• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Dip og dressing » Hjemmelavet hvidløgsdressing med mynte og basilikum
billede med hjemmelavet hvidløgsdressing
En nem og lækker hjemmelavet hvidløgsdressing, der smager super skønt. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Hjemmelavet hvidløgsdressing med mynte og basilikum

Del gerne opskriften:
Facebook2PinterestMessengerEmailPrintSMS
2
SHARES
Gå til opskrift

Her får du en lækker opskrift på hjemmelavet hvidløgsdressing. En klassisk og velsmagende dressing med hvidløg og creme fraiche.

Hvidløgsdressing er super nem at lave selv, og her får du den lette og hurtige opskrift på en skøn dressing med hvidløg.

Du laver blandt andet dressingen med creme fraiche, og her er der også tilsæt nogle friske krydderurter i form af basilikum og mynte.

Du kan sagtens lave en ren hvidløgsdressing ved at undlade krydderurterne, eller udskifte dem med lidt hakket purløg.

Opskrift på hvidløgsdressing

billede med hjemmelavet hvidløgsdressing

Hvidløgsdressing

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Dip og dressing
Køkken: Dansk
Tid: 5 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 2½ dl creme fraiche 18%
  • 1 fed hvidløg presset
  • basilikumblade hakkes
  • mynteblade hakkes
  • salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Kom creme fraiche i en lille skål, og en creme fraiche 18% er perfekt til en hjemmelavet hvidløgsdressing.
  • Pil et fed hvidløg og pres hvidløget ned i skålen. Rør det godt sammen.
  • Hak lidt frisk basilikum og mynte, og vend det i dressingen.
  • Smag til med salt, friskkværnet peber og evt. en smule friskpresset citronsaft.

Næringsindhold

Hvidløgsdressing
Mængde pr. portion
Kalorier
160
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Hvidløgsdressing serveres straks eller opbevares på køl.

Se flere lækre opskrifter:

Mormorsalat med ægte mormordressing

Nem opskrift på hjemmelavet aioli

Opskrift på guacamole - en lækker avocado dip

Se disse opskrifter:

  • Verdens bedste dressing med balsamico
  • Tilbehør til steg: Kartofler med rosenkål og bacon
  • Rabarbertærte - lækker tærte med rabarber
  • Verdens bedste squashfrikadeller
  • Forloren hare
  • Sådan laver du glaseret hamburgerryg

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

Kringle med pistacie og kanel-:marcipanfyld

Kringle med pistacie, kanel og marcipanfyld

Cocktailpølser med bacon, honning og chili

Cocktailpølser med bacon, ahornsirup og chili

Hjemmelavet BBQ sauce med cola

Hjemmelavet BBQ sauce med cola

billede til majs i mikroovn

Majs i mikroovn - den nemme guide

kartoffelsalat med kylling, bacon og karrydressing

Kartoffelsalat med kylling, bacon og karrydressing

billede med verdens nemmeste bananpandekager

Bananpandekager

billede til spaghetti med kødboller

Spaghetti med kødboller og tomatsovs

billede til amerikanske pandekager opskrift

Amerikanske pandekager

billede med sprøde kartoffelchips i mikroovn

Sprøde kartoffelchips i mikroovn

billede med maskeret blomkål

Maskeret blomkål - populær opskrift fra 1980erne

billede med orangesnegle

Orangesnegle med appelsin og nougat

billede til svenske kødboller med flødesovs og mos

Svenske kødboller med flødesovs og mos

billede med hjemmelavet is

Hjemmelavet is - verdens bedste og nemmeste opskrift

billede med gammeldags franskbrød

Franskbrød

billede med rub til kød

Hjemmelavet rub til svinekoteletter og andet kød

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required