• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Newyorkerbyheart.dk
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
menu icon
go to homepage
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
search icon
Homepage link
  • Opskrifter
  • Mad
  • Aftensmad
  • Kager
  • Brød
×

Newyorkerbyheart.dk Forsiden » Opskrifter » Pastaretter

billede til lasagneruller med spinat og ricotta
Lækre asagneruller med spinat og ricotta, og det er altså en skøn ret til aftensmad. De skønne pastaruller dækkes også med tomatsauce og mozzarella. Foto: Newyorkerbyheart.dk.

Lasagneruller med spinat og ricotta

Skrevet af: Newyorker By Heart

Oversigt over indhold

  1. Her får du en god opskrift på lasagneruller med spinat og ricotta, der er en lækker italiensk ret. Toppes med tomatsauce og mozzarella.
  2. Opskrift på lasagneruller
  3. Lasagneruller med spinat og ricotta
  4. Ingredienser
  5. Sådan gør du 
  6. Næringsindhold
  7. Noter
  8. Se flere opskrifter
5 fra 3 brugere

Her får du en god opskrift på lasagneruller med spinat og ricotta, der er en lækker italiensk ret. Toppes med tomatsauce og mozzarella.

Du skal altså prøve disse lækre lasagneruller med spinat og ricotta, for de smager altså fantastisk godt.

Opskriften minder jo faktisk lidt om cannelloni, og kombinationen af skinke, ricotta, parmesan og spinat er klassisk og vidunderlig.

Du kan vælge at lave din egen tomatsauce - eller blot købe en i supermarkedet. Begge dele er fint, og opskriften her er beregnet til mindst fire sultne personer, men der nok også rigeligt til seks personer.

Opskrift på lasagneruller

billede til lasagneruller med spinat og ricotta

Lasagneruller med spinat og ricotta

5 fra 3 brugere
Udskriv Pin Bedøm Gem opskrift Find dine gemte
Ret: Pastaretter
Køkken: Italiensk
Tid: 1 time t
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 350 g lasagneplader

Bechamel sauce

  • 2 spsk. smør
  • 3 spsk. hvedemel
  • 3 dl mælk
  • salt og friskkværnet peber
  • muskatnød revet, efter smag

Fyld

  • 500 g ricotta
  • 275 g spinat fra frost, optøet, afdryppet, trykket for væde og hakket groft
  • 2 dl parmesan fintrevet
  • 100 g skinke kogt, skåret i mindre stykker
  • salt og friskkværnet peber
  • 1 æg

Desuden

  • 4 dl tomatsauce købt eller hjemmelavet
  • 2 håndfulde mozzarella revet
  • 2 spsk. parmesan fintrevet

Sådan gør du 

  • Kog lasagneplader i ca. 6 minutter i rigeligt, godt saltet vand - eller til de er bløde og bøjelige. Hæld dem forsigtigt i en sigte og overhæld med koldt vand, til de er helt afkølede. Læg dem på et rent viskestykke og lad dem dryppe af.
  • Lav bechamel sauce ved at smelte smørret, drysse melet i og røre det sammen. Tilsæt mælken lidt efter lidt og pisk godt hele tiden, så det ikke klumper og ikke brænder på.
  • Hæld så meget mælk i, så det blive en tyk sauce, lad det koge op mellem hver gang du tilsætter mælken. Lad det koge igennem et par minutter når det har den rigtige konsistens, for at få melsmagen ud, men husk at piske i det ofte. Smag til med salt, friskkværnet peber og friskrevet muskatnød.
  • Smør et fad og hæld bechamel saucen ned i.
  • Rør ricottablandingen sammen. Kom 2-3 spsk. på hver lasagneplade, bred det ud og rul dem sammen fra den korte ende.
  • Læg dine lasagneruller ned oveni bechamel saucen, forsæt på den måde, til al ricotta-blandingen er brugt op.
  • Kom tomatsaucen over rullerne drys med mozzarella og parmesan.
  • Læg stanniol over - sørg for at det er stramt - så det ikke hænger i osten.
  • Sæt i en 225 grader varm ovn (varmluft) i 20 minutter.
  • Pil forsigtigt stanniolen af og giv det yderligere 15 minutter til osten er gylden og helt smeltet.

Næringsindhold

Lasagneruller med spinat og ricotta
Mængde pr. portion
Kalorier
963
% Daglig værdi*
Fedt
 
43
g
66
%
Mættet fedt
 
24
g
150
%
Transfedt
 
0.2
g
Flerumættet fedt
 
2
g
Enkelumættet fedt
 
11
g
Kolesterol
 
180
mg
60
%
Natrium
 
2639
mg
115
%
Kalium
 
1275
mg
36
%
Kulhydrater
 
91
g
30
%
Kostfibre
 
8
g
33
%
Sukker
 
14
g
16
%
Protein
 
52
g
104
%
Vitamin A
 
8300
IU
166
%
Vitamin C
 
30
mg
36
%
Calcium
 
901
mg
90
%
Jern
 
5
mg
28
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.

Noter

Du kan med fordel lige lade de færdige lasagneruller stå og trække fem minutter inden servering.

Se flere opskrifter

  • Grøntsagslasagne med ricotta a la Newyorkerbyheart
    Grøntsagslasagne med ricotta (kødfri)
  • billede med kyllingelasagne
    Kyllingelasagne - lækker lasagne med kylling
  • et billede med hjemmelavet lasagne
    Lasagne - nem opskrift på lasagne bolognese
« Nutella cheesecake brownies
Bradepandekage med banan og karamelglasur »

Læserinteraktioner

Kom med din kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Senest tilføjet

  • Bagte æg i butterdej med bacon og ost
  • Frikadeller med sprød kartoffelsalat
  • Lækker lørdagskylling a la butterflied
  • Ovnbagte kartoffelskiver med olie og salt
  • Svinemørbrad med sennep og champignon
  • Wok med skinke og mangochutney
  • Gulerodskage - nem opskrift med ostecreme
  • Bagt laksefilet med creme fraiche og dild
  • Stegt flæsk med persillesovs - dansk nationalret
  • Drømmekage fra Brovst - den bedste opskrift

Inspiration til aftensmad

billede med svinemørbrad med estragon- og flødesauce

Svinemørbrad med estragon- og flødesauce

billede med oksekød i paprika flødesovs

Oksekød i paprika flødesovs med pasta eller ris

billede med mørbradbøffer med svampe og kartoffelmos

Mørbradbøffer med svampe og kartoffelmos

billede med thailandsk kyllingesalat

Thailandsk kyllingesalat - lækker thaimad

Mere aftensmad;

På denne side finder du alle de populære opskrifter fra den legendariske blog. Rigtig mange brugere er nemlig glade for opskrifterne fra Newyorker By Heart, og derfor lever de videre her på siden. Send en mail til hej@newyorkerbyheart.dk, hvis du savner en konkret opskrift. Så kommer den på. Læs mere…

Footer

Om New Yorker By Heart

New Yorker By Heart udgives af Moderne Medier ApS, der ejes af Holger Rørby Madsen.

Moderne Medier ApS
A.P. Møllers Allé 43B
2791 Dragør
CVR: 42394157

Redaktion

Holger Rørby Madsen, ejer og ansvh.

Kontakt

Har du spørgsmål eller ønsker til opskrifter?
Du kan skrive til os på hej@newyorkerbyheart.dk.

Læs mere om New Yorker By Heart her

Rettigheder

Kopiering fra New Yorker By Heart må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node. Du må gerne linke til indhold på New Yorker By Heart.

Copyright © 2022 Moderne Medier ApS.