Sådan laver du en lækker laksetoast med varmrøget laks. En nem opskrift på toast med laks og creme fraiche, der er perfekt som skøn forret.
Laksetoast er en meget nem og lækker forret, som ikke tager mange minutter at lave. Og så smager den altså fremragende.
Toasten laves blandt andet med røget laks og lidt creme fraiche, og det er heller ikke en tung forret. Opskriften er beregnet som forret til fire personer.
Mængden af varmrøget laks afhænger selvfølgelig af, hvor store stykker røget laks du køber.
Opskrift på laksetoast
Ingredienser
- 2 stykker laks varmrøget laksefilet
- 1 bdt. forårsløg fintsnittet
- 1 bdt. dild finthakket
- 1 lime saft af 1 lime
- Lidt tabasco
- salt og friskkværnet peber gerne flagesalt
- 4 spsk. creme fraiche eller mere
- 4 skiver toastbrød ristes og halveres
Sådan gør du
- Pil skindet af den varmrøgede laks, og pluk den i mindre stykker. Kommes i en skål.
- Kom forårsløg og dild i, rør det sammen.
- Tilsæt limesaft og lidt tabasco, rør godt rundt.
- Kom så meget creme fraiche i, til det binder ingredienserne sammen.
- Smag til med salt og friskkværnet peber.
- Anret laksetoast på sprøde stykker toastbrød.
Næringsindhold
Noter
Laksetoast kan pyntes med agurk, citron og lime, og forretten er nem at lave.
Kan sagtens forberedes, så der bare lige skal ristes toast når det skal serveres.
Kom med din kommentar