• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Kager » Store Daim muffins med banan
billede med Daim muffins med banan
Store og lækre Daim muffins med banan, der smager himmelsk godt. Og de indeholder selvfølgelig masser af grofthakket Daim. Mums. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Store Daim muffins med banan

Del gerne opskriften:
Facebook9PinterestMessengerEmailPrintSMS
9
SHARES
Gå til opskrift

Bag lækre og store Daim muffins med banan. Her får du den nemme opskrift på XL muffins, der bages med stykker af Daim og masser af banan.

Du bliver vild med disse Daim muffins, der smager himmelsk godt.

Daim er jo som bekendt en karamelbar, der er overtrukket med en skøn chokolade, og som grofthakket er Daim perfekt i en muffin.

Her er der også tilsæt banan, og så får du altså 10 store muffins ud af denne opskrift.

Bemærk, at du selvfølgelig også kan bage kagerne i almindelige muffinsforme, og de kan også laves en smule mindre. Her forkortes bagetiden så også lidt.

Opskrift på Daim muffins

billede med Daim muffins med banan

Daim muffins

5 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Kager
Køkken: Dansk
Tid: 45 minutter min
Servings: 10 stk.

Ingredienser

  • 3 små bananer eller 2 store
  • 1 lime saft af 1 lime
  • 170 g Daim grofthakket
  • 75 g smør smeltet og afkølet
  • 350 g hvedemel
  • 100 g rørsukker
  • 1 tsk. salt
  • 1½ tsk. bagepulver
  • ½ tsk. natron
  • 1 vaniljestang korn af 1 stang vanilje
  • 3½ dl kærnemælk
  • 1 æg
  • 20 stykker smørrebrødspapir
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Smelt smør og lad det afkøle.
  • Mos bananer og bland med limesaft.
  • Hak Daim groft.
  • Bland hvedemel, rørsukker, bagepulver, natron, salt og korn fra vaniljestangen godt sammen i en skål.
  • Lav en fordybning i blandingen og kom ægget og kærnemælken i hullet. Slå det sammen med en gaffel.
  • Vend så det smeltede, afkølede smør i med en dejskraber, med så få tag som muligt og derefter Daim og bananer - også med få tag som muligt. Jo mindre du rører i muffinsdejen, jo mere luftige bliver de, så bland dejen med let hånd og undgå at røre mere end højst nødvendigt.
  • Læg smørrebrødspapir ovenpå hinanden 2 og 2, så de former en stjerne.
  • Pres papiret ned i muffins hullerne og smør dem med smeltet smør eller spray dem med lidt olie.
  • Fordel dejen i dem og sæt dine Daim muffins i en forvarmet ovn ved 175 °C over- og undervarme (ikke varmluft), bag i ca. 30 minutter til de er gennembagte. Tjek dem med en tandstikker. Klik her og brug det smarte minutur med indstillet bagetid på Daim muffins.

Næringsindhold

Daim muffins
Mængde pr. portion
Kalorier
320
% Daglig værdi*
Fedt
 
11
g
17
%
Mættet fedt
 
6
g
38
%
Transfedt
 
0.2
g
Flerumættet fedt
 
1
g
Enkelumættet fedt
 
2
g
Kolesterol
 
39
mg
13
%
Natrium
 
547
mg
24
%
Kalium
 
209
mg
6
%
Kulhydrater
 
51
g
17
%
Kostfibre
 
2
g
8
%
Sukker
 
20
g
22
%
Protein
 
6
g
12
%
Vitamin A
 
292
IU
6
%
Vitamin C
 
5
mg
6
%
Calcium
 
54
mg
5
%
Jern
 
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De færdigbagte Daim muffins køles lidt af i formen inden de løftes op.

De er gode lune, mens chokoladen (Daim) stadig er lidt smeltet.

Bag flere lækre muffins

  • billede med bananmuffins
    Bananmuffins med chokolade og kokos
  • billede med chokolademuffins
    Chokolademuffins med kakao og chokolade
  • billede med makronmuffins med chokolade
    Makronmuffins med chokolade

Se disse opskrifter:

  • Blommekage - Lagkagehusets kage med blommer
  • Kringle med pistacie, kanel og marcipanfyld
  • Sådan laver du frosting til dine kager
  • Apple pie - amerikansk æbletærte
  • Giftkage opskrift (grøn kage og bladankage)
  • Bradepandekage med banan og karamelglasur

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med kanelsneglekage

Kanelsneglekage - lækker skærekage med kanel

Pasta a la creme med porre og laks

Pasta a la creme med porre og laks

billede til pasta med spidskål og bacon

Pasta med spidskål og bacon

ris med rosiner til suppe

Ris med rosiner til suppe

oksekødsfad med kartofler

Oksekødsfad med kartofler

billede med ciabatta

Ciabatta - italiensk brød med store huller

billede til svenske kødboller med flødesovs og mos

Svenske kødboller med flødesovs og mos

billede med espresso martini drink

Espresso Martini drink med kaffe, Kahlua og vodka

billede til rødspætteruller med fyld

Rødspætteruller med fyld

kogning af hvide asparges

Kogning af hvide asparges - guide til tilberedning

billede til bagt æblekage med smuldredej

Bagt æblekage med smuldredej

billede til vaniljekranse opskrift

Sprøde vaniljekranse opskrift med sprøjtepose

billede med rabarbercrumble

Rabarbercrumble - skøn crumblekage med rabarber

billede til cosmopolitan cocktail

Cosmopolitan cocktail - kendt fra Sex And The City

et billede med moscow mule cocktail

Moscow Mule cocktail med vodka og ginger beer

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required