Afpuds kyllingebrystfileteter, læg noget køkkenfilm over og bank dem ud, så de er lige tykke over det hele.
Kom dem i en pose sammen med marinaden og lad dem marinere i køleskab i 1 døgn, vend dem et par gange undervejs (du kan også nøjes med nogle timer - min. 1 time - hvis du er i tidsnød).
Varm en grillpande godt op eller tænd for grillen i haven.
Tag kyllingen op af marinaden og grill dem i ca. 4-5 minutter på hver side, alt efter tykkelse, til de er gennemstegte.
Skær dem i mindre stykker.
Mens kyllingen steger, gøres grøntsagerne klar og fladbrødene bages.
Fordel tzatziki på fladbrød og derefter salat, rødløg, kylling, agurk, tomater og oliven.
Rul brødet med græsk gyros med kylling sammen og spis med det samme.
Næringsindhold
Græsk gyros med kylling og tzatziki
Mængde pr. portion
Kalorier
694
% Daglig værdi*
Fedt
42
g
65
%
Mættet fedt
8
g
50
%
Transfedt
0.2
g
Flerumættet fedt
9
g
Enkelumættet fedt
18
g
Kolesterol
101
mg
34
%
Natrium
1877
mg
82
%
Kalium
1146
mg
33
%
Kulhydrater
51
g
17
%
Kostfibre
9
g
38
%
Sukker
14
g
16
%
Protein
33
g
66
%
Vitamin A
2790
IU
56
%
Vitamin C
48
mg
58
%
Calcium
233
mg
23
%
Jern
4
mg
22
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.