• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Aftensmad » Wokret med kylling og masser af grøntsager
billede med wokret med kylling og masser af grøntsager
En nem og sund wokret med kylling og masser af grøntsager. Kan serveres med ris eller nudler. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Wokret med kylling og masser af grøntsager

Del gerne opskriften:
Facebook57PinterestMessengerEmailPrintSMS
57
SHARES
Gå til opskrift

Få en lækker opskrift på wokret med kylling og masser af grøntsager. Du kan lave retten i en wok eller pande, og spis den med ris eller nudler.

Denne wokret med kylling og masser af grøntsager er både nem og velsmagende aftensmad, der heller ikke tager lang tid at lave.

Du kan selvfølgelig lave wokretten i en wok, men en almindelig pande er bestemt lige så godt at bruge.

Mængden på de forskellige ingredienser kan varieres, og opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på wokret med kylling

billede med wokret med kylling og masser af grøntsager

Wokret med kylling

5 fra 5 brugere
Print Pin
Ret: Wok
Køkken: Asiatisk
Tid: 30 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

Wok med kylling

  • 3 kyllingebrystfileter skåret i strimler
  • 1 rød peberfrugt skåret i strimler
  • 1 rødløg skåret i smalle både
  • 1 chili frisk rød chili, udkernet og skåret i strimler
  • 1 bdt. forårsløg skåret i 3 cm. skrå stykker
  • ½ broccoli delt i små buketter
  • 3 fed hvidløg knust og finthakket
  • salt og friskkværnet peber
  • cashewnødder

Woksauce

  • 1 spsk. ingefær rives fint
  • 4 spsk. soja
  • 3 spsk. sød chilisauce
  • 2 spsk. limesaft
  • 2 spsk. hoisinsauce
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Woksauce: Kom alle ingredienserne til din wok sauce i en skål og pisk det sammen.
  • Kom lidt olie på en pande og brun kyllingekødet ad nogle gange, krydr med lidt salt og friskkværnet peber. Kødet tages af.
  • Tør panden af, kom lidt mere olie på panden og lynsteg broccoli og rødløg i et par minutter under omrøring.
  • Tilsæt peberfrugt og steg i ½ minuts tid.
  • Tilsæt chili, forårsløg og hvidløg - steg i ½ minuts tid - under omrøring.
  • Kom kyllingekødet tilbage på panden sammen med saucen, vend det hele godt sammen og varm det igennem.
  • Smag din wokret med kylling til, drys med saltede cashewnødder og tag af varmen, mens grønsagerne stadig har bid.

Næringsindhold

Wokret med kylling
Mængde pr. portion
Kalorier
160
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Wokret med kylling og grøntsager serveres sammen med kogte ris, gerne basmatiris, eller nudler.

Se flere lækre madopskrifter:

Kylling i karry med sprøde grøntsager

Skøn opskrift på boller i karry med grøntsager

Se disse opskrifter:

  • Fyldt kalkunbryst med mozzarella
  • Butterdejspakker med kylling og æg
  • Græsk kylling a la souvlaki med salat og tortillas
  • Pandekager med oksekød og grøntsager
  • Marinade til lammekølle
  • Kyllingeinderfilet med bacon og sød chilisauce

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede til lasagneruller med spinat og ricotta

Lasagneruller med spinat og ricotta

Oksekødspie med pastasalat

Oksekødspie med pastasalat

Skinke med whiskymarinade

Skinke med whiskymarinade

billede med æbleskiver

Luftige æbleskiver med kærnemælk

billede med tunsalat med æg og rejer

Tunsalat med æg og rejer til forret eller frokost

billede med sorte gryde gryderet

Den sorte gryde - gryderet med oksekød

billede til tærte med skinke

Tærte med skinke og champignon

billede med hakkebøf med fyld

Hakkebøf med fyld af rødbeder og løg

billede til gammeldags oksekødssuppe

Gammeldags oksekødssuppe på ben og kød

Pasta med oksekød og citronfløde

Pasta med oksekød og citronfløde

et billede med moscow mule cocktail

Moscow Mule cocktail med vodka og ginger beer

coq au vin opskrift

Coq au vin - opskrift på en fransk gryderet

billede med gammeldags franskbrød

Franskbrød

kødboller i kokosmælk med karry

Kødboller i kokosmælk med karry

billede med thousand island dressing

Hjemmelavet Thousand Island dressing

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required