• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Sovs og sauce » Hjemmelavet BBQ sauce med cola
Hjemmelavet BBQ sauce med cola
Hjemmelavet BBQ sauce med cola er god til både kylling og oksekød, og den giver kødet den helt rigtige barbecuesmag. Foto: iStock.com.

Hjemmelavet BBQ sauce med cola

Del gerne opskriften:
Facebook1PinterestMessengerEmailPrintSMS
1
SHARE
Gå til opskrift

Her får du en nem opskrift på hjemmelavet BBQ sauce med cola. Det er en lækker barbecuesauce, der blandt andet er god til kylling.

BBQ sauce med cola er super til det meste kød på grillen, og du kan blandt andet bruge barbecuesaucen til kylling.

Prøv at grille kyllingelår, og pensl dem godt med denne sauce undervejs. Det giver en vidunderlig smag.

Men barbecuesaucen er også god til oksekød eller eks. koteletter. Husk at smage den godt til.

Opskrift på BBQ sauce med cola

Hjemmelavet BBQ sauce med cola

BBQ sauce med cola

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Grill
Køkken: Amerikansk
Tid: 5 minutter min
Servings: 1 portion

Ingredienser

  • 1 dl cola
  • 1 dl ketchup evt. Heinz
  • 2 spsk. BBQ sauce af din yndlings, færdigkøbt
  • 1 spsk. HP Sauce
  • 2 spsk. æblecidereddike
  • 1 tsk. løgpulver
  • 1 tsk. hvidløgspulver
  • 1 tsk. chilipulver afhængig af hvor stærk du ønsker BBQ saucen
  • salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Start med at røre cola og ketchup forsigtigt sammen.
  • Derefter røres købt BBQ sauce i sammen med HP Sauce og æblecidereddike. Anden lys eddike kan også anvendes.
  • Tilsæt løgpulver sammen med hvidløgspulver og chilipulver. Mængden af chili kan du selv styre.
  • Smag din BBQ sauce med cola til med salt og friskkværnet peber.

Næringsindhold

BBQ sauce med cola
Mængde pr. portion
Kalorier
120
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Den færdige BBQ sauce med cola kan anvendes straks - eller opbevares på køl i nogle dage.

Se flere lækre opskrifter:

Langtidsstegt flæskesteg med sprøde flæskesvær

Pulled pork - den bedste opskrift til ovn

Se disse opskrifter:

  • Sojamarinade med honning til kylling og svinekød
  • Chimichurri - grøn sauce fra Sydamerika
  • Sauce Populaire - sådan laves den lækre sovs
  • Kyllingespyd marineret med soja og honning
  • Hjemmebagte knækbrød med masser af kerner
  • Salat med varmrøget laks og lækker dressing

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med nem kyllingefrikassé

Nem kyllingefrikasse med ris eller pasta

billede til rød karry suppe med mango og kylling

Rød karry suppe med mango og kylling

Fyldte kyllingebrystfileter med parmaskinke

Fyldte kyllingebrystfileter med parmaskinke

blødkogt æg

Koge æg: Sådan koges blødkogt æg med succes

forårssalat a la newyorker by heart

Forårssalat med rygeost dressing

billede med grove pitabrød

Hjemmebagte grove pitabrød (nem opskrift)

wraps med kylling, avocado, bacon og mango

Wraps med kylling, avocado, bacon og mango

billede med karrysovs

Karrysovs

Bradepandekage med banan og karamelglasur

Bradepandekage med banan og karamelglasur

et billede med kylling i karry serveret på tallerken

Kylling i karry med sprøde grøntsager

billede til at koge ris

Koge ris? Sådan koger du dine ris helt perfekt

billede med hvidløgsbrød

Nemme hvidløgsbrød med smør og hvidløg

billede med pandebrød

Pandebrød - lækre fladbrød bagt på pande

billede med nemme og pandebagte fladbrød

Nemme og pandebagte fladbrød med yoghurt

Frikadeller med sprød kartoffelsalat

Frikadeller med sprød kartoffelsalat

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required