• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Kager

et billede med lagkage med hindbær og makroner
En lækker lagkage med hindbær og makroner, og den smager fremragende. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Lækker lagkage med hindbær, makron og flødeskum

Skrevet af: Newyorker By Heart

Oversigt over indhold

  1. Her får du en opskrift på lækker lagkage med hindbær og makron. En festlig lagkage, hvor hindbær blandes med knuste makroner i flødeskummet.
  2. Opskrift på lagkage med flødeskum
  3. Lagkage med hindbær
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
  8. Tip fra en bruger
4.75 fra 4 brugere

Her får du en opskrift på lækker lagkage med hindbær og makron. En festlig lagkage, hvor hindbær blandes med knuste makroner i flødeskummet.

Lagkage med hindbær er en super dejlig lagkage, der også er rimelig nem at lave.

Her er den lagt sammen med en skøn blanding af hindbær, knuste makroner og flødeskum, og det er altså en lækker kombination.

Til lagkagen kan der anvendes frosne eller friske hindbær, og der er nok til otte personer i denne opskrift.

Opskrift på lagkage med flødeskum

et billede med lagkage med hindbær og makroner

Lagkage med hindbær

4.75 fra 4 brugere
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t
Antal: 8 personer

Ingredienser

  • 3 lagkagebunde hjemmelavede eller købte
  • ½ liter piskefløde
  • ½ pose makroner
  • 1 pose hindbær fra frost, optøede
  • flormelis
  • vaniljesukker
  • 1 lille Daim
  • Lidt portvin

Sådan gør du 

  • Mos de optøede hindbær groft med en gaffel, bland dem med lidt flormelis og vaniljesukker, alt efter smag. Du kan selvfølgelig også bruge friske bær til lagkage med hindbær.
  • Læg makroner ud på en tallerken og dryp med lidt portvin (portvinen kan udelades).
  • Pisk fløden godt stift, da der jo er en del væde i hindbærrene.
  • Vend hindbærrene i flødeskummet og knus makroner og vend også dem i.
  • Læg en lagkagebund på en stor tallerken eller fad ,og dryp med portvin (igen, kan udelades).
  • Læg et lag hindbær-makron skum, så igen en bund, dryp med lidt portvin osv.
  • Slut af med hindbær-makronskum og glat det ud på siderne, så bundene er dækkede.
  • Drys til sidst med hakket Daim. Din lagkage med hindbær må gerne stå og trække ½-1 time inden den skal spises.

Næringsindhold

Lagkage med hindbær
Mængde pr. portion
Kalorier
350
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Husk at lade din lagkage med hindbær stå og trække, og lagkagen kan med fordel laves nogle timer i forvejen.

Se flere lækre kager:

Drømmekage fra Brovst med lækker kokostopping

Opskrift på vandbakkelser der ikke falder sammen i ovnen

Opskrift på den bedste chokoladekage

Tip fra en bruger

I stedet for flødeskum, prøv da at piske æggehvider helt stive, tilsæt deri lidt sukker og lidt eddike, og bland det med hindbærrene. Hvis hindbærrene er for “våde” så tilsæt et par blade husblads, inden æggehviderne. Det er IKKE vammelt eller fed, men smager som en lækker hindbærframage.

« Opskrift på vandbakkelser der ikke falder sammen i ovnen
Gammeldags æblekage med flødeskum og makroner »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Lækker lørdagskylling a la butterflied
  • Ovnbagte kartoffelskiver med olie og salt
  • Svinemørbrad med sennep og champignon
  • Wok med skinke og mangochutney
  • Gulerodskage - nem opskrift med ostecreme
  • Bagt laksefilet med creme fraiche og dild
  • Stegt flæsk med persillesovs - dansk nationalret
  • Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift
  • Fyldt mørbrad med mozzarella - lækker aftensmad
  • Philly cheese steak sandwich opskrift

Inspiration til aftensmad

Kylling i kokossauce med grøn karry

Kylling i kokossauce med grøn karry

billede til pandebøf med kartoffelbåde

Pandebøf med kartoffelbåde (nem hverdagsret)

billede med helstegt oksefilet

Helstegt oksefilet med kernetemperatur

billede til hakkebøffer med bløde løg

Hakkebøffer med bløde løg og pandesovs

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.