• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Koteletter med spidskål i rygeostcreme
Billede med koteletter med spidskål i rygeostcreme
Koteletter med spidskål i rygeostcreme er en dejlig middagsret, og den sunde salat med spidskål smager fantastisk godt. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Koteletter med spidskål i rygeostcreme

Opdateret: 17. jun 2022 · Udgivet: 17. jun 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook4PinterestMessengerEmailPrintSMS
4
SHARES
Gå til opskrift

Koteletter med spidskål i rygeostcreme er en skøn ret med masser af smag. Her er den nemme opskrift med svinekoteletter og spidskål.

Prøv de lækre koteletter med spidskål, hvor kålen vendes i en dejlig og nem rygeostecreme.

Det er skøn aftensmad, der samtidig er nem at lave, og her får du altså en middagsret med masser af smag.

Brug gerne et par gode koteletter af en vis tykkelse, da de så er nemmere at stege møre og saftige.

Bemærk, at opskriften er beregnet til to personer, men den er jo nem at gange op. Brug evt. knapperne under Antal i opskriftsboksen.

Opskrift på koteletter med spidskål

Billede med koteletter med spidskål i rygeostcreme

Koteletter med spidskål i rygeostcreme

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 40 minutter min
Servings: 2 personer

Ingredienser

  • 2 svinekoteletter
  • Lidt BBQ-sauce
  • salt og friskkværnet peber

Spidskålssalat i rygeostcreme

  • 1 spidskål de yderste blade fjernet
  • 1 spsk. smør
  • 1 bdt. grønne asparges det nederste træede knækket af
  • 1 bdt. radiser skåret i tynde skiver
  • 150 g rygeost
  • 1½ dl creme fraiche 9%
  • 1 bdt. purløg fintsnittet
  • 1 citron saft af ½ citron
  • salt og friskkværnet peber friskkværnet peber
  • 25 g mandler saltede, grofthakket
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

Koteletter

  • Vend svinekoteletter med lidt BBQ sauce, lad dem stå og trække i 20 minutter på køkkenbordet.
  • Krydr dem med salt og friskkværnet peber og grill dem på en godt varm grill. Alt efter tykkelse, skal de kun have få minutter på hver side.
  • Tag dem af, pak dem ind i stanniol og lad dem stå og trække i 5-10 minutter.

Spidskålssalat med rygeostcreme

  • Fjern de yderste blade fra spidskålen, halver den og skær stokken væk. Snit resten fint.
  • Smelt smørret på en stor pande og kom kålen på. Vend rundt i den og krydr med salt og friskkværnet peber. Når den lige begynder at falde sammen, tages den straks af varmen og hældes over på et fad.
  • Læg de klargjorte asparges i et ovnfast fad, hæld kogende vand over og lad dem stå i et par minutter. Hæld vandet fra og kom asparges i en sigte. Hæld straks koldt vand over og lad dem dryppe af - og køle af. Halver dem.
  • Rør rygeost med creme fraiche og halvdelen af purløget. Smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber.
  • Vend spidskål, radiser og asparges med rygeostcremen.
  • Drys med de hakkede, saltede mandler og drys med resten af purløget.

Næringsindhold

Koteletter med spidskål i rygeostcreme
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Koteletter med spidskål i rygeostecreme serveres straks.

Der kan serveres kogte kartofler til, men det er ikke nødvendigt.

Se flere lækre middagsretter med koteletter:

Koteletter i fad med grønsager og ris

Nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande

Gratinerede svinekoteletter på kartoffelbund

Se disse opskrifter:

  • Ribbensteg i ovn - opskrift med stegetid
  • Ovnbagt frittata med æg, peberfrugt og parmesan
  • Oksekødsfad med kartofler
  • Chicken parmesan - klassisk italiensk ret
  • Kyllingeinderfilet med bacon og sød chilisauce
  • Lammekoteletter med chili og sorte oliven

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede til svinemørbrad med bacon i grøntsags- og gorgonzolasauce

Svinemørbrad med bacon i grøntsags- og gorgonzolasauce

billede med helstegt oksemørbrad marineret i rødvin

Helstegt oksemørbrad marineret i rødvin

billede med maskeret blomkål

Maskeret blomkål - populær opskrift fra 1980erne

billede med karrysuppe

Karrysuppe med blomkål, broccoli, og peberfrugt

billede med fødselsdagsboller

Fødselsdagsboller - opskrift på nemme boller

tærte med bacon og broccoli

Tærte med bacon og broccoli

billede til kanelgifler

Kanelgifler med lækker creme og remonce

billede med grillede frikadeller med havregryn

Opskrift på grillede frikadeller med havregryn

billede til ovnbagte kartoffelbåde

Ovnbagte kartoffelbåde - nemme kartofler i ovn

billede til pasta med spidskål og bacon

Pasta med spidskål og bacon

Oksekød med sursød peberrodssauce

Oksekød med sursød peberrodssauce

billede med chimichurri

Chimichurri - grøn sauce fra Sydamerika

billede med citronkylling i fad med kartofler

Citronkylling i fad med kartofler

squashlasagne

Squashlasagne - sund lasagne uden kød

billede med waldorfsalat

Waldorfsalat - nem opskrift på den klassiske salat

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required