• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorker By Heart
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×
Forside » Supper » Løgsuppe med krydrede kødboller
løgsuppe med krydrede kødboller
Lækker og hjemmelavet løgsuppe, der her serveres med krydrede kødboller. En god og mættende ret, der giver varmen. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Løgsuppe med krydrede kødboller

Del gerne opskriften:
Facebook3PinterestMessengerEmailPrintSMS
3
SHARES
Gå til opskrift

Få en virkelig god opskrift på lækker løgsuppe med krydrede kødboller. En skøn og nem suppe med masser af løg, og suppen er tilpas krydret.

Løgsuppe er altid lækker som forret eller aftensmad, og i denne opskrift kan du servere en skøn og krydret suppe med løg og krydrede kødboller.

Derfor er denne anretning ekstra mættende, men du kan sagtens droppe kødbollerne, og blot lave løgsuppen alene.

Opskriften er beregnet til fire personer.

Opskrift på løgsuppe

løgsuppe med krydrede kødboller

Løgsuppe

5 fra 2 brugere
Print Pin
Ret: Suppe
Køkken: Dansk
Tid: 1 time t
Servings: 4 personer

Ingredienser

Løgsuppe

  • 4 løg skåret i halve og derefter i meget tynde skiver
  • 4 fed hvidløg finthakket
  • 50 g smør
  • ½ bagekartoffel
  • 2 tsk. paprika
  • cayennepeber eller chili - efter smag
  • 4 spsk. soja
  • 1,2 liter hønsebouillon
  • 2 spsk. persille bredbladet, og/eller salvie eler purløg, hakket

Krydrede kødboller

  • 200 g hakket oksekød
  • 4 spsk. hvedemel
  • 1 dl sødmælk
  • 1 æg
  • 1 løg revet
  • 2 fed hvidløg presset
  • 2 spsk soja
  • 3 knsp. cayennepeber eller chili
  • salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm

Fremgangsmåde 

Løgsuppe

  • Smelt smørret i en stor gryde og kom løg og hvidløg i.
  • Steg ved mellemvarme i 4-5 minutter under jævnlig omrøring, til de er klare.
  • Kartoflen skrælles, rives fint og tilsættes sammen med paprika, cayenne/chilipulver, soya og hønsebouillon.
  • Lad din løgsuppe simre under låg i 18-20 minutter. Smag til med salt, peber og cayennepeber.

Krydrede kødboller

  • Det hakkede kød røres sammen med de andre ingredienser til en sej fars.
  • Lad farsen hvile i 10 minutter.
  • Form ca. 20 små kødboller, der steges let sprøde på en pande i olivenolie.

Anretning

  • Lige inden servering hakkes den/de valgte krydderurter og tilsættes den varme løgsuppe sammen med kødboller.

Næringsindhold

Løgsuppe
Mængde pr. portion
Kalorier
175
% Daglig værdi*
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Løgsuppe med krydrede kødboller serveres straks - gerne sammen med et godt stykke brød.

Se flere lækre suppeopskrifter:

Aspargessuppe med hvide og grønne asparges

Blomkålssuppe med ristet blomkål

Kartoffel porre suppe med bacon og purløg

Se disse opskrifter:

  • Sellerisuppe - nem opskrift på suppe med knoldselleri
  • Suppe med tomater og champignon
  • Ungarsk kartoffelsuppe med paprika
  • Jordskokkesuppe - lækker og cremet
  • Spicy kyllingesuppe med mango topping
  • Enebærgryde med bagt kartoffelmos

Primær Sidebar

Se flere opskrifter

billede med italienske kødboller i tomatsauce

Italienske kødboller i tomatsauce

billede med sprød kartoffelpizza

Sprød kartoffelpizza lavet fra bunden

billede med lørdagskylling a la butterflied

Lækker lørdagskylling a la butterflied

et billede med svensk pølseret med pølser og kartofler

Svensk pølseret med kartofler, pølser og løg

billede med koge og dampe grønne asparges

Grønne asparges - sådan skal de koges og dampes

billede med pizzasauce pizzasovs

Pizzasauce - hjemmelavet tomatsovs til pizza

billede med majspandekager med kylling- og spinatfyld

Majspandekager med kylling- og spinatfyld

billede til nem aftensmad

Nem aftensmad - nemme hverdagsretter

billede med squashkage

Nem squashkage - hvad kan man bruge squash til?

billede med grove pølsehorn med gulerødder

Grove pølsehorn med gulerødder

grønne bønner kogetid

Sådan koger du grønne bønner

billede med sauce tartare

Sauce tartare - perfekt til fisk, skaldyr og kylling

billede til majs i mikroovn

Majs i mikroovn - den nemme guide

Kyllingekødboller

Kyllingekødboller med æble, cheddar og chili

billede til risalamande med kirsebærsauce

Risalamande

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.

Bedøm opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required