• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Grill & BBQ » Sådan laver du grillede kartofler
billede med grillede kartofler
Lækre og grillede kartofler, der her er lavet med broccoli og lidt majs. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Sådan laver du grillede kartofler

Opdateret: 29. apr 2022 · Udgivet: 29. apr 2022 af Newyorker By Heart ·

billede med grillede kartofler

Grillede kartofler

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Grill
Køkken: Dansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 700 g kartofler forkogte, næsten møre
  • salt og friskkværnet peber
  • BBQ krydderi efter eget valg
  • Lidt olivenolie
  • 1 majs majskolbe
  • ½ broccoli forkogt i et par minutter
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Grillede kartofler: Hæld de forkogte kartofler i en foliebakke.
  • Skær kernerne af majskolben og kom dem ved.
  • Skær broccoli i mindre stykker og forkog dem et par minutter i letsalatet vand, hæld vandet fra og broccoli i foliebakken. Dryp med olivenolie, krydr med salt, friskkværnet peber og krydderier.
  • Vend det godt rundt og sæt på grillen over direkte varme.
  • Læg låg på igen og vend rundt i dem af og til. Pas på dine grillede kartofler ikke brænder på.

Næringsindhold

Grillede kartofler
Mængde pr. portion
Kalorier
120
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Del gerne opskriften:
Facebook2PinterestMessengerEmailPrintSMS
2
SHARES
Gå til opskrift

Se den nemme opskrift på grillede kartofler. Sådan laver du kartofler i grill, og her er det sammen med broccoli og majs. Smager super godt.

Grillede kartofler er et lækkert kartoffelfad, som du nemt kan lave som tilbehør på din grill.

Kartoflerne forkoges, og derefter er det blot at lave dem færdige i en bakke eller fad sammen med broccoli og majs.

Opskriften kartofler i grill er beregnet til fire personer, men mængden kan du variere.

Opskrift på grillede kartofler

billede med grillede kartofler

Grillede kartofler

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Grill
Køkken: Dansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 700 g kartofler forkogte, næsten møre
  • salt og friskkværnet peber
  • BBQ krydderi efter eget valg
  • Lidt olivenolie
  • 1 majs majskolbe
  • ½ broccoli forkogt i et par minutter
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Grillede kartofler: Hæld de forkogte kartofler i en foliebakke.
  • Skær kernerne af majskolben og kom dem ved.
  • Skær broccoli i mindre stykker og forkog dem et par minutter i letsalatet vand, hæld vandet fra og broccoli i foliebakken. Dryp med olivenolie, krydr med salt, friskkværnet peber og krydderier.
  • Vend det godt rundt og sæt på grillen over direkte varme.
  • Læg låg på igen og vend rundt i dem af og til. Pas på dine grillede kartofler ikke brænder på.

Næringsindhold

Grillede kartofler
Mængde pr. portion
Kalorier
120
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De grillede kartofler serveres straks, og de er gode som tilbehør til stort set alle kødretter fra grillen.

Se flere lækre kartoffelopskrifter:

Pølsemix med kartoffelmos

Super nemme flødekartofler i ovn

Svensk pølseret med kartofler, pølser og løg

Se disse opskrifter:

  • Rissalat med urter og parmesan
  • Sweet potato fritter - sprøde og ovnbagte
  • Blomkålskarry med gulerødder og spinat
  • Knuste kartofler med hvidløgssmør
  • Ovnbagt græskar med bacon
  • Tilbehør til steg: Kartofler med rosenkål og bacon

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med brun sovs i sovsekande

Brun sovs - grundopskrift

billede til hel svinemørbrad i ovn

Hel svinemørbrad i ovn - den sikre opskrift

kromandens gryderet med svinemørbrad

Kromandens gryderet med svinemørbrad

billede til kylling i stegepose

Kylling i stegepose med citron og rosmarin

billede til pasta penne med sauté af okse, svampe og grønkål

Pasta penne med sauté af okse, svampe og grønkål

billede med pulled pork

Pulled pork - den bedste opskrift til ovn

billede med osso buco

Osso buco - langtidsstegt i ovn med lækker sauce

billede med hjemmelavet tomatketchup

Hjemmelavet tomatketchup lavet af tomatpure

billede med parisertoast og croque monsieur

Parisertoast - Croque Monsieur

amerikansk rejecocktail med cocktailsovs

Amerikansk rejecocktail med cocktailsovs

billede med fiskefrikadeller med broccolimos

Fiskefrikadeller med broccolimos

billede med brunede kartofler

Brunede kartofler - brune sukkerkartofler

billede til rødspætteruller med fyld

Rødspætteruller med fyld

billede med hakkebøf med fyld

Hakkebøf med fyld af rødbeder og løg

billede til blomkålssuppe med ristet blomkål

Blomkålssuppe med ristet blomkål

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required