• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Fyldte kyllingebrystfileter med parmaskinke
Fyldte kyllingebrystfileter med parmaskinke
Her er de fyldte kyllingebrystfileter med parmaskinke, og kyllingekødet er fyldt med blandt andet flødeost og champignon. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Fyldte kyllingebrystfileter med parmaskinke

Del gerne opskriften:
Facebook3PinterestMessengerEmailPrintSMS
3
SHARES
Gå til opskrift

Her får du en god opskrift på fyldte kyllingebrystfileter med parmaskinke. Fyldet består bla. af flødeost og champignon. Nemme at lave.

Fyldte kyllingebrystfileter er altid lækkert, og faktisk er de så gode, at de sagtens også kan bruges som mad til gæster.

Her får du kyllingefileter, der er fyldt med flødeost, champignon og soltørrede tomater. Inden stegning vendes kyllingefileterne i sød chilisauce.

Bemærk, at opskriften er beregnet til to personer. Men brug knapperne under mængde i opskriften til at justere op til eks. fire personer.

Opskrift på fyldte kyllingebrystfileter

Fyldte kyllingebrystfileter med parmaskinke

Fyldte kyllingebrystfileter

5 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t
Servings: 2 personer

Ingredienser

  • 2 kyllingebrystfileter
  • salt og friskkværnet peber
  • ½ pakke flødeost naturel
  • 2-3 champignon hakkede
  • 3-4 soltørrede tomater hakkede
  • 1 fed hvidløg presset
  • 1 pakke parmaskinke
  • sød chilisauce
  • 1 citron
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Bland flødeost, hakkede soltørrede tomater, hakkede champignon, presset hvidløg, salt og friskkværnet peber sammen. Skær en lomme i hvert kyllingebrystfilet, men pas på ikke at skære hele vejen igennem.
  • Krydr indvendigt i lommen med salt og friskkværnet peber og fordel fyldet i dem.
    En lomme skæres og fyldet kommet i.
  • Krydr udenpå kyllingebrystfileterne med lidt salt og friskkværnet peber, vikl parmaskinken godt om, så det holder lommerne i kyllingebrystfileterne sammen.
  • Dyp de fyldte kyllingebrystfileter i sød chilisauce og kom dem på en varm pande med lidt olie.
    Parmaskinke vikles om og så vendes de i sød chilisauce
  • Pres citronsaft over og brun dem af.
  • Læg de fyldte kyllingefileter i et ovnfast fad og steg dem færdigt i ovnen ved 180 grader i ca. 20-30 minutter - til de er gennemstegte.

Næringsindhold

Fyldte kyllingebrystfileter
Mængde pr. portion
Kalorier
180
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De fyldte kyllingebrystfileter serveres straks, og tilbehør kan være brasede kartofler og en sund spidskålssalat.

Eller prøv med en coleslaw til kyllingefileterne.

Se disse opskrifter:

  • Lammekoteletter med chili og sorte oliven
  • Italienske wraps med skinke og mozzarella
  • Oksekød i paprika flødesovs med pasta eller ris
  • Italienske kødboller med pastasalat
  • Pasta med oksekød og citronfløde
  • Svinemørbrad med soja i ovn

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

tunfrikadeller lavet af dåsetun

Tunfrikadeller lavet af dåsetun i vand

billede til stegt spidskål

Stegt spidskål - sådan steger du kål på panden

billede til jordbærtærte

Jordbærtærte med smørdej og kagecreme

billede med wokret med kylling og masser af grøntsager

Wokret med kylling og masser af grøntsager

billede med aperol spritz

Sådan laver du Aperol Spritz med smag af sommer

billede til langtidsbagte tomater

Opskrift på langtidsbagte tomater i ovn

øllebrød

Opskrift på øllebrød lavet fra bunden

billede med sprøde kartoffelchips i mikroovn

Sprøde kartoffelchips i mikroovn

Laks med fløde, hvidvin, skalotteløg og pasta

Laks med fløde, hvidvin, skalotteløg og pasta

billede til risengrød i ovn

Opskrift på risengrød i ovn

filodejskurve med rejer

Filodejskurve med tigerrejer

hjemmebagte madeleine kager

Madeleine - opskrift på franske småkager

forårssalat a la newyorker by heart

Forårssalat med rygeost dressing

suppe med tomater og champignon

Suppe med tomater og champignon

billede med oksekød i paprika flødesovs

Oksekød i paprika flødesovs med pasta eller ris

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required