanfyld

fyldte squash med oksekød

Fyldte squash

billede til ølbraiserede svinekæber med polenta

Ølbraiserede svinekæber med polenta

billede til hjemmelavet coleslaw opskrift

Hjemmelavet coleslaw med lækker dressing

billede med mazarintærte muffins

Mazarintærte muffins

billede til fyldt mørbrad med mozzarella

Fyldt mørbrad med mozzarella - lækker aftensmad

billede med andesovs

Andesovs - nem opskrift på lækker andesauce

billede med chokolademousse

Chokolademousse - nem opskrift

billede med wokret med kylling og masser af grøntsager

Wokret med kylling og masser af grøntsager

billede med råcreme og frugtsalat

Opskrift på råcreme og frugtsalat

squashboller

Squashboller - nemme boller med squash

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required