• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Kager » Lækre kokossmåkager med chokolade
billede med kokossmåkager med chokolade
Lækre kokossmåkager med chokolade, der smager fantastisk godt. Småkagerne dyppes i en skøn chokolade. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Lækre kokossmåkager med chokolade

Opdateret: 21. jun 2023 · Udgivet: 21. maj 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook6PinterestMessengerEmailPrintSMS
6
SHARES
Gå til opskrift

Bag lækre kokossmåkager, der kan dyppes i chokolade. Få den nemme opskrift på småkager med kokos her, og dem bliver du afhængig af.

Kokossmåkager med chokolade er virkelig lækre småkager, som er meget nemme at bage.

Er du glad for kokos, ja så er disse småkager lige noget for dig, og de er altså ret vanedannende.

Du kan vælge at dyppe småkagerne i lidt smeltet chokolade, men du kan også lade være. De smager stadig forrygende godt.

Du får ca. 40 kokossmåkager ud af denne opskrift.

Opskrift på kokossmåkager

billede med kokossmåkager med chokolade

Kokossmåkager

4.50 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 40 stk.

Ingredienser

  • 125 g smør
  • 100 g sukker
  • 1 æg
  • 125 g kokosmel
  • 125 g hvedemel
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • chokolade mørk
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Pisk smør, sukker og vaniljesukker godt med en el-mikser. Det skal blive tykt, luftigt og sukkeret rørt godt ud.
  • Tilsæt ægget og pisk godt igen.
  • Rør kokosmel i med en (træ)ske og derefter hvedemelet.
  • Tril små kugler - lidt mindre end en valnød - og sæt dem på plade. Småkagerne flyder ikke ud, så de kan sættes rimelig tæt på bagepladen.
  • Tryk dine kokossmåkager med en gaffel, dyppet i lidt varm vand engang imellem.
  • Sæt kokossmåkagerne i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter.

Næringsindhold

Kokossmåkager
Mængde pr. portion
Kalorier
300
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De bagte kokossmåkager køles af på en rist.

Derefter kan du dyppe dem i smeltet chokolade, hvor du dypper ca. halvdelen af hver småkage i chokoladen. Som du kan se på billedet.

Se flere lækre kageopskrifter:

Lækker guf guf kage - kendt som "den du ved nok"

Mums - opskrift på verdens bedste chokoladekage

Verdens bedste gulerodskage fra New Orleans

Brugerne har bagt småkagerne

Fik afprøvet dine kokossmåkager, og de smagte MUMS! Dog uden at dyppe i chokolade. Kan helt klart anbefale dem 🙂. VH Laila.

Se disse opskrifter:

  • Apple pie - amerikansk æbletærte
  • Kakaokage med kokoslåg til bradepande
  • Blommekage - Lagkagehusets kage med blommer
  • Madeleine - opskrift på franske småkager
  • Herregårds smørkage med vaniljecreme
  • Giftkage opskrift (grøn kage og bladankage)

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med salat med kartofler og soltørrede tomater

Salat med kartofler og soltørrede tomater

Chokoladefondant - nem og lækker lava kage

Chokoladefondant - nem og lækker lava kage

butterdejssnegle med oliventapenade

Butterdejssnegle med oliventapenade

Mazarintærte med nougat

Mazarintærte med nougat

billede med fiskefilet florentine

Fiskefilet Florentine med spinat, mornay og ost

billede til pasta med spidskål og bacon

Pasta med spidskål og bacon

billede til gammeldags hønsekødssuppe

Gammeldags hønsekødssuppe

billede med whiskey sour cocktail

Whiskey sour cocktail opskrift

Bagte edamame bønner i ovn på 20 min.

Bagte edamame bønner i ovn på 20 min.

hakket oksekød med spinat og champignon

Hakket oksekød med spinat og champignon

billede af ribbensteg med sprøde svær

Ribbensteg i ovn - opskrift med stegetid

vegetar opskrift på porrer a la nicoise

Vegetar opskrift: Porrer a la Nicoise

billede til braiseret kylling med skummende sauce

Braiseret kylling med skummende sauce

billede med linsesalat

Linsesalat med rejer, fetadip og syltet rødløg

billede med mazarintærte muffins

Mazarintærte muffins

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required