• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Dip og dressing » Hjemmelavet hvidløgsdressing med mynte og basilikum
billede med hjemmelavet hvidløgsdressing
En nem og lækker hjemmelavet hvidløgsdressing, der smager super skønt. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Hjemmelavet hvidløgsdressing med mynte og basilikum

Opdateret: 19. apr 2022 · Udgivet: 19. apr 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook2PinterestMessengerEmailPrintSMS
2
SHARES
Gå til opskrift

Her får du en lækker opskrift på hjemmelavet hvidløgsdressing. En klassisk og velsmagende dressing med hvidløg og creme fraiche.

Hvidløgsdressing er super nem at lave selv, og her får du den lette og hurtige opskrift på en skøn dressing med hvidløg.

Du laver blandt andet dressingen med creme fraiche, og her er der også tilsæt nogle friske krydderurter i form af basilikum og mynte.

Du kan sagtens lave en ren hvidløgsdressing ved at undlade krydderurterne, eller udskifte dem med lidt hakket purløg.

Opskrift på hvidløgsdressing

billede med hjemmelavet hvidløgsdressing

Hvidløgsdressing

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Dip og dressing
Køkken: Dansk
Tid: 5 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 2½ dl creme fraiche 18%
  • 1 fed hvidløg presset
  • basilikumblade hakkes
  • mynteblade hakkes
  • salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Kom creme fraiche i en lille skål, og en creme fraiche 18% er perfekt til en hjemmelavet hvidløgsdressing.
  • Pil et fed hvidløg og pres hvidløget ned i skålen. Rør det godt sammen.
  • Hak lidt frisk basilikum og mynte, og vend det i dressingen.
  • Smag til med salt, friskkværnet peber og evt. en smule friskpresset citronsaft.

Næringsindhold

Hvidløgsdressing
Mængde pr. portion
Kalorier
160
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Hvidløgsdressing serveres straks eller opbevares på køl.

Se flere lækre opskrifter:

Mormorsalat med ægte mormordressing

Nem opskrift på hjemmelavet aioli

Opskrift på guacamole - en lækker avocado dip

Se disse opskrifter:

  • Verdens bedste dressing med balsamico
  • Tilbehør til steg: Kartofler med rosenkål og bacon
  • Rabarbertærte - lækker tærte med rabarber
  • Verdens bedste squashfrikadeller
  • Forloren hare
  • Sådan laver du glaseret hamburgerryg

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med nye kartofler i gryde

Kogning af nye kartofler - her er den rigtige kogetid

billede med hjemmelavede falafler

Hjemmelavede falafler, der ikke smuldrer i panden

Laksefrikadeller med grønsagsbiks

Laksefrikadeller med grønsagsbiks

Kringle med pistacie og kanel-:marcipanfyld

Kringle med pistacie, kanel og marcipanfyld

flæskesteg med sprød svær

Flæskesteg i ovn med lækker sovs

billede med kogt hamburgerryg

Kogt hamburgerryg - kogetid og temperatur

et billede til kalkungryde med grønne peberkorn

Kalkungryde med grønne peberkorn

billede med pølsebrød og hotdogbrød

Hjemmebagte pølsebrød - nemme hotdogbrød

billede med lakseroulade med rejer

Lakseroulade - nem og lækker opskrift

Rosenkål med bacon

Rosenkål med bacon - nemt og lækkert tilbehør

billede med kartoffelklodser

Kartoffelklodser - kogte og smørstegte

billede med pommes frites

Hjemmelavede pommes frites - sprøde og lækre

billede med citronpasta

Citronpasta med kylling, nødder og ost

billede med frokostbrød

Frokostbrød med yoghurt og kerner

billede med hjemmebagte burgerboller

Hjemmebagte burgerboller

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required