• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Fyldte kyllingebrystfileter med parmaskinke
Fyldte kyllingebrystfileter med parmaskinke
Her er de fyldte kyllingebrystfileter med parmaskinke, og kyllingekødet er fyldt med blandt andet flødeost og champignon. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Fyldte kyllingebrystfileter med parmaskinke

Opdateret: 13. apr 2022 · Udgivet: 13. apr 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook2PinterestMessengerEmailPrintSMS
2
SHARES
Gå til opskrift

Her får du en god opskrift på fyldte kyllingebrystfileter med parmaskinke. Fyldet består bla. af flødeost og champignon. Nemme at lave.

Fyldte kyllingebrystfileter er altid lækkert, og faktisk er de så gode, at de sagtens også kan bruges som mad til gæster.

Her får du kyllingefileter, der er fyldt med flødeost, champignon og soltørrede tomater. Inden stegning vendes kyllingefileterne i sød chilisauce.

Bemærk, at opskriften er beregnet til to personer. Men brug knapperne under mængde i opskriften til at justere op til eks. fire personer.

Opskrift på fyldte kyllingebrystfileter

Fyldte kyllingebrystfileter med parmaskinke

Fyldte kyllingebrystfileter

5 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t
Servings: 2 personer

Ingredienser

  • 2 kyllingebrystfileter
  • salt og friskkværnet peber
  • ½ pakke flødeost naturel
  • 2-3 champignon hakkede
  • 3-4 soltørrede tomater hakkede
  • 1 fed hvidløg presset
  • 1 pakke parmaskinke
  • sød chilisauce
  • 1 citron
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Bland flødeost, hakkede soltørrede tomater, hakkede champignon, presset hvidløg, salt og friskkværnet peber sammen. Skær en lomme i hvert kyllingebrystfilet, men pas på ikke at skære hele vejen igennem.
  • Krydr indvendigt i lommen med salt og friskkværnet peber og fordel fyldet i dem.
    En lomme skæres og fyldet kommet i.
  • Krydr udenpå kyllingebrystfileterne med lidt salt og friskkværnet peber, vikl parmaskinken godt om, så det holder lommerne i kyllingebrystfileterne sammen.
  • Dyp de fyldte kyllingebrystfileter i sød chilisauce og kom dem på en varm pande med lidt olie.
    Parmaskinke vikles om og så vendes de i sød chilisauce
  • Pres citronsaft over og brun dem af.
  • Læg de fyldte kyllingefileter i et ovnfast fad og steg dem færdigt i ovnen ved 180 grader i ca. 20-30 minutter - til de er gennemstegte.

Næringsindhold

Fyldte kyllingebrystfileter
Mængde pr. portion
Kalorier
180
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De fyldte kyllingebrystfileter serveres straks, og tilbehør kan være brasede kartofler og en sund spidskålssalat.

Eller prøv med en coleslaw til kyllingefileterne.

Se disse opskrifter:

  • Lammekoteletter med chili og sorte oliven
  • Italienske wraps med skinke og mozzarella
  • Oksekød i paprika flødesovs med pasta eller ris
  • Italienske kødboller med pastasalat
  • Pasta med oksekød og citronfløde
  • Svinemørbrad med soja i ovn

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

chokoladetærte med karamel og marcipan

Chokoladetærte med karamel og marcipan

billede med thousand island dressing

Hjemmelavet Thousand Island dressing

filodejskurve med rejer

Filodejskurve med tigerrejer

billede til kyllingesandwich med bacon og guacamole

Kyllingesandwich med bacon og guacamole

bagte rødløg med ost og spinat

Bagte rødløg med ost og spinat

kylling i fad med bacon

Kylling i fad med bacon, maste kartofler og spinat i fløde

bagte kartofler bagekartofler

Sådan laver du bagte kartofler af bagekartofler

billede med kyllingefad med bacon

Kyllingefad med bacon, fløde og mozzarella

billede med andesteg - langtidsstegt and

Andesteg - opskrift på langtidsstegt and

billede med creme brulee

Hjemmelavet creme brulee med sprødt sukkerlåg

billede med blomkålskarry

Blomkålskarry med gulerødder og spinat

billede med gryderet med spidskål, oksekød og bacon

Gryderet med spidskål, oksekød og bacon

billede med rabarberkage

Rabarberkage - den bedste kage med rabarber

billede med focaccia

Italiensk focaccia brød - den nemme opskrift

kanelstang med remonce

Opskrift på Lagkagehusets kanelstang

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required