• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Snacks » Sprøde kartoffelchips i mikroovn
billede med sprøde kartoffelchips i mikroovn
Du kan meget nemt lave de lækre sprøde i kartoffelchíps i mikroovn. Nemme og hjemmelavede snacks. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Sprøde kartoffelchips i mikroovn

Opdateret: 29. apr 2022 · Udgivet: 29. apr 2022 af Newyorker By Heart · Skriv kommentar

Del gerne opskriften:
Facebook3PinterestMessengerEmailPrintSMS
3
SHARES
Gå til opskrift

Her får du en nem opskrift på sprøde kartoffelchips i mikroovn. Det er en super skøn måde at lave chips på, og de bliver virkelig sprøde.

Elsker du sprøde kartoffelchips, så skal du prøve at lave disse i din mikroovn.

De lækre chips er ret nemme at lave, og så smager de altså virkelig godt. Og jo, de bliver helt sprøde.

Der kan være noget forskel på hvor lang tid kartoffelskiverne skal have i mikroovnen, fordi der er forskel, også på mikroovne.

Tiden afhænger også af tykkelsen på kartoflerne. Og du kan bruge små eller store kartofler, afhængig af hvad du har.

Opskrift på kartoffelchips

billede med sprøde kartoffelchips i mikroovn

Sprøde kartoffelchips i mikroovn

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Snack
Køkken: Dansk
Tid: 30 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 200 g kartofler
  • rapsolie eller solsikkeolie
  • salt
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Skræl eller skrub kartoflerne, alt efter hvad du kan lide.
  • Skær dem i tynde skiver. Jeg kan personligt godt lide, at kartoffelchips er lidt tykke i det, men hvis du vil have dem helt tynde, så er det nok nemmest at bruge et mandolinjern.
  • Tag en tallerken der kan tåle at gå i mikroovn og spray - eller pensl - olie på.
  • Læg kartoflerne i et lag, de må ikke lægge ovenpå hinanden.
  • Sæt i mikroovn og start med at give 3-3½ minut, kig til kartoflerne og se om de begynder at tage lidt farve i kanterne. Hvis ikke, så giv dem endnu 1-1½ minuts tid.
  • Når de får en lille smule farve i kanterne, tages de ud og vendes, sæt i mikroovnen igen i 1-1½ minut.
  • Tjek dem og se om de har fået farve ellers giv dem endnu ½-1 minut.
  • Tag dem ud og læg dine chips over på en bageplade med bagepapir eller en tallerken og drys med salt, lidt eller meget alt efter hvad du foretrækker.
  • De nemme kartoffelchips bliver sprøde mens de ligger og køler af. Forsæt med resten af kartoflerne på samme måde og server dem, når de er helt kolde.

Næringsindhold

Sprøde kartoffelchips i mikroovn
Mængde pr. portion
Kalorier
110
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De sprøde kartoffelchips nydes afkølet - eller opbevares i en lufttæt beholder. De smager fremragende.

Se flere kartoffelopskrifter:

Sådan laver du grillede kartofler

Nem og lækker kartoffelmos

Super nemme flødekartofler i ovn

Se disse opskrifter:

  • Ristede mandler med lakrids og chokolade
  • Butterdejssnegle med oliventapenade
  • Cocktailpølser med bacon, ahornsirup og chili
  • Koldskål - nem og simpel opskrift med kærnemælk
  • Kålbudding med hvidkål og hakket kød
  • Italienske kødboller med pastasalat

Læserinteraktioner

Comments

No Comments

Kom med din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

hvidkålsgratin med hakket oksekød

Hvidkålsgratin med hakket oksekød

billede med kyllingetærte med bacon og sprødt kartoffellåg

Kyllingetærte med bacon og sprødt kartoffellåg

et billede med svensk pølseret med pølser og kartofler

Svensk pølseret med kartofler, pølser og løg

billede med svinemørbrad med estragon- og flødesauce

Svinemørbrad med estragon- og flødesauce

billede med hakkebøf med fyld

Hakkebøf med fyld af rødbeder og løg

billede med grydebrød

Grydebrød - sådan bager du brød i gryde

hjemmelavede croutoner

Croutoner - opskrift på sprøde brødcroutoner

Kalvegryde med squash og champignon

Nem kalvegryde med squash og champignon

billede med rabarberkompot

Hjemmelavet rabarberkompot i ovn

billede med sommersalat

Sommersalat med ferskner, serranoskinke og halloumi ost

billede med gremolata

Gremolata - italiensk grøn sauce

billede med stuvet spidskål

Stuvet spidskål i en lidt mere sund opskrift

billede med italiensk kalvegryde

Italiensk kalvegryde med aubergine

billede med brunkager

Brunkager - den bedste brunkagedej

billede med grillet flæsk

Grillet flæsk - sådan laver du stegt flæsk i grillen

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required