• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Kager » Lækker lagkage med hindbær, makron og flødeskum
et billede med lagkage med hindbær og makroner
En lækker lagkage med hindbær og makroner, og den smager fremragende. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Lækker lagkage med hindbær, makron og flødeskum

Opdateret: 15. apr 2022 · Udgivet: 15. apr 2022 af Newyorker By Heart · 1 kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook7PinterestMessengerEmailPrintSMS
7
SHARES
Gå til opskrift

Her får du en opskrift på lækker lagkage med hindbær og makron. En festlig lagkage, hvor hindbær blandes med knuste makroner i flødeskummet.

Lagkage med hindbær er en super dejlig lagkage, der også er rimelig nem at lave.

Her er den lagt sammen med en skøn blanding af hindbær, knuste makroner og flødeskum, og det er altså en lækker kombination.

Til lagkagen kan der anvendes frosne eller friske hindbær, og der er nok til otte personer i denne opskrift.

Opskrift på lagkage med flødeskum

et billede med lagkage med hindbær og makroner

Lagkage med hindbær

4.86 fra 7 brugere
Print Pin
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t
Servings: 8 personer

Ingredienser

  • 3 lagkagebunde hjemmelavede eller købte
  • ½ liter piskefløde
  • ½ pose makroner
  • 1 pose hindbær fra frost, optøede
  • flormelis
  • vaniljesukker
  • 1 lille Daim
  • Lidt portvin
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Mos de optøede hindbær groft med en gaffel, bland dem med lidt flormelis og vaniljesukker, alt efter smag. Du kan selvfølgelig også bruge friske bær til lagkage med hindbær.
  • Læg makroner ud på en tallerken og dryp med lidt portvin (portvinen kan udelades).
  • Pisk fløden godt stift, da der jo er en del væde i hindbærrene.
  • Vend hindbærrene i flødeskummet og knus makroner og vend også dem i.
  • Læg en lagkagebund på en stor tallerken eller fad ,og dryp med portvin (igen, kan udelades).
  • Læg et lag hindbær-makron skum, så igen en bund, dryp med lidt portvin osv.
  • Slut af med hindbær-makronskum og glat det ud på siderne, så bundene er dækkede.
  • Drys til sidst med hakket Daim. Din lagkage med hindbær må gerne stå og trække ½-1 time inden den skal spises.

Næringsindhold

Lagkage med hindbær
Mængde pr. portion
Kalorier
350
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Husk at lade din lagkage med hindbær stå og trække, og lagkagen kan med fordel laves nogle timer i forvejen.

Se flere lækre kager:

Drømmekage fra Brovst med lækker kokostopping

Opskrift på vandbakkelser der ikke falder sammen i ovnen

Opskrift på den bedste chokoladekage

Tip fra en bruger

I stedet for flødeskum, prøv da at piske æggehvider helt stive, tilsæt deri lidt sukker og lidt eddike, og bland det med hindbærrene. Hvis hindbærrene er for “våde” så tilsæt et par blade husblads, inden æggehviderne. Det er IKKE vammelt eller fed, men smager som en lækker hindbærframage.

Se disse opskrifter:

  • Herregårds smørkage med vaniljecreme
  • Kakaokage med kokoslåg til bradepande
  • Nøddebund med jordbær og flødeskum
  • Bradepandekage med banan og karamelglasur
  • Apple pie - amerikansk æbletærte
  • Sådan laver du italiensk marengs

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Kom med din kommentar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. mikala

    november 01, 2024 at 12:36 pm

    Fantastisk opskrift, har brugt den i over 10 år og alle elsker den. TAK

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med thousand island dressing

Hjemmelavet Thousand Island dressing

billede med småkager med lakrids og tranebær

Småkager med lakrids og tranebær

billede til ferskensuppe med rejer og karry

Ferskensuppe med karry og rejer

billede med fiskefrikadeller med broccolimos

Fiskefrikadeller med broccolimos

et billede med bacon i ovn

Bacon i ovn - sprøde ovnstegte baconskiver

billede med sojamarineret svinekød med grønsager

Sojamarineret svinekød med grøntsager

billede til Æbletærte med mazarin, karamel og mandler

Æbletærte med mazarin, karamel og mandler

billede med æbleskiver

Luftige æbleskiver med kærnemælk

billede med orientalsk gryderet

Orientalsk gryderet med kylling og ris

gulerodssalat med bolsjebeder

Gulerodssalat med bolsjebeder

Kikærteburger med BBQ sauce og cheddarost

Kikærteburger med BBQ sauce og cheddarost

billede med nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande

Nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande

billede med grillede grønne asparges

Sådan griller du grønne asparges

billede med nye kartofler i gryde

Kogning af nye kartofler - her er den rigtige kogetid

billede til kylling med hvidløg, chili og pasta

Kylling med hvidløg, chili og pasta

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required