Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Wok med skinke og mangochutney
[the_ad id="1609"]
5
fra
2
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Aftensmad
Køkken:
Asiatisk
Samlet tid:
30
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
Marinade til wok med skinke
▢
4
fed
hvidløg
knust og finthakket
▢
1
spiseskefuld
ingefær
finthakket
▢
4
spiseskefulde
soja
▢
4
spiseskefulde
mangochutney
▢
1
deciliter
vand
▢
1
rød chili
udkernet og finthakket
Desuden
▢
500
gram
skinkekød
i strimler
▢
250
gram
champignon
i skiver
▢
1
rødløg
skåret i små både
▢
2
stængler
bladselleri
fintsnittet
▢
0,5
spidskål
fintsnittet
▢
2
gulerødder
skåret i tynde skiver
▢
2
spiseskefulde
olie
til stegning
▢
friskkværnet peber
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Til wok med skinke starter du med, at blande ingredienserne til marinaden godt sammen.
Kom skinkestrimler i en frysepose og hæld så marinaden ned i, massér marinaden godt ind i kødet. Lad kødet marinere på køl i 2-4 timer.
Gør alle grøntsagerne klar.
Sigt marinaden fra kødet - men GEM marinaden.
Kom lidt olie i godt varm wok - eller pande - og brun kødet ad et par omgange, til det får farve.
Tag kødet af panden og skrab diverse stegerester af wokken/panden.
Sæt den tilbage på blusset og tilsæt lidt mere olie. Kom rødløg og gulerødder på og lynsteg i et halvt minuts tid.
Tilsæt så champignon og steg i yderligere et halvt minuts tid.
Tilsæt spidskålen og steg til den begynder at falde sammen, tilsæt så bladsellerien.
Kom kødet ved og hæld marinaden på, lad det koge igennem i et minuts tid. Smag din wokret med skinke til.
Næringsindhold
Wok med skinke og mangochutney
Mængde pr. portion
Kalorier
310
% Daglig værdi*
Fedt
5
g
8
%
Mættet fedt
2
g
13
%
Transfedt
0.03
g
Flerumættet fedt
1
g
Enkelumættet fedt
2
g
Kolesterol
83
mg
28
%
Natrium
1152
mg
50
%
Kalium
1306
mg
37
%
Kulhydrater
32
g
11
%
Kostfibre
6
g
25
%
Sukker
15
g
17
%
Protein
35
g
70
%
Vitamin A
5515
IU
110
%
Vitamin C
73
mg
88
%
Calcium
108
mg
11
%
Jern
3
mg
17
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]