Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Wienerscnitzel
[the_ad id="1609"]
5
fra
2
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Aftensmad
Køkken:
Tysk
Forb. tid:
15
minutter
min
Tilb. tid:
10
minutter
min
Samlet tid:
25
minutter
min
Servings:
2
personer
Ingredienser
▢
2
kalveschinitzler
▢
4
spsk.
hvedemmel
▢
Lidt
citronskal
fintrevet, økologisk
▢
Lidt
parmesan
fintrevet
▢
salt og friskkværnet peber
▢
1
æg
let sammenpisket
▢
1
hel
peberrod
fintrevet
▢
Lidt
kapers
▢
2
skiver
citron
▢
smør
og olie til stegning
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Bland hvede6mel med salt, friskkværnet peber, parmesan og citronskal.
Læg dine wienerschnitzler på et skærebræt, dæk med film og bank så schnitzlerne ud, så de er helt tynde.
Dup dem tørre vend dem så først i æg og derefter i melblandingen.
Varm smør og olie op på en pande og steg dem 3-4 minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde.
Vend dem kun 1 gang, så paneringen ikke går i stykker.
Server de panerede wienerschnitzler med en skive citron, kapers og peberrod.
[the_ad id="1611"]