• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Kager » Lækre kokossmåkager med chokolade
billede med kokossmåkager med chokolade
Lækre kokossmåkager med chokolade, der smager fantastisk godt. Småkagerne dyppes i en skøn chokolade. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Lækre kokossmåkager med chokolade

Del gerne opskriften:
Facebook7PinterestMessengerEmailPrintSMS
7
SHARES
Gå til opskrift

Bag lækre kokossmåkager, der kan dyppes i chokolade. Få den nemme opskrift på småkager med kokos her, og dem bliver du afhængig af.

Kokossmåkager med chokolade er virkelig lækre småkager, som er meget nemme at bage.

Er du glad for kokos, ja så er disse småkager lige noget for dig, og de er altså ret vanedannende.

Du kan vælge at dyppe småkagerne i lidt smeltet chokolade, men du kan også lade være. De smager stadig forrygende godt.

Du får ca. 40 kokossmåkager ud af denne opskrift.

Opskrift på kokossmåkager

billede med kokossmåkager med chokolade

Kokossmåkager

4.50 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 40 stk.

Ingredienser

  • 125 g smør
  • 100 g sukker
  • 1 æg
  • 125 g kokosmel
  • 125 g hvedemel
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • chokolade mørk
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Pisk smør, sukker og vaniljesukker godt med en el-mikser. Det skal blive tykt, luftigt og sukkeret rørt godt ud.
  • Tilsæt ægget og pisk godt igen.
  • Rør kokosmel i med en (træ)ske og derefter hvedemelet.
  • Tril små kugler - lidt mindre end en valnød - og sæt dem på plade. Småkagerne flyder ikke ud, så de kan sættes rimelig tæt på bagepladen.
  • Tryk dine kokossmåkager med en gaffel, dyppet i lidt varm vand engang imellem.
  • Sæt kokossmåkagerne i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter.

Næringsindhold

Kokossmåkager
Mængde pr. portion
Kalorier
300
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De bagte kokossmåkager køles af på en rist.

Derefter kan du dyppe dem i smeltet chokolade, hvor du dypper ca. halvdelen af hver småkage i chokoladen. Som du kan se på billedet.

Se flere lækre kageopskrifter:

Lækker guf guf kage - kendt som "den du ved nok"

Mums - opskrift på verdens bedste chokoladekage

Verdens bedste gulerodskage fra New Orleans

Brugerne har bagt småkagerne

Fik afprøvet dine kokossmåkager, og de smagte MUMS! Dog uden at dyppe i chokolade. Kan helt klart anbefale dem 🙂. VH Laila.

Se disse opskrifter:

  • Apple pie - amerikansk æbletærte
  • Kakaokage med kokoslåg til bradepande
  • Blommekage - Lagkagehusets kage med blommer
  • Madeleine - opskrift på franske småkager
  • Herregårds smørkage med vaniljecreme
  • Giftkage opskrift (grøn kage og bladankage)

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

Ovnbagt frittata

Ovnbagt frittata med æg, peberfrugt og parmesan

billede med madpandekager

Madpandekager - de nemme og lækre uden sukker

billede med pasta med svampe, asparges, tomater og bacon

Pasta med svampe, asparges og bacon

knuste kartofler med hvidløgssmør

Knuste kartofler med hvidløgssmør

et billede med langtidsstegt ribbensteg

Langtidsstegt ribbensteg stegt i 6-7 timer

foto med grillet flanksteak

Grillet flanksteak på spinatbund

billede til ferskensuppe med rejer og karry

Ferskensuppe med karry og rejer

billede med honningmarineret laks

Honningmarineret laks med citrussmag

dette billede er med hjemmelavede vandbakkelser der ikke falder sammen

Opskrift på vandbakkelser der ikke falder sammen i ovnen

ris med rosiner til suppe

Ris med rosiner til suppe

billede med roastbeef i ovn

Roastbeef i ovn - gourmetsaltet og utrolig lækker

Kylling i kokossauce med grøn karry

Kylling i kokossauce med grøn karry

billede med Laks Walewska

Laks Walewska med kartoffelmos, sovs og rejer

billede til æggekage i ovn

Æggekage i ovn med bacon og tomat

kylling i fad med bacon

Kylling i fad med bacon, maste kartofler og spinat i fløde

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required