• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Brød » Grilled cheese sandwich - ostesandwich
billede med grilled cheese sandwich
En lækker og hjemmelavet grilled cheese sandwich, der smager super godt. Ostesandwich er nem at lave. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Grilled cheese sandwich - ostesandwich

Opdateret: 29. jul 2022 · Udgivet: 29. jul 2022 af Newyorker By Heart ·

billede med grilled cheese sandwich

Grilled cheese sandwich - ostesandwich

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Brød
Køkken: Amerikansk
Tid: 15 minutter min
Servings: 2 personer

Ingredienser

  • 4 skiver toastbrød gerne fuldkorns
  • 4 skiver gouda ost
  • Lidt smør
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Smør toastbrød let med smør.
  • Læg to af skiverne med smørsiden nedad, læg ost ovenpå og slut af med de sidste t0 skiver brød med smørsiden opad.
  • Varm en pande (gerne støbejern) op ved middelvarme og kom brødene på.
  • Skru ned til lav varme og læg låg på. Har du ikke et låg, så brug stanniol.
  • Grilled cheese sandwich steges et par minutter på hver side, til de bliver gyldne - hold øje med dem så de ikke bliver brændte - og osten smelter.

Næringsindhold

Grilled cheese sandwich - ostesandwich
Mængde pr. portion
Kalorier
458
% Daglig værdi*
Fedt
 
32
g
49
%
Mættet fedt
 
18
g
113
%
Transfedt
 
0.5
g
Flerumættet fedt
 
2
g
Enkelumættet fedt
 
7
g
Kolesterol
 
87
mg
29
%
Natrium
 
717
mg
31
%
Kalium
 
104
mg
3
%
Kulhydrater
 
25
g
8
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
2
g
2
%
Protein
 
17
g
34
%
Vitamin A
 
911
IU
18
%
Calcium
 
452
mg
45
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Del gerne opskriften:
Facebook1PinterestMessengerEmailPrintSMS
1
SHARE
Gå til opskrift

Sådan laver du en lækker grilled cheese sandwich. En nem opskrift på en lækker ostesandwich med toastbrød, der steges på panden.

Her får du den bedste opskrift på grilled cheese sandwich, som er en fantastisk spise, og så er de nemme at lave.

Amerikanerne spiser ofte ostesandwich til eks. en tomatsuppe, men de er altså også gode bare som de er.

Opskriften er beregnet til to personer, men bruger knapperne under Mængde i opskriften for at lave et andet antal.

Opskrift på grilled cheese sandwich

billede med grilled cheese sandwich

Grilled cheese sandwich - ostesandwich

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Brød
Køkken: Amerikansk
Tid: 15 minutter min
Servings: 2 personer

Ingredienser

  • 4 skiver toastbrød gerne fuldkorns
  • 4 skiver gouda ost
  • Lidt smør
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Smør toastbrød let med smør.
  • Læg to af skiverne med smørsiden nedad, læg ost ovenpå og slut af med de sidste t0 skiver brød med smørsiden opad.
  • Varm en pande (gerne støbejern) op ved middelvarme og kom brødene på.
  • Skru ned til lav varme og læg låg på. Har du ikke et låg, så brug stanniol.
  • Grilled cheese sandwich steges et par minutter på hver side, til de bliver gyldne - hold øje med dem så de ikke bliver brændte - og osten smelter.

Næringsindhold

Grilled cheese sandwich - ostesandwich
Mængde pr. portion
Kalorier
458
% Daglig værdi*
Fedt
 
32
g
49
%
Mættet fedt
 
18
g
113
%
Transfedt
 
0.5
g
Flerumættet fedt
 
2
g
Enkelumættet fedt
 
7
g
Kolesterol
 
87
mg
29
%
Natrium
 
717
mg
31
%
Kalium
 
104
mg
3
%
Kulhydrater
 
25
g
8
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
2
g
2
%
Protein
 
17
g
34
%
Vitamin A
 
911
IU
18
%
Calcium
 
452
mg
45
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Grilled cheese sandwich skæres i trekanter inden servering.

Du kan spise ostesandwich som de er, eller eks. til en hjemmelavet tomatsuppe eller blomkålssuppe.

Se flere brødopskrifter

  • billede med ciabatta
    Ciabatta - italiensk brød med store huller
  • billede med koldhævede boller
    Koldhævede boller der hæves natten over i køleskabet
  • billede med pandebrød
    Pandebrød - lækre fladbrød bagt på pande

Se disse opskrifter:

  • Nemme hvidløgsbrød med smør og hvidløg
  • Hjemmebagte grove pitabrød (nem opskrift)
  • Hjemmebagte rugkiks til ost og andet godt
  • Hjemmelavet pizzadej - nem opskrift på dej til pizza
  • Grove pølsehorn med gulerødder
  • Squashboller - nemme boller med squash

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede til lammekoteletter med chili og sorte oliven

Lammekoteletter med chili og sorte oliven

billede til langtidsbagte tomater

Opskrift på langtidsbagte tomater i ovn

et billede med t-bone steak

Sådan steger du en T-bone steak perfekt

et billede med chateaubriand

Chateaubriand - fransk bøf af oksemørbrad

ovnbagte rodfrugter

Nemme ovnbagte rodfrugter

et billede med lagkage med hindbær og makroner

Lækker lagkage med hindbær, makron og flødeskum

billede med rødbedesuppe

Nem rødbedesuppe - russisk borsjtj 

billede med brownie bagt i kop

Brownie bagt i kop - lækker kageopskrift på 1 minut

billede med jødekager

Jødekager - lækre småkager til jul

tærte med bacon og broccoli

Tærte med bacon og broccoli

Kyllingeinderfilet med bacon og sød chilisauce

Kyllingeinderfilet med bacon og sød chilisauce

billede med Gunvor kage

Gunvor kage med marengs og frisk frugt

billede med salat med varmrøget laks

Salat med varmrøget laks og lækker dressing

hjemmelavede croutoner

Croutoner - opskrift på sprøde brødcroutoner

billede med stegt spidskål med sprød bacon

Spidskål med bacon som tilbehør

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required