• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Kager » Lækker lagkage med hindbær, makron og flødeskum
et billede med lagkage med hindbær og makroner
En lækker lagkage med hindbær og makroner, og den smager fremragende. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Lækker lagkage med hindbær, makron og flødeskum

Del gerne opskriften:
Facebook8PinterestMessengerEmailPrintSMS
8
SHARES
Gå til opskrift

Her får du en opskrift på lækker lagkage med hindbær og makron. En festlig lagkage, hvor hindbær blandes med knuste makroner i flødeskummet.

Lagkage med hindbær er en super dejlig lagkage, der også er rimelig nem at lave.

Her er den lagt sammen med en skøn blanding af hindbær, knuste makroner og flødeskum, og det er altså en lækker kombination.

Til lagkagen kan der anvendes frosne eller friske hindbær, og der er nok til otte personer i denne opskrift.

Opskrift på lagkage med flødeskum

et billede med lagkage med hindbær og makroner

Lagkage med hindbær

4.86 fra 7 brugere
Print Pin
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t
Servings: 8 personer

Ingredienser

  • 3 lagkagebunde hjemmelavede eller købte
  • ½ liter piskefløde
  • ½ pose makroner
  • 1 pose hindbær fra frost, optøede
  • flormelis
  • vaniljesukker
  • 1 lille Daim
  • Lidt portvin
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Mos de optøede hindbær groft med en gaffel, bland dem med lidt flormelis og vaniljesukker, alt efter smag. Du kan selvfølgelig også bruge friske bær til lagkage med hindbær.
  • Læg makroner ud på en tallerken og dryp med lidt portvin (portvinen kan udelades).
  • Pisk fløden godt stift, da der jo er en del væde i hindbærrene.
  • Vend hindbærrene i flødeskummet og knus makroner og vend også dem i.
  • Læg en lagkagebund på en stor tallerken eller fad ,og dryp med portvin (igen, kan udelades).
  • Læg et lag hindbær-makron skum, så igen en bund, dryp med lidt portvin osv.
  • Slut af med hindbær-makronskum og glat det ud på siderne, så bundene er dækkede.
  • Drys til sidst med hakket Daim. Din lagkage med hindbær må gerne stå og trække ½-1 time inden den skal spises.

Næringsindhold

Lagkage med hindbær
Mængde pr. portion
Kalorier
350
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Husk at lade din lagkage med hindbær stå og trække, og lagkagen kan med fordel laves nogle timer i forvejen.

Se flere lækre kager:

Drømmekage fra Brovst med lækker kokostopping

Opskrift på vandbakkelser der ikke falder sammen i ovnen

Opskrift på den bedste chokoladekage

Tip fra en bruger

I stedet for flødeskum, prøv da at piske æggehvider helt stive, tilsæt deri lidt sukker og lidt eddike, og bland det med hindbærrene. Hvis hindbærrene er for "våde" så tilsæt et par blade husblads, inden æggehviderne. Det er IKKE vammelt eller fed, men smager som en lækker hindbærframage.

Se disse opskrifter:

  • Herregårds smørkage med vaniljecreme
  • Kakaokage med kokoslåg til bradepande
  • Nøddebund med jordbær og flødeskum
  • Bradepandekage med banan og karamelglasur
  • Apple pie - amerikansk æbletærte
  • Sådan laver du italiensk marengs

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med pasta med svampe, asparges, tomater og bacon

Pasta med svampe, asparges og bacon

billede til risengrød i ovn

Opskrift på risengrød i ovn

hvepsebo kage

Hvepsebo kage med lækker kokostop

billede med nye kartofler i gryde

Kogning af nye kartofler - her er den rigtige kogetid

billede med hummus

Hummus - nem og hjemmelavet med kikærter

kylling caprese med mozzarella og tomat

Kylling caprese med mozzarella og tomat

Lækker nougatkonfekt med saltede peanuts

Lækker nougatkonfekt med saltede peanuts

lasagne med spidskål

Lasagne med spidskål og fisk

billede til Nutella Cheesecake Brownies

Nutella cheesecake brownies

billede med bøf med spejlæg

Bøf med spejlæg, HP Sauce og tomatsalsa

squashsalat med parmesan

Squashsalat med parmesan og pinjekerner

billede med jødekager

Jødekager - lækre småkager til jul

glaserede perleløg

Glaserede perleløg - nem opskrift

billede til risalamande med kirsebærsauce

Risalamande

billede med marmorkage

Marmorkage - måske Danmarks bedste skærekage

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required