Få en opskrift på grillet and med ahornsirup og mango chutney. En lækker måde at lave grillet andebryst på, og det smager himmelsk godt.
Grillet and smager fantastisk, og denne opskrift er virkelig lækker.
Her grillet andebryst med en blanding af ahornsirup og mangechutney, hvilket giver det grillede andekød en skøn smag.
Andebryst fileterne grilles ved direkte varme, og det er uanset om du bruger en kuglegrill eller gasgrill.
Opskriften er beregnet til to personer, men den er nem at gange op.
Opskrift på grillet and
Ingredienser
- 2 stk. andebryst fileter
- salt og friskkværnet peber
- 1 spsk. ahornsirup
- 1 spsk. mango chutney
Sådan gør du
- Rids skindet på andebrysterne i rudemønster.
- Forbered grillen til inddirekte varme og vent til kullene er rigtig gode. Eller grill andebryst fileterne på en gasgrill, men altså ved inddirekte varme.
- Kom ahornsirup og mango chutney i en gryde og varm op ved lav varme. Tag af varmen.
- Krydr andebrystfileterne og læg dem med skindsiden nedad - over inddirekte varme - lad dem stege i ca. 15 minutter.
- Vend kødet og steg i yderligere 10-15 minutter, alt efter hvordan kødet ønskes.
- I de sidste ca. 5 minutter pensles kødet med mango chutney-blandingen, vendes og pensles på den anden side.
- Gør det nogle gange, hold øje med at det ikke branker. Så smager grillet and altså bedst.
- Tag de grillede andebryst fileter varmen og lad det trække i 10 minutter, inden kødet skæres i skiver.
Næringsindhold
Noter
Grillet and serveres straks, og gerne sammen med den lækre sommersalat.
Se flere inspirerende grillopskrifter:
Grillede koteletter med lækker krydderiblanding
Kom med din kommentar