Go Back
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Spidskålssalat
[the_ad id="1609"]
4.75
fra
4
brugere
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Salat
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
15
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
Spidskålssalat
▢
½
spidskål
fintsnittet
▢
1
bakke
ærter
friskbælgede
▢
1
håndfuld
tranebær
soltørrede
Dressing
▢
2
tsk.
æblecidereddike
▢
2
tsk.
rapsolie
koldpresset
▢
4
tsk.
vand
koldt
▢
½-1
tsk.
honning
flydende, efter smag
▢
1½
tsk.
dijonsennep
▢
salt og friskkværnet peber
gerne flagesalt
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Bland spidskål og ærter sammen i en skål.
Pisk eller ryst dressingen sammen, til den bliver tyk og hæld den over din spidskålssalat.
Vend godt rundt og lad det salaten trække i ½ times tid inden servering.
Drys med soltørrede tranebær lige inden servering.
Næringsindhold
Spidskålssalat
Mængde pr. portion
Kalorier
75
% Daglig værdi*
Fedt
2
g
3
%
Mættet fedt
0.2
g
1
%
Transfedt
0.01
g
Flerumættet fedt
1
g
Enkelumættet fedt
1
g
Natrium
624
mg
27
%
Kalium
355
mg
10
%
Kulhydrater
12
g
4
%
Kostfibre
5
g
21
%
Sukker
3
g
3
%
Protein
3
g
6
%
Vitamin A
343
IU
7
%
Vitamin C
59
mg
72
%
Calcium
63
mg
6
%
Jern
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]