• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Fisk og skaldyr » Hele panerede pandestegte rødspætter
billede med hele panerede pandestegte rødspætter
Hele panerede og pandestegte rødspætter er skøn aftensmad, hvor fisken serveres med kartofler og persillesovs. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Hele panerede pandestegte rødspætter

Opdateret: 28. apr 2022 · Udgivet: 28. apr 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook2PinterestMessengerEmailPrintSMS
2
SHARES
Gå til opskrift

Her får du en opskrift på hele panerede og pandestegte rødspætter, der er nemme at stege. Serveres med kogte kartofler og persillesovs.

Hele, panerede og pandestegte rødspætter er en skøn spise, og heldigvis er fisken nem at tilberede.

Du panerer blot rødspætterne i lidt rasp, hvorefter de steges lækre på panden.

Bemærk, at opskriften er beregnet til to personer, men den er nem at gange op. Du skal beregne en hel rødspætter til hver person.

Opskrift på pandestegte rødspætter

billede med hele panerede pandestegte rødspætter

Pandestegte rødspætter

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Fisk
Køkken: Dansk
Tid: 20 minutter min
Servings: 2 personer

Ingredienser

  • 2 rødspætter store og hele rødspætter, flåede og renset
  • 1 æg
  • rasp blandet med lidt salt og friskkværnet peber
  • smør og olivenolie til stegning
  • 1 citron i skiver til servering
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Skyl og rengør de hele rødspætter, især blodet der hvor hovedet har siddet. Dup dem tørre i et rent viskestykke.
  • Slå ægget ud i en dyb tallerken og pisk det let sammen.
  • Kom rasp på et stykke bagepapir og bland det med lidt salt og friskkværnet peber.
  • Smelt smørret på en pande og tilsæt lidt olie. Husk rigeligt med fedtstof når du steger hele rødspætter.
  • Vend først fisken i let sammenpisket æg og derefter i rasp. Sørg for at trykke raspen godt fast på rødspætterne.
  • Kom fisken på panden og skru lidt ned, og giv så de pandestegte rødspætter ca. 4-5 minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde.
  • Vend kun rødspætterne en enkelt gang, så paneringen forbliver hel.

Næringsindhold

Pandestegte rødspætter
Mængde pr. portion
Kalorier
160
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De pandestegte rødspætter serveres med skiver af citron.

Dertil gerne kogte kartofler og persillesovs.

Se flere lækre fiskeretter:

Lækker og og nem lakseroulade

Pandestegt laks med citron- og flødesauce

Se disse opskrifter:

  • Hjemmelavede crabcakes med krabbekød fra dåse
  • Tunfrikadeller lavet af dåsetun i vand
  • Laksepakker med spinat, hvidløg og tomater
  • Ovnbagt torsk på porrebund med sennepsauce
  • Laks med bacon og pasta
  • Perlespeltsalat med varmrøget laks

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

Kalveschnitzel med gorgonzola og tomatsalat

Kalveschnitzel med gorgonzola og tomatsalat

billede med dark and stormy cocktail

Sådan laver du Dark and Stormy drink

billede med ovnbagte andelår

Ovnbagte andelår der er super møre

billede til at koge ris

Koge ris? Sådan koger du dine ris helt perfekt

et billede med svensk pølseret med pølser og kartofler

Svensk pølseret med kartofler, pølser og løg

billede med kyllingesalat med rhode island dressing

Kyllingesalat med Rhode Island dressing

Stegt blomkål med parmesan og bacon

Stegt blomkål med parmesan og bacon

billede med hjemmebagte burgerboller

Hjemmebagte burgerboller

et billede med persillesovs

Klassisk persillesovs opskrift

billede til Æbletærte med mazarin, karamel og mandler

Æbletærte med mazarin, karamel og mandler

billede til langtidsstegt tykkam med stout

Langtidsstegt tykkam med stout lavet i ovn

billede til bøf i folie

Bøf i folie med lækker sauce

billede med blomkålsris

Sådan laver du blomkålsris på 3 måder

løgsuppe med krydrede kødboller

Løgsuppe med krydrede kødboller

filodejskurve med rejer

Filodejskurve med tigerrejer

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required