• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Fyldte squash
fyldte squash med oksekød
Lækre og fyldte squash med oksekød og toppet med ost. Skøn aftensmad til hele familien. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Fyldte squash

Opdateret: 29. okt 2024 · Udgivet: 29. okt 2024 af Newyorker By Heart · 1 kommentar

Del gerne opskriften:
FacebookPinterestMessengerEmailPrintSMS
Gå til opskrift

Få en lækker opskrift på fyldte squash med rissalat. Her fyldes halve squash med bla. hakket oksekød, og bages færdige i ovnen. Nem aftensmad.

Fyldte squash med rissalat er både nem og lækker aftensmad, der heller ikke tager så lang tid at lave.

De halve squash fyldes med blandt andet hakket oksekød og taco sauce, og de kan nydes med en god rissalat til.

Den får du opskriften på længere nede.

Prøv også disse opskrifter:

Squashlasagne

Pasta med squash og bacon

Squashpandekager

Opskrift på fyldte squash

fyldte squash med oksekød

Fyldte squash

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Forb. tid: 20 minutter min
Tilb. tid: 20 minutter min
Tid: 40 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 2 store squash
  • 1 tsk. salt
  • 400 g hakket oksekød
  • 1 spsk. olivenolie
  • 3 kviste timian eller lidt tørret
  • 3 fed hvidløg
  • 3 kviste merian eller tørret merian
  • 6 forårsløg
  • 4 tomater
  • 3 spsk. taco sauce hot eller medium
  • 6 spsk. parmesan rives groft
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Flæk squash på langs og skrab det "bløde" kød ud med en ske.
  • Drys hver halve squash med groft salt og lad dem trække i 10-20 minutter.
  • Skyl dem og dup dem tørre. Kværn lidt peber ud over dem.
  • Oksekødet svitses i olivenolie.
  • Forårsløg (hovedsaglig den hvide del) og hvidløg kommes ved og svitser med. De friske timian kviste steges med hele.
  • Når kødet næsten er nok, kommes de hakkede tomater og merian bladene ved. Lad det stege med i 1-2 minutter. Brug evt. tørret merian.
  • Sluk og tag gryden fra varmen, rør den hotte taco sauce i og smag til med salt og peber.
  • Fordel kødfyldet i squash og sæt de fyldte squash i en 220 grader varm ovn i 10 minutter.
  • Kom ost på og giv dem yderligere 2-3 minutter.

Næringsindhold

Fyldte squash
Mængde pr. portion
Kalorier
374
% Daglig værdi*
Fedt
 
26
g
40
%
Mættet fedt
 
9
g
56
%
Transfedt
 
1
g
Flerumættet fedt
 
2
g
Enkelumættet fedt
 
12
g
Kolesterol
 
76
mg
25
%
Natrium
 
791
mg
34
%
Kalium
 
1053
mg
30
%
Kulhydrater
 
12
g
4
%
Kostfibre
 
4
g
17
%
Sukker
 
8
g
9
%
Protein
 
23
g
46
%
Vitamin A
 
1621
IU
32
%
Vitamin C
 
51
mg
62
%
Calcium
 
165
mg
17
%
Jern
 
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Servering

De fyldte squash med oksekød serveres straks og gerne sammen med en god rissalat.

Opskriften på rissalat får du her:

Kogte basmatiris, kolde
1 rødløg, finthakket
Gulerødder, i fine små tern
Lidt squash, i fine tern
Fetaost
1 rød snackpeber
Lidt agurk, udkernet og skåret i små tern

Velbekomme.

Se disse opskrifter:

  • Langtidsstegt ribbensteg stegt i 6-7 timer
  • Spinatburger med hjemmelavede grovfritter og chilimayo
  • Ribbensteg i ovn - opskrift med stegetid
  • Italienske wraps med skinke og mozzarella
  • Svinemørbrad med sennep og champignon
  • Kyllingekødboller med æble, cheddar og chili

Læserinteraktioner

Kommentarer

    Kom med din kommentar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  1. Newyorker By Heart

    oktober 29, 2024 at 2:32 pm

    Tak fordi du bruger opskriften. Hvad synes du om den?

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

coq au vin opskrift

Coq au vin - opskrift på en fransk gryderet

billede til jordbærtærte

Jordbærtærte med smørdej og kagecreme

billede med blomkålspandekager

Lækre blomkålspandekager som vegetar aftensmad

blødkogt æg

Koge æg: Sådan koges blødkogt æg med succes

skinkestang

Skinkestang - butterdej med skinke

kakaokage med kokoslåg

Kakaokage med kokoslåg til bradepande

billede med cowboygryde med oksekød og chili

Cowboygryde med oksekød og chili

billede med kartoffelfad

Kartoffelfad med hakket kød og grøntsager

billede med torsk i fad

Torsk i fad med flødeost, parmesan og æble

spaghetti med kødsovs

Slowfood: Spaghetti med kødsovs

billede til pasta penne med sauté af okse, svampe og grønkål

Pasta penne med sauté af okse, svampe og grønkål

mormorsalat mormordressing

Mormorsalat med ægte mormordressing

billede til hjemmelavet coleslaw opskrift

Hjemmelavet coleslaw med lækker dressing

billede med græsk kylling a la souvlaki

Græsk kylling a la souvlaki med salat og tortillas

billede med Daim muffins med banan

Store Daim muffins med banan

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required