Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Sellerisuppe - nem opskrift på suppe med knoldselleri
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Suppe
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
45
minutter
min
Servings:
4
personer
Ingredienser
▢
400
g
knoldselleri
skrællet og skåret i tern
▢
1
stort
løg
skåret grove stykker
▢
2
spsk
olivenolie
til stegning
▢
8
dl
vand
▢
4
dl
sødmælk
▢
2
terninger
hønsebouillon
▢
salt og friskkværnet peber
Desuden
▢
1
spsk
smør
til stegning
▢
150
g
champignon
skåret i kvarter
▢
1
fed
hvidløg
knust og finthakket
▢
1
håndfuld
persille
finthakket
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Til hjemmelavet sellerisuppe starter du med, at varm lidt olivenolie op i en gryde.
Kom så selleri og løg ned i, lad det svitse i et par minutter.
Kom vand, mælk og bouillonterninger ved, skru ned og lad det simre i 20-25 minutter, til sellerien er mør.
Blend suppen til den er glat og smag den til med salt og friskkværnet peber. Brug bare en stavblender direkte i gryden.
Smelt smør på en pande og svits champignon til de tager farve, krydr med lidt salt og friskkværnet peber.
Tilsæt hvidløg og vend det godt rundt, lad det stege med i et halvt minuts tid.
Tag det af panden og vend persille i.
Næringsindhold
Sellerisuppe - nem opskrift på suppe med knoldselleri
Mængde pr. portion
Kalorier
221
% Daglig værdi*
Fedt
14
g
22
%
Mættet fedt
4
g
25
%
Transfedt
0.1
g
Flerumættet fedt
2
g
Enkelumættet fedt
6
g
Kolesterol
20
mg
7
%
Natrium
1096
mg
48
%
Kalium
634
mg
18
%
Kulhydrater
19
g
6
%
Kostfibre
3
g
13
%
Sukker
9
g
10
%
Protein
7
g
14
%
Vitamin A
335
IU
7
%
Vitamin C
13
mg
16
%
Calcium
186
mg
19
%
Jern
1
mg
6
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]