• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Kyllingebryst i pebersovs med squash og kartoffelskiver
billede med Kyllingebryst i pebersovs med courgetter og kartoffelskiver
Kyllingebryst i pebersovs med courgetter og kartoffelskiver er lækker aftensmad til hele familien, og sådan en pebersovs smager altså fantastisk. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Kyllingebryst i pebersovs med squash og kartoffelskiver

Opdateret: 11. jun 2022 · Udgivet: 11. jun 2022 af Newyorker By Heart ·

billede med Kyllingebryst i pebersovs med courgetter og kartoffelskiver

Kyllingebryst i pebersovs

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t
Servings: 2 personer

Ingredienser

  • 2 kyllingebrystfileter
  • olie og smør til stegning
  • 2 bagekartofler
  • 1 squash
  • salt og friskkværnet peber gerne flagesalt
  • olivenolie til pensling
  • 2 dl grøntsagsbouillon
  • 1 dl creme fraiche 38%
  • 50 g madagascarpeber grønne, syltede peberkorn - købes i en lille dåse i supermarkeder
  • Lidt sovsekulør
  • Lidt majsstivelse til jævning
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Bagekartofler kan med eller uden skræl, det er op til dig. Skær dem i ½ cm. tykke skiver. Dup dem godt tørre og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  • Pensl dem på begge sider med lidt olivenolie og krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Sæt kartoffelskiverne i en 210 grader varm ovn i 20 - 25 minutter.
  • Skær squash i 1 cm. tykke skiver, pensl med olivenolie, krydr med salt og friskkværnet peber og læg dem på sammen med kartoflerne i de sidste 10 minutter.
  • Varm olivenolie og smør på en pande, til smørret er brust af.
  • Krydr kyllingefileterne med salt og friskkværnet peber. Brun dem først af, til de får farve på hver side, skru ned til middelvarme og steg videre i ca. 10 minutter, til de er gennemstegte. Tag dem af varmen og hold dem varme under stanniol.
  • Hæld bouillon på panden og skrab evt. stegerester op fra bunden af panden.
  • Kom afdryppede madagascarpeber og creme fraiche ved, pisk igennem og lad det koge igennem. Smag til med salt og friskkværnet peber.
  • Kom evt. lidt kulør i og saucen kan også jævnes lidt, hvis det ønskes.
  • Læg kyllingebrystfileterne tilbage i saucen og hæld lidt af saucen over dem. Nu er du klar til at servere kyllingebryst i pebersovs.

Næringsindhold

Kyllingebryst i pebersovs
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Del gerne opskriften:
Facebook2PinterestMessengerEmailPrintSMS
2
SHARES
Gå til opskrift

Her får du en opskrift på kyllingebryst i pebersovs, der serveres med squash og kartoffelskiver. Det er lækker aftensmad til hele familien.

Kyllingebryst i pebersovs er lækker aftensmad, og her er retten serveret med bagte skiver af kartofler og squash.

Pebersovs laves med de syltede, grønne madagascar peberkorn, og de er altså lækre i denne ret.

Bemærk, at opskriften er beregnet til to personer, men brug knapperne under Antal i opskriftsboksen til at lave en større mængde.

Opskrift på kyllingebryst i pebersovs

billede med Kyllingebryst i pebersovs med courgetter og kartoffelskiver

Kyllingebryst i pebersovs

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t
Servings: 2 personer

Ingredienser

  • 2 kyllingebrystfileter
  • olie og smør til stegning
  • 2 bagekartofler
  • 1 squash
  • salt og friskkværnet peber gerne flagesalt
  • olivenolie til pensling
  • 2 dl grøntsagsbouillon
  • 1 dl creme fraiche 38%
  • 50 g madagascarpeber grønne, syltede peberkorn - købes i en lille dåse i supermarkeder
  • Lidt sovsekulør
  • Lidt majsstivelse til jævning
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Bagekartofler kan med eller uden skræl, det er op til dig. Skær dem i ½ cm. tykke skiver. Dup dem godt tørre og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  • Pensl dem på begge sider med lidt olivenolie og krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Sæt kartoffelskiverne i en 210 grader varm ovn i 20 - 25 minutter.
  • Skær squash i 1 cm. tykke skiver, pensl med olivenolie, krydr med salt og friskkværnet peber og læg dem på sammen med kartoflerne i de sidste 10 minutter.
  • Varm olivenolie og smør på en pande, til smørret er brust af.
  • Krydr kyllingefileterne med salt og friskkværnet peber. Brun dem først af, til de får farve på hver side, skru ned til middelvarme og steg videre i ca. 10 minutter, til de er gennemstegte. Tag dem af varmen og hold dem varme under stanniol.
  • Hæld bouillon på panden og skrab evt. stegerester op fra bunden af panden.
  • Kom afdryppede madagascarpeber og creme fraiche ved, pisk igennem og lad det koge igennem. Smag til med salt og friskkværnet peber.
  • Kom evt. lidt kulør i og saucen kan også jævnes lidt, hvis det ønskes.
  • Læg kyllingebrystfileterne tilbage i saucen og hæld lidt af saucen over dem. Nu er du klar til at servere kyllingebryst i pebersovs.

Næringsindhold

Kyllingebryst i pebersovs
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Anretning af kyllingebryst med pebersovs: Læg kartoffel- og squashskiver på tallerkner.

Læg kyllingebrystfilet på toppen og kom lidt saucen udenom og over.

Se flere opskrifter:

Lækker cæsarsalat med kylling

Kylling Cordon Bleu med asparges og sauce

Kyllingesalat med Rhode Island dressing

Se disse opskrifter:

  • Butterdejspakker med kylling og æg
  • Oksekødsfad med kartofler
  • Oksekødsgryde med hvidkål, gulerødder og peberfrugt
  • Pariserbøf - opskrift på pariser bøf med det hele
  • Italienske wraps med skinke og mozzarella
  • Pandekager med oksekød og grøntsager

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med fyldte peberfrugter

Fyldte peberfrugter med fars og tilbehør

kylling med pikantost i fad

Kylling med pikantost og bacon (nem aftensmad i fad)

bagte rødløg med ost og spinat

Bagte rødløg med ost og spinat

billede med italienske kødboller i tomatsauce

Italienske kødboller i tomatsauce

billede med grillet and

Grillet and med ahornsirup og mango chutney

billede med blomkål kogetid

Kogetid på blomkål - sådan koger du kålen perfekt

billede med creme brulee

Hjemmelavet creme brulee med sprødt sukkerlåg

billede med frikadeller

Frikadeller

billede med tomatsalat med oliven

Tomatsalat med oliven og mozzarella

billede med helstegt oksefilet

Helstegt oksefilet med kernetemperatur

skinkestang

Skinkestang - butterdej med skinke

billede med braiseret kalvegrydesteg

Braiseret kalvegrydesteg med tilbehør

et billede med langtidsstegt ribbensteg

Langtidsstegt ribbensteg stegt i 6-7 timer

billede til spaghetti med mørbrad

Spaghetti med mørbrad og bacon

billede med hjemmelavet tiramisu

Tiramisu - italiensk dessert med ladyfingers

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required