Tænd din ovn på 175 grader over- og undervarme. Altså ikke varmluft.
Slå æggene ud i en skål - stor nok til at rumme al dejen - og pisk dem let sammen.
Sigt alle de tørre ingredienser i en anden skal, rør dem sammen.
Kom de tørre ingredienser ned til de våde og vend det sammen til det netop er blandet, rør ikke længere end nødvendigt.
Tilsæt det smeltede smør og vend det i chokoladekagedejen.
Tilsæt derefter kaffen, som også vendes i dejen.
Smør en form og drys med rasp. Hæld dejen ned i og sæt i ovnen ved 175 grader (ikke varmluft) i ca. 30-40 minutter. Tjek med en tandstikker at din chokoladekage er gennembagt. Ovne varmer ikke ens, så bagetiden kan variere.
Tag kagen ud og lad den køle af.
Glasur
Kom alle ingredienserne i en gryde og smelt det sammen ved lav varme, lad det afkøle. Smør det på den afkølede chokoladekage.
Næringsindhold
Verdens bedste chokoladekage - nem opskrift
Mængde pr. portion
Kalorier
395
% Daglig værdi*
Fedt
21
g
32
%
Mættet fedt
12
g
75
%
Transfedt
1
g
Flerumættet fedt
1
g
Enkelumættet fedt
6
g
Kolesterol
107
mg
36
%
Natrium
426
mg
19
%
Kalium
105
mg
3
%
Kulhydrater
49
g
16
%
Kostfibre
1
g
4
%
Sukker
34
g
38
%
Protein
5
g
10
%
Vitamin A
615
IU
12
%
Vitamin C
0.1
mg
0
%
Calcium
34
mg
3
%
Jern
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.