• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Kager » Lækre kokossmåkager med chokolade
billede med kokossmåkager med chokolade
Lækre kokossmåkager med chokolade, der smager fantastisk godt. Småkagerne dyppes i en skøn chokolade. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Lækre kokossmåkager med chokolade

Del gerne opskriften:
Facebook7PinterestMessengerEmailPrintSMS
7
SHARES
Gå til opskrift

Bag lækre kokossmåkager, der kan dyppes i chokolade. Få den nemme opskrift på småkager med kokos her, og dem bliver du afhængig af.

Kokossmåkager med chokolade er virkelig lækre småkager, som er meget nemme at bage.

Er du glad for kokos, ja så er disse småkager lige noget for dig, og de er altså ret vanedannende.

Du kan vælge at dyppe småkagerne i lidt smeltet chokolade, men du kan også lade være. De smager stadig forrygende godt.

Du får ca. 40 kokossmåkager ud af denne opskrift.

Opskrift på kokossmåkager

billede med kokossmåkager med chokolade

Kokossmåkager

4.50 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 40 stk.

Ingredienser

  • 125 g smør
  • 100 g sukker
  • 1 æg
  • 125 g kokosmel
  • 125 g hvedemel
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • chokolade mørk
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Pisk smør, sukker og vaniljesukker godt med en el-mikser. Det skal blive tykt, luftigt og sukkeret rørt godt ud.
  • Tilsæt ægget og pisk godt igen.
  • Rør kokosmel i med en (træ)ske og derefter hvedemelet.
  • Tril små kugler - lidt mindre end en valnød - og sæt dem på plade. Småkagerne flyder ikke ud, så de kan sættes rimelig tæt på bagepladen.
  • Tryk dine kokossmåkager med en gaffel, dyppet i lidt varm vand engang imellem.
  • Sæt kokossmåkagerne i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter.

Næringsindhold

Kokossmåkager
Mængde pr. portion
Kalorier
300
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De bagte kokossmåkager køles af på en rist.

Derefter kan du dyppe dem i smeltet chokolade, hvor du dypper ca. halvdelen af hver småkage i chokoladen. Som du kan se på billedet.

Se flere lækre kageopskrifter:

Lækker guf guf kage - kendt som "den du ved nok"

Mums - opskrift på verdens bedste chokoladekage

Verdens bedste gulerodskage fra New Orleans

Brugerne har bagt småkagerne

Fik afprøvet dine kokossmåkager, og de smagte MUMS! Dog uden at dyppe i chokolade. Kan helt klart anbefale dem 🙂. VH Laila.

Se disse opskrifter:

  • Apple pie - amerikansk æbletærte
  • Kakaokage med kokoslåg til bradepande
  • Blommekage - Lagkagehusets kage med blommer
  • Madeleine - opskrift på franske småkager
  • Herregårds smørkage med vaniljecreme
  • Giftkage opskrift (grøn kage og bladankage)

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede til langtidsstegt tykkam med stout

Langtidsstegt tykkam med stout lavet i ovn

billede med osso buco

Osso buco - langtidsstegt i ovn med lækker sauce

billede til belgiske vafler

Belgiske vafler - den bedste opskrift

billede med hakkebøf med fyld

Hakkebøf med fyld af rødbeder og løg

billede med indbagte tigerrejer

Indbagte tigerrejer i butterdej

billede med grillede frikadeller med havregryn

Opskrift på grillede frikadeller med havregryn

billede til opskrifter med æg

Opskrifter med æg: Hvad kan du bruge æg til?

tilbehør til steg kartofler med rosenkål og bacon

Tilbehør til steg: Kartofler med rosenkål og bacon

billede med ovnbagte andelår

Ovnbagte andelår der er super møre

forårsmad med svinekød og grøntsager i sennepssauce

Forårsmad med svinekød og grøntsager i sennepssauce

billede med chimichurri

Chimichurri - grøn sauce fra Sydamerika

billede med helstegt oksefilet

Helstegt oksefilet med kernetemperatur

Smørkage med marcipan og chokolade

Smørkage med marcipan og chokolade

billede med Italienske wraps med skinke og mozzarella

Italienske wraps med skinke og mozzarella

hakkebøffer i fad i ovn

Alt i et fad med hakkebøffer og kartofler

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required