Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Waldorfsalat
[the_ad id="1609"]
5
fra
2
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Salat
Køkken:
Amerikansk
Samlet tid:
15
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
2
æbler
små, med skræl, skåret i tern
▢
3
stængler
bladselleri
skåret i fine tern
▢
200
g
vindruer
uden sten, halverede
▢
50
g
valnødder
groft hakket
▢
2,5
dl
creme fraiche
38%
▢
1
spsk.
mayonnaise
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Til waldorfsalat starter du med, at skære æblerne i små tern.
Creme fraiche og mayonnaise vendes sammen, og æbletern kommes i. Så misfarves de ikke.
Bladselleri skæres i tynde skiver, de stenfri vindruer halveres og valnødder hakkes groft.
Kom det ned i dressingen med æbler og vend rundt.
Stil waldorfsalaten på køl i en halv times tid før servering. Luk skålen til med et stykke husholdningsfilm.
Næringsindhold
Waldorfsalat
Mængde pr. portion
Kalorier
293
% Daglig værdi*
Fedt
20
g
31
%
Mættet fedt
8
g
50
%
Transfedt
0.01
g
Flerumættet fedt
8
g
Enkelumættet fedt
2
g
Kolesterol
1
mg
0
%
Natrium
111
mg
5
%
Kalium
327
mg
9
%
Kulhydrater
27
g
9
%
Kostfibre
4
g
17
%
Sukker
20
g
22
%
Protein
4
g
8
%
Vitamin A
222
IU
4
%
Vitamin C
7
mg
8
%
Calcium
35
mg
4
%
Jern
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]