• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Hollandsk biksemad med spaghetti
billede med hollandsk biksemad med spaghetti
Hollandsk biksemad med spaghetti er nem aftensmad, der smager super godt. Retten er med hakket kød, og den er nem at lave. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Hollandsk biksemad med spaghetti

Del gerne opskriften:
Facebook5PinterestMessengerEmailPrintSMS
5
SHARES
Gå til opskrift

Her får du en dejlig opskrift på hollandsk biksemad med spaghetti. Det er en både nem og billig ret, der virkelig smager godt til aftensmad.

Hollandsk biksemad med spaghetti lyder måske lidt kedeligt - og retten kan da også se lidt farveløs og trist ud, men lad dig ikke narre.

Den lidt specielle udgave af biksemad smager virkelig, og det er altså en rimelig nem og billig ret at lave.

Mængden af de enkelte ingredienser kan sagtens varieres, og opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på hollandsk biksemad

billede med hollandsk biksemad med spaghetti

Hollandsk biksemad

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 45 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 500 g hakket oksekød
  • 2-3 løg alt efter størrelse, hakket
  • 4 gulerødder i små tern
  • 500 g hvidkål i tern
  • 4-5 kartofler alt efter størrelse i tern
  • 1 pakke bacon i skiver, skåret i tern
  • 2 tsk. karry
  • 5-6 dl vand
  • 250 g spaghetti brækket i mindre stykker
  • 1 terning oksebouillon
  • olie til stegning
  • salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Varm olie op i en gryde og svits bacon til det begynder at brune, tilsæt så løg. Lad det sautere med, til de netop begynder at blive gyldne i kanterne.
  • Kom det hakkede oksekød i gryden, krydr med salt og friskkværnet peber og steg, til det begynder at blive grynet.
  • Tilsæt kartofler i tern og rør godt rundt, lad dem stege med i et par minutters tid.
  • Tilsæt så hvidkål, gulerødder, salt, friskkværnet peber og karry. Rør godt rundt og lad det hele stege i 2-3 minutter under omrøring.
  • Hæld vand ved, start med 5 dl og bouillon, skru ned, læg låg på og lad nu din hollandske biksemad simre i ca. 15 minutter.
  • Kom spaghetti i, rør godt rundt, så det bliver fordelt og kog i endnu ca. 8-10 minutter.
  • Rør i det af og til undervejs, så al spaghetti kommer i kontakt med væsken, måske der skal tilsættes lidt mere vand, men der skal ikke være alt for meget væske.
  • Den færdige ret med hollandsk biksemad smages til.

Næringsindhold

Hollandsk biksemad
Mængde pr. portion
Kalorier
200
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Hollandsk biksemad serveres straks sammen med lidt brød, og det er altså en dejlig aftensmad.

Se flere skønne madopskrifter:

Ild i røret - hvidkålsgryde med hakket oksekød

Kylling i karry med sprøde grøntsager

Koteletter i fad med grønsager og ris

Se disse opskrifter:

  • Kyllingekødboller med æble, cheddar og chili
  • Pandekager med oksekød og grøntsager
  • Rugbrød med varmrøget laks og urtecreme
  • Kartoffelfad med hakket kød og grøntsager
  • Lammekoteletter med chili og sorte oliven
  • Opskrift på vietnamesiske forårsruller med fyld

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

hjemmebagte madeleine kager

Madeleine - opskrift på franske småkager

billede med ovnbagt græskar med bacon

Ovnbagt græskar med bacon

billede med italiensk marengs og kyskager

Sådan laver du italiensk marengs

billede til pasta med tigerrejer og tomater

Pasta med tigerrejer og tomater

rodfrugtmos

Rodfrugtmos - opskrift på rustik mos med rodfrugter

billede til opskrift på klejner

Klejner - den bedste klejne opskrift til jul

billede med koldhævede grovboller

Koldhævede grovboller - nemme at bage

billede med blomkålsdip

Lækker blomkålsdip - dip med blomkål

billede med kyllingekroketter som restemad

Kyllingekroketter - nem restemad

billede med kanelsnegle med lækkert remoncefyld

Verdens bedste kanelsnegle med lækker remonce

billede med grillet oksecuvette

Grillet oksecuvette med citron- og hvidløgsmarinade

billede til kokos og kokosnød

Kokos og kokosnød - fakta og opskrifter

billede med mørbradbøffer med svampe og kartoffelmos

Mørbradbøffer med svampe og kartoffelmos

billede til kylling i slow cooker

Opskrift på kylling i slow cooker

billede med kokossmåkager med chokolade

Lækre kokossmåkager med chokolade

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required