• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Kager » Lækre kokosmuffins med kakao
kokosmuffins med kakao
Lækre kokosmuffins med kakao, der smager himmelsk godt. Kagerne bages blandt andet med Odense kokosdrøm. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Lækre kokosmuffins med kakao

Opdateret: 5. jan 2023 · Udgivet: 5. jan 2023 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook1PinterestMessengerEmailPrintSMS
1
SHARE
Gå til opskrift

Her får du en nem opskrift på lækre kokosmuffins med kakao. Lækre muffins med kokos, der bages med Odense Kokosdrøm og en usødet kakao.

Kokosmuffins er de perfekte muffins til dig, der elsker kokos. Og disse er virkelig lækre - og så er de bagt med kakao.

Der er anvendt en Odense Kokosdrøm, der er en blandet masse af marcipan og kokos.

Du får 12 muffins med kokos af denne opskrift.

Opskrift på kokosmuffins

kokosmuffins med kakao

Kokosmuffins med kakao

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Forb. tid: 15 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Tid: 35 minutter min
Servings: 12 stk.

Ingredienser

  • 400 g Odense Kokosdrøm
  • 110 g rørsukker
  • 130 g smør blødt
  • 3 æg
  • 60 g hvedemel
  • 1 spsk. kakao usødet kakaopulver
  • 2 spsk. mandler smuttede og hakket
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Klip posen med kokosmassen op, og skrab al massen ud og ned i en skål, tilsæt sukker og limeskal.
    ODENSE Kokosdrøm til kokosmuffins
  • Pisk massen godt sammen med en el-mikser, til det er godt blandet sammen.
  • Tilsæt smør lidt efter lidt og pisk, til det er godt rørt ud.
  • Pisk æggene i et ad gangen og pisk godt efter hvert æg.
  • Bland hvedemel og kakaopulver sammen, rør det i med en ske.
  • Fordel dejen i muffinsforme og drys med de hakkede mandler.
    Kom dejen i muffinsforme og drys med smuttede, hakkede mandler.
  • Sæt dine kokosmuffins i en 180 grader varm ovn (ikke varmluft) i 15-20 minutter, til de er gennembagte, tjek dem med en tandstikker inden de tages ud. Når tandstikkeren er ren efter at have været stukket ned i en muffin, er de gennembagte.

Næringsindhold

Kokosmuffins med kakao
Mængde pr. portion
Kalorier
307
% Daglig værdi*
Fedt
 
19
g
29
%
Mættet fedt
 
7
g
44
%
Transfedt
 
0.4
g
Flerumættet fedt
 
2
g
Enkelumættet fedt
 
9
g
Kolesterol
 
64
mg
21
%
Natrium
 
96
mg
4
%
Kalium
 
116
mg
3
%
Kulhydrater
 
30
g
10
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
23
g
26
%
Protein
 
6
g
12
%
Vitamin A
 
334
IU
7
%
Calcium
 
30
mg
3
%
Jern
 
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Tag de færdigbagte kokosmuffins ud og lad dem køle af, inden de serveres.

Se flere opskrifter på muffins

  • billede med bananmuffins
    Bananmuffins med chokolade og kokos
  • billede med chokolademuffins
    Chokolademuffins med kakao og chokolade
  • billede med makronmuffins med chokolade
    Makronmuffins med chokolade
  • billede med Daim muffins med banan
    Store Daim muffins med banan

Se disse opskrifter:

  • Bradepandekage med banan og karamelglasur
  • Apple pie - amerikansk æbletærte
  • Jødekager - lækre småkager til jul
  • Giftkage opskrift (grøn kage og bladankage)
  • Småkager med lakrids og tranebær
  • Chokoladetærte med karamel og marcipan

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

Chokokage med banancreme og chokolademousse

Chokokage med banancreme og chokolademousse

billede til belgiske vafler

Belgiske vafler - den bedste opskrift

billede med røræg og scrambled eggs

Røræg - opskrift på scrambled eggs

Stegt blomkål med parmesan og bacon

Stegt blomkål med parmesan og bacon

billede med hjemmelavede hvidløgsflutes

Opskrift på hjemmelavet hvidløgsflute

krebinetter med grøntsagsstuvning og kartofler

Krebinetter med grøntsagsstuvning og kartofler

billede med smørstegte kartofler

Smørstegte kartofler med rosmarin og hvidløg

billede med lun kartoffelsalat

Lun kartoffelsalat med bacon og purløg

billede med brunede kartofler

Brunede kartofler - brune sukkerkartofler

vegetar opskrift på porrer a la nicoise

Vegetar opskrift: Porrer a la Nicoise

billede med Daim muffins med banan

Store Daim muffins med banan

minestrone suppe med kyllinge kødboller

Minestronesuppe med kyllinge kødboller

billede til opskrifter med hakket oksekød

Opskrifter med hakket oksekød

foto med grillet flanksteak

Grillet flanksteak på spinatbund

hjemmelavet fish 'n' chips

Hjemmelavet fish 'n' chips - den bedste opskrift

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required