• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Beignetdej - nem frituredej med øl
beignetdej nem frituredej med øl
Denne beignetdej er blandt andet god til fisk og løgringe, og den laves med lidt øl for en endnu bedre smag. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Beignetdej - nem frituredej med øl

Del gerne opskriften:
Facebook6PinterestMessengerEmailPrintSMS
6
SHARES
Gå til opskrift

Her er en god opskrift på beignetdej med øl. Det er en nem frituredej lavet med øl, og den kan du bruge til at dyppe fisk og løgringe i.

Beignetdej med øl er en fantastisk opfindelse, når du skal lave friturestegte løgringe, fisk og grøntsager.

Dejen, der også bare kaldes en beignet, er super nem og simpel at lave, og her den blandt andet med øl.

Når du dypper stykker af fisk eller løgringe i dejen, kan du med fordel bruge en madpincet til at holde om de ingredienser, der skal dyppes i dejen.

Derefter er det blot at friturestege dem i lidt rapsolie eller anden olie. Det er super nemt.

Opskrift på beignetdej

beignetdej nem frituredej med øl

Beignetdej - nem frituredej med øl

5 fra 4 brugere
Print Pin
Ret: Aftensmad
Køkken: Fransk
Tid: 10 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 2 dl hvedemel
  • 2 dl øl
  • 2 æggehvider
  • 2 tsk. eddike
  • Lidt salt
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Hvedemel og øl kommes i en skål, og piskes godt sammen, så det er helt fri for klumper. Kom også lidt salt i.
  • I en anden skål piskes æggehvider stive sammen med lidt eddike. Det gør ved først at piske æggehviderne stive, derefter tilsætte eddike, og så piske det sammen igen.
  • Nu vendes de stive æggehviderne forsigtigt i melblandingen, men uden at slå for meget luft ud af din beignetdej.

Næringsindhold

Beignetdej - nem frituredej med øl
Mængde pr. portion
Kalorier
212
% Daglig værdi*
Fedt
 
1
g
2
%
Mættet fedt
 
0.1
g
1
%
Flerumættet fedt
 
0.2
g
Enkelumættet fedt
 
0.04
g
Natrium
 
319
mg
14
%
Kalium
 
92
mg
3
%
Kulhydrater
 
40
g
13
%
Kostfibre
 
1
g
4
%
Sukker
 
0.2
g
0
%
Protein
 
7
g
14
%
Calcium
 
11
mg
1
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Så har du en klar beignetdej med øl, der både er let og luftig.

Nu kan du dyppe stykker af fisk, løgringe, grøntsager og andet ned i beignetdejen, og derefter friturestege dem i rapsolie eller anden fritureolie.

Se flere opskrifter

  • billede med pommes frites
    Hjemmelavede pommes frites - sprøde og lækre
  • billede med indbagte tigerrejer
    Indbagte tigerrejer i butterdej
  • billede med sprøde kartoffelchips i mikroovn
    Sprøde kartoffelchips i mikroovn

Se disse opskrifter:

  • Kålbudding med hvidkål og hakket kød
  • Urtepandekager med spejlæg og bacon
  • Fyldt kalkunbryst med mozzarella
  • Kalkungryde med grønne peberkorn
  • Oksekødsfad med kartofler
  • Kyllingeinderfilet med bacon og sød chilisauce

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med italiensk kalvegryde

Italiensk kalvegryde med aubergine

billede med grillet svinemørbrad

Grillet svinemørbrad med spicy rub

billede med nøddebund

Nøddebund med jordbær og flødeskum

tilbehør til steg kartofler med rosenkål og bacon

Tilbehør til steg: Kartofler med rosenkål og bacon

billede med madpandekager

Madpandekager - de nemme og lækre uden sukker

svinemørbrad med sennep og champignon

Svinemørbrad med sennep og champignon

Wok med skinke og mangochutney

Wok med skinke og mangochutney

billede med grove pølsehorn med gulerødder

Grove pølsehorn med gulerødder

billede til opskrifter med hakket oksekød

Opskrifter med hakket oksekød

hjemmelavet kagecreme

Kagecreme - opskrift på hjemmelavet vaniljecreme

billede til opskrifter med svinemørbrad

Opskrifter med svinemørbrad - retter med mørbrad

billede med Pasta med citronsauce og marinerede tigerrejer

Pasta med citronsauce og marinerede tigerrejer

billede med mexicansk fad med oksekød og tortillachips

Mexicansk fad med oksekød og tortillachips

ovnbagte kartoffelskiver

Ovnbagte kartoffelskiver med olie og salt

billede til ølbraiserede svinekæber med polenta

Ølbraiserede svinekæber med polenta

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required