Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Makronmuffins med chokolade
[the_ad id="1609"]
5
fra
3
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Kager
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
30
minutter
min
Servings:
16
stk.
Ingredienser
▢
3
æg
▢
150
g
sukker
▢
125
g
hvedemel
▢
100
g
makroner
knuste
▢
125
g
smør
smeltes
▢
100
g
mørk chokolade
hakket
▢
Lidt
mandelessens
efter smag
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Pisk æg og sukker godt - og længe - til de bliver luftige, brug gerne en el-mikser.
Tilsæt hvedemel, knuste makroner og hakket chokolade, rør det i med en ske og prøv at undgå at slå al luften ud af dejen.
Til sidst røres det smeltede smør forsigtigt i.
Fyld muffinsforme ¾ op. Hvis der bruges papirsforme, så sæt to oveni hinanden, for at de bliver mere stabile.
Bag dine makronmuffins med chokolade ved 210 grader - ikke varmluft - i 10-15 minutter.
Tjek om de er nok, og lad dem så afkøle på en bagerist.
Næringsindhold
Makronmuffins med chokolade
Mængde pr. portion
Kalorier
250
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]