Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Sunde havregrynskager med fuldkorn
[the_ad id="1609"]
5
fra
3
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Kager
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
30
minutter
min
Servings:
25
stk.
Ingredienser
▢
125
gram
smør
blødt
▢
75
gram
rørsukker
▢
75
gram
brun farin
▢
1
teske
bagepulver
▢
0,5
teske
natron
▢
1
teske
salt
▢
0,5
teske
kanel
▢
0,25
teske
nelliker
stødte
▢
2
teske
vaniljesukker
▢
2
æg
▢
200
gram
fuldkornshvedemel
▢
4
deciliter
havregryn
▢
3
deciliter
chokolade rosiner
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Til bagning af de sunde havregrynskager starter du med, at forvarme din ovn til 200 grader varmluft.
Pisk blødt smør og de to slags sukker sammen med en el-pisker til det er godt cremet og luftigt.
Tilsæt salt, natron, bagepulver, kanel og nellike i og pisk det sammen.
Kom æggene i sammen med vaniljesukker og pisk det godt sammen - husk at skrabe dejen ned fra kanterne af og til og pisk igen.
Tilsæt fuldkorns hvedemel og havregryn, pisk ved laveste hastighed, så det lige bliver blandet sammen med resten.
Til sidst vendes chokolade rosiner i.
Sæt havregrynskagerne på bageplader med bagepapir med to skeer og tryk dem lidt flade til cookies.
Bages i ca. 8-10 minutter, til kagerne er gyldne.
Næringsindhold
Sunde havregrynskager med fuldkorn
Mængde pr. portion
Kalorier
205
% Daglig værdi*
Fedt
7
g
11
%
Mættet fedt
4
g
25
%
Transfedt
0.2
g
Flerumættet fedt
1
g
Enkelumættet fedt
2
g
Kolesterol
24
mg
8
%
Natrium
202
mg
9
%
Kalium
130
mg
4
%
Kulhydrater
31
g
10
%
Kostfibre
3
g
13
%
Sukker
14
g
16
%
Protein
4
g
8
%
Vitamin A
155
IU
3
%
Vitamin C
0.03
mg
0
%
Calcium
25
mg
3
%
Jern
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]