• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Hakkebøf med fyld af rødbeder og løg
billede med hakkebøf med fyld
Hakkebøf med fyld smager fremragende, og retten er nem at lave. Bøfferne er blandt andet fyldt med syltede rødbeder. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Hakkebøf med fyld af rødbeder og løg

Del gerne opskriften:
Facebook1PinterestMessengerEmailPrintSMS
1
SHARE
Gå til opskrift

Lav en lækker hakkebøf med fyld. Her er den nemme opskrift, hvor du bla. fylder dine hakkebøffer med syltede rødbeder og hakket løg.

Hakkebøf med fyld er en skøn middagsret, der nemt laves i et fad i ovnen.

Her er hakkebøfferne fyldt med blandt andet syltede rødbeder, og det giver altså en fantastisk dejlig smag. Og noget sundt i bøfferne.

Opskriften er beregnet til fire personer, og længere nede er der forslag til tilbehør.

Opskrift på hakkebøf med fyld

billede med hakkebøf med fyld

Hakkebøf med fyld

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 600 g hakket oksekød
  • 4-6 drueagurker syltede
  • 8-10 rødbeder syltede, i skiver
  • 1-2 rødløg
  • salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Kom hakket oksekød op i en skål.
  • Hak løg, drueagurker og rødbeder, hæld det op i skålen til oksekødet.
  • Ælt det hele rigtig godt sammen og form til 8 stk. hakkebøf med fyld af passende størrelse.
  • Krydr hakkebøfferne med salt og friskkværnet peber.
  • Brun dem på en pande i fedtstof og læg derefter hakkebøfferne i et fad og sæt dem i ovnen ved 200 grader i ca. 8-10 minutter.

Næringsindhold

Hakkebøf med fyld
Mængde pr. portion
Kalorier
180
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Hakkebøf med fyld serveres straks sammen med kogte kartofler og stegt spidskål med bacon.

Se flere lækre madopskrifter:

Alt i et fad med hakkebøffer og kartofler

Chili con carne - lækker livret med hakket oksekød

Ild i røret - hvidkålsgryde med hakket oksekød

Se disse opskrifter:

  • Chicken parmesan - klassisk italiensk ret
  • Fyldt kalkunbryst med mozzarella
  • Rugbrød med varmrøget laks og urtecreme
  • Kyllingeinderfilet med bacon og sød chilisauce
  • Majspandekager med kylling- og spinatfyld
  • Samosa med fyld af hakket oksekød og ris

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

lasagne med spidskål

Lasagne med spidskål og fisk

fløjlsblød kartoffelmos

Kartoffelmos - lækker og luftig

billede med mormor boller

Boller

billede med sprøde kyllingenuggets

Sprøde kyllingenuggets stegt på pande

billede med rub til kød

Hjemmelavet rub til svinekoteletter og andet kød

billede med hjemmelavede crabcakes

Hjemmelavede crabcakes med krabbekød fra dåse

billede til pasta med tigerrejer og tomater

Pasta med tigerrejer og tomater

billede til stegte kammuslinger

Sådan steger du kammuslinger perfekt

billede med mexicansk fad med oksekød og tortillachips

Mexicansk fad med oksekød og tortillachips

billede med sprøde kartoffelchips i mikroovn

Sprøde kartoffelchips i mikroovn

kromandens gryderet med svinemørbrad

Kromandens gryderet med svinemørbrad

billede med hjemmelavet hvidløgsdressing

Hjemmelavet hvidløgsdressing med mynte og basilikum

billede til pandebøf med kartoffelbåde

Pandebøf med kartoffelbåde (nem hverdagsret)

krebinetter med grøntsagsstuvning og kartofler

Krebinetter med grøntsagsstuvning og kartofler

billede med frosting

Sådan laver du frosting til dine kager

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required