• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Tilbehør » Majs i mikroovn - den nemme guide
billede til majs i mikroovn
På ingen tid kan du lave majs i mikroovn, og det er altså meget nemt. Samtidig slipper du for at finde en gryde frem, og de lækre majs serveres med lidt salt og smør. Foto: iStock.com.

Majs i mikroovn - den nemme guide

Opdateret: 24. aug 2022 · Udgivet: 24. aug 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

billede til majs i mikroovn

Majs i mikroovn - den nemme guide

5 fra 3 brugere
Print Pin
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Tid: 5 minutter min
Servings: 1 person

Ingredienser

  • 1 majs med blade
  • Lidt flagesalt
  • 1 tsk. smør
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Til majs i mikroovn anvender du hele majs med blade. Så du skal altså ikke pille bladene af først.
  • Læg majsen ind i mikroovnen, og giv den 4 minutter ved 800W.
  • Tag den tilberedte majs ud, skær enden af og fjern nemt blade og hår.
  • Serveres med lidt flagesalt og smør.

Næringsindhold

Majs i mikroovn - den nemme guide
Mængde pr. portion
Kalorier
113
% Daglig værdi*
Fedt
 
5
g
8
%
Mættet fedt
 
3
g
19
%
Transfedt
 
0.2
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
1
g
Kolesterol
 
11
mg
4
%
Natrium
 
1208
mg
53
%
Kalium
 
244
mg
7
%
Kulhydrater
 
17
g
6
%
Kostfibre
 
2
g
8
%
Sukker
 
6
g
7
%
Protein
 
3
g
6
%
Vitamin A
 
293
IU
6
%
Vitamin C
 
6
mg
7
%
Calcium
 
4
mg
0
%
Jern
 
0.5
mg
3
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Del gerne opskriften:
Facebook4PinterestMessengerEmailPrintSMS
4
SHARES
Gå til opskrift

Det er super nemt at lave majs i mikroovn, og med denne opskrift og fremgangsmåde er du sikker på saftige majs, der nydes med salt og smør.

Majs i mikrooovn er den perfekte opskrift til dig, der elsker majs. Og som gerne vil gøre det nemt.

Her tilbereder du nemlig hele majs i mikroovnen, og det er altså en virkelig nem metode.

De færdige majs serveres med lidt flagesalt og smør. Det bliver ikke bedre.

Opskriften er beregnet pr. person med en hel majs til hver, men du kan jo nemt gange op.

Opskrift på majs i mikroovn

billede til majs i mikroovn

Majs i mikroovn - den nemme guide

5 fra 3 brugere
Print Pin
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Tid: 5 minutter min
Servings: 1 person

Ingredienser

  • 1 majs med blade
  • Lidt flagesalt
  • 1 tsk. smør
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Til majs i mikroovn anvender du hele majs med blade. Så du skal altså ikke pille bladene af først.
  • Læg majsen ind i mikroovnen, og giv den 4 minutter ved 800W.
  • Tag den tilberedte majs ud, skær enden af og fjern nemt blade og hår.
  • Serveres med lidt flagesalt og smør.

Næringsindhold

Majs i mikroovn - den nemme guide
Mængde pr. portion
Kalorier
113
% Daglig værdi*
Fedt
 
5
g
8
%
Mættet fedt
 
3
g
19
%
Transfedt
 
0.2
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
1
g
Kolesterol
 
11
mg
4
%
Natrium
 
1208
mg
53
%
Kalium
 
244
mg
7
%
Kulhydrater
 
17
g
6
%
Kostfibre
 
2
g
8
%
Sukker
 
6
g
7
%
Protein
 
3
g
6
%
Vitamin A
 
293
IU
6
%
Vitamin C
 
6
mg
7
%
Calcium
 
4
mg
0
%
Jern
 
0.5
mg
3
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De færdige majs i mikroovn serveres straks, og de er perfekte som tilbehør til mange retter - eller nyd blot majsen som den er.

Se flere opskrifter med majs

  • billede med grillede majs
    Grillede majskolber med kryddersmør
  • billede med mexicansk fad med oksekød og tortillachips
    Mexicansk fad med oksekød og tortillachips
  • billede til ovnbagte kartofler med majsmel
    Ovnbagte kartofler med majsmel

Se disse opskrifter:

  • Sweet potato fritter - sprøde og ovnbagte
  • Bagte edamame bønner i ovn på 20 min.
  • Blomkålskarry med gulerødder og spinat
  • Rissalat med urter og parmesan
  • Stegt rødkål med valnødder og tranebær
  • Tilbehør til steg: Kartofler med rosenkål og bacon

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med blomkålsris

Sådan laver du blomkålsris på 3 måder

billede med Gunvor kage

Gunvor kage med marengs og frisk frugt

banankage med chokolade

Lækker banankage med chokolade

sunde havregrynskager

Sunde havregrynskager med fuldkorn

Kringle med pistacie og kanel-:marcipanfyld

Kringle med pistacie, kanel og marcipanfyld

billede med Buffalo-chicken macaroni and cheese

Himmelsk Buffalo-chicken macaroni and cheese

billede med hollandsk biksemad med spaghetti

Hollandsk biksemad med spaghetti

billede med gulerodsbrud

Gulerodsbrud - lækre brød med gulerødder

billede med hjemmelavet hvidløgsdressing

Hjemmelavet hvidløgsdressing med mynte og basilikum

billede med andeconfit - confit de canard

Confit de canard - lækker andeconfit

billede med hjemmelavede tarteletter med høns i asparges

Tarteletter med høns i asparges

billede med syltede rødløg

Syltede rødløg - sådan sylter du løg

et billede med moscow mule cocktail

Moscow Mule cocktail med vodka og ginger beer

billede til pasta med spidskål og bacon

Pasta med spidskål og bacon

enebærgryde med bagt kartoffelmos

Enebærgryde med bagt kartoffelmos

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required