• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Brød » Grilled cheese sandwich - ostesandwich
billede med grilled cheese sandwich
En lækker og hjemmelavet grilled cheese sandwich, der smager super godt. Ostesandwich er nem at lave. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Grilled cheese sandwich - ostesandwich

Del gerne opskriften:
Facebook1PinterestMessengerEmailPrintSMS
1
SHARE
Gå til opskrift

Sådan laver du en lækker grilled cheese sandwich. En nem opskrift på en lækker ostesandwich med toastbrød, der steges på panden.

Her får du den bedste opskrift på grilled cheese sandwich, som er en fantastisk spise, og så er de nemme at lave.

Amerikanerne spiser ofte ostesandwich til eks. en tomatsuppe, men de er altså også gode bare som de er.

Opskriften er beregnet til to personer, men bruger knapperne under Mængde i opskriften for at lave et andet antal.

Opskrift på grilled cheese sandwich

billede med grilled cheese sandwich

Grilled cheese sandwich - ostesandwich

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Brød
Køkken: Amerikansk
Tid: 15 minutter min
Servings: 2 personer

Ingredienser

  • 4 skiver toastbrød gerne fuldkorns
  • 4 skiver gouda ost
  • Lidt smør
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Smør toastbrød let med smør.
  • Læg to af skiverne med smørsiden nedad, læg ost ovenpå og slut af med de sidste t0 skiver brød med smørsiden opad.
  • Varm en pande (gerne støbejern) op ved middelvarme og kom brødene på.
  • Skru ned til lav varme og læg låg på. Har du ikke et låg, så brug stanniol.
  • Grilled cheese sandwich steges et par minutter på hver side, til de bliver gyldne - hold øje med dem så de ikke bliver brændte - og osten smelter.

Næringsindhold

Grilled cheese sandwich - ostesandwich
Mængde pr. portion
Kalorier
458
% Daglig værdi*
Fedt
 
32
g
49
%
Mættet fedt
 
18
g
113
%
Transfedt
 
0.5
g
Flerumættet fedt
 
2
g
Enkelumættet fedt
 
7
g
Kolesterol
 
87
mg
29
%
Natrium
 
717
mg
31
%
Kalium
 
104
mg
3
%
Kulhydrater
 
25
g
8
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
2
g
2
%
Protein
 
17
g
34
%
Vitamin A
 
911
IU
18
%
Calcium
 
452
mg
45
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Grilled cheese sandwich skæres i trekanter inden servering.

Du kan spise ostesandwich som de er, eller eks. til en hjemmelavet tomatsuppe eller blomkålssuppe.

Se flere brødopskrifter

  • billede med ciabatta
    Ciabatta - italiensk brød med store huller
  • billede med koldhævede boller
    Koldhævede boller der hæves natten over i køleskabet
  • billede med pandebrød
    Pandebrød - lækre fladbrød bagt på pande

Se disse opskrifter:

  • Nemme hvidløgsbrød med smør og hvidløg
  • Hjemmebagte grove pitabrød (nem opskrift)
  • Hjemmebagte rugkiks til ost og andet godt
  • Hjemmelavet pizzadej - nem opskrift på dej til pizza
  • Grove pølsehorn med gulerødder
  • Squashboller - nemme boller med squash

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede til rød karry suppe med mango og kylling

Rød karry suppe med mango og kylling

billede til hjemmelavet coleslaw opskrift

Hjemmelavet coleslaw med lækker dressing

billede med Bacontærte med porrer og kartofler

Bacontærte med porrer og kartofler

et billede med gulerodskage

Gulerodskage

billede til scones med eller uden chokolade

Scones - opskrift med og uden chokolade

billede med sammenkogt ret med skinkekød

Sammenkogt ret med skinkekød

billede til gulerodsboller med græskarkerner

10 gulerodsboller med græskarkerner

billede med djævlekylling

Djævlekylling med chili og hvidløg

hjemmelavet rødvinssauce

Hjemmelavet rødvinssauce - nem sovs med rødvin

billede med råcreme og frugtsalat

Opskrift på råcreme og frugtsalat

billede med kyllingefad med bacon

Kyllingefad med bacon, fløde og mozzarella

billede til lammekoteletter med chili og sorte oliven

Lammekoteletter med chili og sorte oliven

hvidkålsgratin med hakket oksekød

Hvidkålsgratin med hakket oksekød

billede med ovnkartofler med citron og parmesan

Ovnkartofler med citron og parmesan

gulerodssalat med bolsjebeder

Gulerodssalat med bolsjebeder

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required