Rabarber klargøres og skær i skiver, der cirka er en centimeter i tykkelse. Vendes med sukker.
I en anden skål laver du crumbledej til din rabarbercrumble ved, at vende sukker sammen med vaniljesukker, hvedemel, koldt smør i tern, kokosmel og havregryn. Smuldr smørret ud i dejen.
Smør et ildfast fad eller tærteform, der har en diameter på ca. 22 cm.
Halvdelen af crumbledejen fordeles i formen og trykket let til.
Kom så rabarber i, og fordel dem jævnt, inden du drysser resten af crumbledejen over.
Bag din rabarbercrumble ved 200 °C varmluft i ca. 20 minutter.
Næringsindhold
Rabarbercrumble
Mængde pr. portion
Kalorier
441
% Daglig værdi*
Fedt
20
g
31
%
Mættet fedt
12
g
75
%
Transfedt
1
g
Flerumættet fedt
1
g
Enkelumættet fedt
5
g
Kolesterol
47
mg
16
%
Natrium
151
mg
7
%
Kalium
276
mg
8
%
Kulhydrater
63
g
21
%
Kostfibre
5
g
21
%
Sukker
36
g
40
%
Protein
5
g
10
%
Vitamin A
609
IU
12
%
Vitamin C
5
mg
6
%
Calcium
74
mg
7
%
Jern
2
mg
11
%
* Procentværdier er baseret på en daglig kost på 2000 kalorier.