• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Beignetdej - nem frituredej med øl
beignetdej nem frituredej med øl
Denne beignetdej er blandt andet god til fisk og løgringe, og den laves med lidt øl for en endnu bedre smag. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Beignetdej - nem frituredej med øl

Opdateret: 13. dec 2022 · Udgivet: 13. dec 2022 af Newyorker By Heart ·

beignetdej nem frituredej med øl

Beignetdej - nem frituredej med øl

5 fra 4 brugere
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Fransk
Tid: 10 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 2 dl hvedemel
  • 2 dl øl
  • 2 æggehvider
  • 2 tsk. eddike
  • Lidt salt
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Hvedemel og øl kommes i en skål, og piskes godt sammen, så det er helt fri for klumper. Kom også lidt salt i.
  • I en anden skål piskes æggehvider stive sammen med lidt eddike. Det gør ved først at piske æggehviderne stive, derefter tilsætte eddike, og så piske det sammen igen.
  • Nu vendes de stive æggehviderne forsigtigt i melblandingen, men uden at slå for meget luft ud af din beignetdej.

Næringsindhold

Beignetdej - nem frituredej med øl
Mængde pr. portion
Kalorier
212
% Daglig værdi*
Fedt
 
1
g
2
%
Mættet fedt
 
0.1
g
1
%
Flerumættet fedt
 
0.2
g
Enkelumættet fedt
 
0.04
g
Natrium
 
319
mg
14
%
Kalium
 
92
mg
3
%
Kulhydrater
 
40
g
13
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
0.2
g
0
%
Protein
 
7
g
14
%
Calcium
 
11
mg
1
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
Del gerne opskriften:
Facebook6PinterestMessengerEmailPrintSMS
6
SHARES
Gå til opskrift

Her er en god opskrift på beignetdej med øl. Det er en nem frituredej lavet med øl, og den kan du bruge til at dyppe fisk og løgringe i.

Beignetdej med øl er en fantastisk opfindelse, når du skal lave friturestegte løgringe, fisk og grøntsager.

Dejen, der også bare kaldes en beignet, er super nem og simpel at lave, og her den blandt andet med øl.

Når du dypper stykker af fisk eller løgringe i dejen, kan du med fordel bruge en madpincet til at holde om de ingredienser, der skal dyppes i dejen.

Derefter er det blot at friturestege dem i lidt rapsolie eller anden olie. Det er super nemt.

Opskrift på beignetdej

beignetdej nem frituredej med øl

Beignetdej - nem frituredej med øl

5 fra 4 brugere
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Fransk
Tid: 10 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 2 dl hvedemel
  • 2 dl øl
  • 2 æggehvider
  • 2 tsk. eddike
  • Lidt salt
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Hvedemel og øl kommes i en skål, og piskes godt sammen, så det er helt fri for klumper. Kom også lidt salt i.
  • I en anden skål piskes æggehvider stive sammen med lidt eddike. Det gør ved først at piske æggehviderne stive, derefter tilsætte eddike, og så piske det sammen igen.
  • Nu vendes de stive æggehviderne forsigtigt i melblandingen, men uden at slå for meget luft ud af din beignetdej.

Næringsindhold

Beignetdej - nem frituredej med øl
Mængde pr. portion
Kalorier
212
% Daglig værdi*
Fedt
 
1
g
2
%
Mættet fedt
 
0.1
g
1
%
Flerumættet fedt
 
0.2
g
Enkelumættet fedt
 
0.04
g
Natrium
 
319
mg
14
%
Kalium
 
92
mg
3
%
Kulhydrater
 
40
g
13
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
0.2
g
0
%
Protein
 
7
g
14
%
Calcium
 
11
mg
1
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Så har du en klar beignetdej med øl, der både er let og luftig.

Nu kan du dyppe stykker af fisk, løgringe, grøntsager og andet ned i beignetdejen, og derefter friturestege dem i rapsolie eller anden fritureolie.

Se flere opskrifter

  • billede med pommes frites
    Hjemmelavede pommes frites - sprøde og lækre
  • billede med indbagte tigerrejer
    Indbagte tigerrejer i butterdej
  • billede med sprøde kartoffelchips i mikroovn
    Sprøde kartoffelchips i mikroovn

Se disse opskrifter:

  • Kålbudding med hvidkål og hakket kød
  • Urtepandekager med spejlæg og bacon
  • Fyldt kalkunbryst med mozzarella
  • Kalkungryde med grønne peberkorn
  • Oksekødsfad med kartofler
  • Kyllingeinderfilet med bacon og sød chilisauce

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med sojamarineret svinekød med grønsager

Sojamarineret svinekød med grøntsager

billede med nye kartofler i gryde

Kogning af nye kartofler - her er den rigtige kogetid

billede til opskrift med spinatpandekager

Spinatpandekager - nemme og lækre

billede med fyldte svinekoteletter

Fyldte svinekoteletter med æble og timian

et billede med gulerodskage

Gulerodskage

billede til cremet champignonsauce

Cremet champignonsauce med rødvin

Æblekage med marcipancreme og kanel

Æblekage med marcipancreme og kanel

et billede med svensk pølseret med pølser og kartofler

Svensk pølseret med kartofler, pølser og løg

billede med grillet kyllingebryst

Grillet kyllingebryst med paprika marinade

Ristet brød med krydderurtecreme og laks

Ristet brød med krydderurtecreme og laks

gammeldags kylling med agurkesalat

Grydestegt kylling med kartofler og agurkesalat

oksekødsfad med kartofler

Oksekødsfad med kartofler

pæresalat med tørrede tranebær

Pæresalat med tørrede tranebær og dressing

billede med småkager med lakrids og tranebær

Småkager med lakrids og tranebær

billede med fiskefrikadeller med broccolimos

Fiskefrikadeller med broccolimos

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required