• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Grill & BBQ » Grillet flanksteak på spinatbund
foto med grillet flanksteak
Grillet flanksteak på spinatbund er lækker aftensmad, hvor kødet nemt laves på grillen. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Grillet flanksteak på spinatbund

Opdateret: 23. apr 2022 · Udgivet: 23. apr 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
FacebookPinterestMessengerEmailPrintSMS
Gå til opskrift

En super lækker opskrift på grillet flanksteak på spinatbund, og retten er nem at lave. En lækker måde at tilberede flankesteg på grillen.

Grillet flanksteak er lækker aftensmad, og her får du et mørt stykke oksekød med masser af smag.

Du kan med fordel købe et stykke flankesteg der allerede er marineret, og i denne opskrift laves kødet sammen med en dejlig spinatbund.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på grillet flanksteak

foto med grillet flanksteak

Grillet flanksteak

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Grill
Køkken: Dansk
Tid: 40 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 1-2 flanksteaks evt. færdigmarinerede
  • salt og friskkværnet peber
  • Lidt BBQ sauce
  • 100 g spinat frisk, godt skyllet og tørret
  • ½ agurk i skiver
  • 3 peberfrugter i forskellige farver, grillede og uden skind, i mindre stykker
  • 1 rødløg i fine tern
  • ½ mango i skiver
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Skær frøstolen ud af peberfrugterne, skær den i kvarte og læg dem på bagepapir - med skindsiden opad - i et ovnfast fad.
  • Stil det i ovnen højt oppe ved 250 grader og lad det bage til skindet på peberfrugterne bliver sort.
  • Læg peberfrugtstykkerne i en lille skål eller dyb tallerken og læg film over. Lad dem afkøle og træk så skindet af. Skær dem evt. i lidt mindre stykker.
  • Grillet flanksteak: Kødet grilles over direkte varme, det skal ikke have så længe - selvfølgelig efter hvor rødt det ønskes. Men beregn ca. 4-5 minutter pr. side.
  • Krydr kødet med salt og friskkværnet peber og smøres evt. med lidt god BBQ sauce. Tag det af varmen og lad det trække lidt under stanniol.
  • Kom det klargjorte spinat i et halvdybt fad, læg agurkeskiver, grillede peberfrugtstykker, rødløg og mango.
  • Skær den grillede flanksteak i tynde lidt skrå skiver og læg kødet øverst på din spinatsalat.

Næringsindhold

Grillet flanksteak
Mængde pr. portion
Kalorier
180
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Grillet flanksteak serveres straks sammen med den lækre spinatbund. Gerne med et lækkert stykke flute til.

Se flere lækre grillopskrifter:

Nakkekoteletter marineret i rødvin til grill og pande

Sådan griller du grønne asparges

Hjemmelavet BBQ sauce med cola

Se disse opskrifter:

  • Kyllingespyd marineret med soja og honning
  • Kyllingefrikadeller med spinat og pastasalat
  • Dampet broccoli med kogetid og gode tips
  • Hjemmelavet tunmousse - cremet mousse med tun
  • Hjemmelavede kødboller til suppe
  • Calzone pizza - lukket UFO pizza

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med kyllingelasagne

Kyllingelasagne - lækker lasagne med kylling

billede til kokos og kokosnød

Kokos og kokosnød - fakta og opskrifter

billede med kransekage

Opskrift på hjemmelavet kransekage

et billede med et stykke fynsk brunsviger kage

Fynsk brunsviger - opskrift på snasket brunsvigerkage

Skinke med whiskymarinade

Skinke med whiskymarinade

billede med gryderet med spidskål, oksekød og bacon

Gryderet med spidskål, oksekød og bacon

Chokolade Pavlova med banan, jordbær og kiwi

Chokolade Pavlova med frugt og bær

pastafad med champignon, kylling og frisk spinat

Pastafad med champignon, kylling og spinat 

billede til spaghetti bolognese

Spaghetti bolognese - pasta med kødsovs

billede med trøfler

Trøfler med kokos lavet af kagerester

billede med andesteg - langtidsstegt and

Andesteg - opskrift på langtidsstegt and

Ovnbagt torsk på porrebund med sennepsauce

Ovnbagt torsk på porrebund med sennepsauce

billede med brombærmarmelade syltetøj

Hjemmelavet brombærmarmelade (syltetøj)

billede med rugbrødslagkage

Rugbrødslagkage - sønderjysk brødtorte

billede med jordskokkesuppe

Jordskokkesuppe - lækker og cremet

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required