Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Suppe med tomater og champignon
[the_ad id="1609"]
5
fra
5
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Suppe
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
1
time
t
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
1
løg
finthakket
▢
3
fed
hvidløg
finthakket
▢
2
porrer
finthakket
▢
1
spsk.
smør
▢
500
g
tomater
skåret i små tern
▢
50
g
tomatpure
koncentreret
▢
2
spsk.
timian
frisk
▢
1,3
liter
bouillon
efter eget valg
▢
150
g
bacon
i tern, ristet
▢
1
tsk.
chilipulver
eller efter smag
▢
250
g
champignon
i skiver
▢
2,5
dl
fløde
▢
1
dl.
portvin
▢
1
lime
saft af ½ lime
▢
salt og friskkværnet peber
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Svits løg, porre og hvidløg i lidt smør.
Tilsæt tomatpure, timian, salt, friskkværnet peber, tomater i tern, chili, bouillon og vand.
Læg låg på og lad det simre i 30 minutter. Gerne flere timer, hvis du har tid til det.
Svits de skivede champignon i ganske lidt smør, krydr dem med lidt salt og friskkværnet peber.
Kom de stegte champignon i tomatsuppen.
Tilsæt portvin og fløde til din suppe med tomater og champignon, smag det godt til med limesaft, salt, friskkværnet peber og evt. mere chili.
Steg bacon sprødt og gyldent, lad det dryppe af.
Næringsindhold
Suppe med tomater og champignon
Mængde pr. portion
Kalorier
555
% Daglig værdi*
Fedt
42
g
65
%
Mættet fedt
22
g
138
%
Transfedt
0.2
g
Flerumættet fedt
4
g
Enkelumættet fedt
13
g
Kolesterol
103
mg
34
%
Natrium
2225
mg
97
%
Kalium
1135
mg
32
%
Kulhydrater
28
g
9
%
Kostfibre
5
g
21
%
Sukker
13
g
14
%
Protein
15
g
30
%
Vitamin A
3317
IU
66
%
Vitamin C
40
mg
48
%
Calcium
143
mg
14
%
Jern
4
mg
22
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]