• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Grill & BBQ » Sådan griller du grønne asparges
billede med grillede grønne asparges
Grønne asparges er perfekte at smide på grillen, og de skal blot have meget kort tid ved direkte varme. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Sådan griller du grønne asparges

Del gerne opskriften:
Facebook1PinterestMessengerEmailPrintSMS
1
SHARE
Gå til opskrift

Grillede grønne asparges er perfekte som tilbehør, og her får du den super nemme opskrift på lækre sommerspise.

Grønne asparges er perfekte at grille som tilbehør, og det er både nemt, hurtigt og godt.

Allerbedst er de nye danske asparges, men du kan sagtens også bruge de udenlandske på andre tider af året.

Den danske sæson for grønne asparges er jo ganske kort og slutter ved Sankt Hans.

Til fire personer anvendes et stort bundt asparges.

Opskrift på grillede grønne asparges

billede med grillede grønne asparges

Grillede grønne asparges

5 fra 1 bruger
Print Pin
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Tid: 10 minutter min
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 1 bdt. grønne asparges
  • olivenolie
  • flagesalt
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

  • Knæk det nederste af de grønne asparges og skyl dem. Dup aspargesene tørre.
  • Dryp dem med lidt olivenolie og læg dem på en varm grill ved direkte varme.
  • Grill dem et 1-2 minutter på hver side til de får grillmærker. Men de skal stadig være lidt sprøde.
  • Tag de grillede asparges af, dryp med en anelse god olivenolie, drys med flagesalt og server straks.

Næringsindhold

Grillede grønne asparges
Mængde pr. portion
Kalorier
70
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

De grønne asparges serveres straks til eks. grillede nakkekoteletter.

Se flere lækre opskrifter med asparges:

Kogning af hvide asparges

Tarteletter med høns i asparges

Aspargessuppe med hvide og grønne asparges

Se disse opskrifter:

  • Bagte edamame bønner i ovn på 20 min.
  • Kyllingespyd marineret med soja og honning
  • Hjemmelavet brombærmarmelade (syltetøj)
  • Stegt rødkål med valnødder og tranebær
  • Knuste kartofler med hvidløgssmør
  • Tilbehør til steg: Kartofler med rosenkål og bacon

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med italiensk marengs og kyskager

Sådan laver du italiensk marengs

billede med gazpacho

Gazpacho - lækker kold spansk tomatsuppe

billede med cheesecake

Manhattanstyle strawberry cheesecake

hjemmebagte madeleine kager

Madeleine - opskrift på franske småkager

billede til grønne bønner med bacon

Grønne bønner med bacon som tilbehør

et billede med vafler

Vafler - bedste opskrift en sprød vaffel

billede med guacamole avocado dip

Guacamole - lækker avocado dip

billede til nem aftensmad

Nem aftensmad - nemme hverdagsretter

billede med Kyllingegryde med bacon og broccoli

Kyllingegryde med bacon og broccoli

billede med squashkage

Nem squashkage - hvad kan man bruge squash til?

billede med oksekødsgryde

Oksekødsgryde med hvidkål, gulerødder og peberfrugt

billede med sauce tartare

Sauce tartare - perfekt til fisk, skaldyr og kylling

græsk gyros med kylling og tzatziki

Græsk gyros med kylling og tzatziki

billede til jordbærtærte

Jordbærtærte med smørdej og kagecreme

billede til spaghetti med kødboller

Spaghetti med kødboller og tomatsovs

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required