Go Back
Udskriv
Recipe Image
Equipment
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
[the_ad id="1609"] [the_ad id="4935"]
Sådan steger du en T-bone steak perfekt
[the_ad id="1609"]
5
fra 1 bruger
Opskrift:
Newyorker By Heart
Print
Pin
Add to Collection
Go to Collections
Ret:
Aftensmad
Køkken:
Dansk
Samlet tid:
30
minutter
min
Servings:
2
personer
Ingredienser
▢
1
T-bone steak
på ca. 600 gram
▢
salt og friskkværnet peber
▢
2
spsk.
smør
▢
3
kviste
rosmarin
▢
3
fed
hvidløg
pillede og knuste
Undgå sort skærm
Holder skærmen tændt mens du laver mad
[the_ad id="1610"]
Sådan gør du
Salt din T-bone steak grundigt på begge sider. Lad kødet hvile 15 minutter.
Varm en pande op ved en god varme og kom 1 spsk. smør på. Lad det bruse af og blive nøddebrunt.
Brun den store bøf grundigt på begge, men vend den kun én gang.
Skru lidt ned for varmen og kom yderligere 1 spsk. smør på panden sammen lidt frisk rosmarin og knuste fed hvidløg.
Steg nu T-Bone steaken færdig i ca. 4 minutter på hver side - afhængig af tykkelse. Undervejs øses stegesky op over kødet.
Til sidst krydres med friskkværnet peber.
Næringsindhold
Sådan steger du en T-bone steak perfekt
Mængde pr. portion
Kalorier
774
% Daglig værdi*
Fedt
56
g
86
%
Mættet fedt
25
g
156
%
Transfedt
0.5
g
Flerumættet fedt
2
g
Enkelumættet fedt
22
g
Kolesterol
198
mg
66
%
Natrium
1416
mg
62
%
Kalium
950
mg
27
%
Kulhydrater
2
g
1
%
Kostfibre
0.2
g
1
%
Sukker
0.1
g
0
%
Protein
63
g
126
%
Vitamin A
355
IU
7
%
Vitamin C
1
mg
1
%
Calcium
32
mg
3
%
Jern
6
mg
33
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.
[the_ad id="1611"]